Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Τό κράτος φαίνεται νά επιτυγχάνει τόν στόχο της ... α π ο κ ο λ ο κ υ ν θ ώ σ ε ω ς τμήματος του ελληνικού λαού…

 

Εθνοκτόνος απαιδευσιά


Το κράτος φαίνεται να επιτυγχάνει τον στόχο της αποκολοκύνθωσης τμήματος του ελληνικού λαού, με το σάπιο σύστημα αξιών που προβάλλει και το άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα. 


Στην εποχή μας υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τον ανθελληνισμό, ακόμα κι αν πυργώνεται μπροστά τους! 

Αυτό το είδαμε και σε μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Rouk Zouk», με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε αυτήν την εκπομπή οι συμμετέχοντες καλούνται να βρουν μια λέξη, βοηθούμενοι από περιγραφή που τους δίνει συμπαίκτης τους. 

Η λέξη που ζητούσε το παιχνίδι ήταν η «Βουλγαρία». Eνας από τους συμμετέχοντες βοήθησε τον συμπαίκτη του αναφέροντας τη λέξη «ΠΑΟΚ». 

Ο παίκτης που πήρε τη λέξη «ΠΑΟΚ» ως βοήθεια αρχικά είπε «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά «Βουλγαρία»! 

Οι συνειρμοί που δημιουργούνται σε όλους όσοι έχουν στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, την ελληνική Ιστορία και την κοινή λογική είναι εξοργιστικοί!

Αυτό το στιγμιότυπο προβλήθηκε στην τηλεόραση, διότι πέρασε απαρατήρητο από την παρουσιάστρια, τους παίκτες, τους τεχνικούς, τον σκηνοθέτη, τους παραγωγούς της εκπομπής, αλλά και το διοικητικό τμήμα του ΑΝΤ1, που έχει τον τελικό λόγο και κάνει τον τελευταίο έλεγχο της ποιότητας του περιεχομένου.

Το αίτιο πίσω από όλα τούτα είναι η παχυλή άγνοια, η απαιδευσιά και η αδαημοσύνη που έχει σταδιακά και ανεπαίσθητα επιβληθεί στον λαό μας από το ανθελληνικότατο σύστημα πολιτικής, οικονομικής και «πνευματικής» εξουσίας.

Οι άνθρωποι στους οποίους δίδεται δημόσιο βήμα, προβολή και εξουσία στα ΜΜΕ είναι τόσο άσχετοι με τον ελληνικό πολιτισμό, την πολιτική και την Ιστορία μας, ώστε καθίστανται, δίχως να το επιθυμούν, δημόσιοι κίνδυνοι. 

Χειρίζονται δυνάμεις τιτανικές - όπως αυτή της τηλεόρασης -, δίχως να γνωρίζουν καν να διακρίνουν το καλό από το κακό, το χυδαίο από το σεμνό, το όμορφο από το άσχημο.

Την τιμή της Ελλάδος υπερασπίστηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που διαμαρτυρήθηκε στέλνοντας εξώδικο προς τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος πρόβαλε το επίμαχο επεισόδιο. 

Ο ΑΝΤ1 απολογήθηκε για το ατόπημα, αλλά το κακό είναι ότι ουδέποτε πρόκειται να ακούσουμε μία συγγνώμη από τους πολιτικούς υπαιτίους της πολιτισμικής καταστροφής που έχουμε υποστεί τις τελευταίες δεκαετίες.

dimokratia,21|10|2021

http://aktines.blogspot.com/2021/10/blog-post_801.html

2 σχόλια:

 1. Περιμένεις νά σού πεί συγγνώμη εκείνος πού σού καταστρέφει τήν οικογένεια,
  τήν πατρίδα σου,τήν ζωή σου,τό μέλλον σου,τήν πίστη σου,ό,τι ιερό καί όσιο έχει αυτός ο τόπος,εκείνος πού έχει ξεπουλήσει τά πάντα και θέλει νά σέ κάνει ένα ρομπότ από τό πρωί μέχρι τό βράδυ?
  Από ποιόν περιμένεις συγγνώμη
  έλληνα,ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ καί ΠΑΝΤΑ
  ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!