Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Μιά φορά καί έναν καιρό... ( Ονόματα ΔΕΝ λέμε, οικογένειες ΔΕΝ θίγουμε... )


Το μπάσταρδο αμάρτημα της μητρός του, δεν γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου και δεν γεννήθηκε στον παραλιακό Δήμο κοντά στήν Βάρκιζα .

Γεννήθηκε στην Ελβετία σε ιδιωτικό μαιευτήριο, για το οποίο μεσολάβησαν οι ισχυροί φίλοι του παππού,  που θα γινόταν ...πατέρας του.



Μητέρα, ήταν η ανήλικη μετέπειτα αδελφή του, αλλά το νεογέννητο δηλώθηκε σαν παιδί άλλης παρένθετης μητέρας. 


Η παρένθετη μητέρα ταξίδεψε ως τουρίστρια στην Ελλάδα και το παιδί γράφηκε στο διαβατήριο της. 
Αυτή μετέφερε το παιδί στη Αθήνα για να γίνει «όμηρος της Χούντας» και το παρέδωσε στην γιαγιά του που έγινε η ...τρίτη μητέρα του.

Η δεύτερη μητέρα δήλωσε απώλεια διαβατηρίου και έφυγε χωρίς το παιδί,  που στην συνέχεια με την βοήθεια τον ιατρών με ποδίτσα καί ....κατανόηση,   γεννήθηκε για δεύτερη φορά από την τρίτη μητέρα του και δηλώθηκε ότι γεννήθηκε στο σπίτι από την 38χρονη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ή κατ' άλλους από 
πολιομυελίτιδα....

Και στήν συνέχεια του έβγαλαν ξανά διαβατήριο και ταξίδεψε για να βρει τον παππού του που ...έγινε μπαμπάς του, μαζί με την γιαγιά, που έγινε μητέρα και την μητέρα, που έγινε αδελφή.

3 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!