Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Β. Πούτιν ΚΑΤΑ της 'ΝέαςΤάξεως Πραγμάτων': «Είναι ΤΡΟΜΕΡΟ, όταν παιδιά στήν Δύση διδάσκονται τήν ιδέα, ότι ένα αγόρι μπορεί νά γίνει .....κορίτσι»


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν άσκησε έντονη κριτική στην πρακτική της Δύσεως να διδάσκει την αλλαγή φύλου στα παιδιά.

«Είναι τρομερό όταν παιδιά στην Δύση, διδάσκονται την ιδέα ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνάντηση στο Φόρουμ συζητήσεων του Βαλντάϊ.




Ο Πούτιν επισήμανε, ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να πιέζονται στο να κάνουν επιλογές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, ειδικά εάν οι συνέπειες μπορούν να αποβούν  κ α τ α σ τ ρ ο φ ι κ έ ς.

Γενικότερα, η συζήτηση για τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών στην Δύση έχει γίνει κάτι «φαντασμαγορικό» καθώς η ιδέα του «άνδρα» και της «γυναίκας», βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάργησεώς της, επισήμανε ο Πούτιν.

«Γονιός “νούμερο ένα” και γονιός “νούμερο δύο”, “γονείς που γέννησαν” αντί για “μητέρα”, απαγόρευση της χρήσεως “μητρικού γάλακτος” και αντικατάστασή του με “ανθρώπινο γάλα”, ώστε όσοι νιώθουν ανασφάλεια για το φύλλο τους να μην στενοχωριούνται.

Για την ακρίβεια, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. 

Στις αρχές του ’20, οι Σοβιετικοί επίσης επινόησαν αυτήν την “ορολογία” πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δημιουργήσουν έναν νέο τρόπο σκέψεως και να αλλάξουν βασικές αξίες. 
Οι αλλαγές που έκαναν, ακόμα και σήμερα μας προκαλούν πονοκέφαλο», κατέληξε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

pronews.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/10/blog-post_4507.html

3 σχόλια:

  1. Επιτελους ενας θεαρεστος ηγετης.
    Πεστα χρυσοστομε
    Η εποχη μας θυμιζει Σοδομα και Γομορα
    και τοτε υπηρχε ενας μονος αναμεσα τους δικαιος για το Θεο ο Λωτ
    και τορα ενας μονος δικαιος ηγετης για το Θεο ο Πουτιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό φαντάζεσε νά ήταν υπουργός παιδείας η Κεραμέως στήν ρωσία? ο πούτιν θά τήν έστελνε μέ S500 στο διάστημα
    από τήν πρώτη ημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!!! S 500 και ότι άλλο ποιό γρήγορο υπάρχει.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!