Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

«Ε ύ γ ε στούς αστυνομικούς που έπραξαν τά ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ απέναντι στούς τσιγγάνους», τονίζει πολιτεύτρια της Ν.Δ.......


Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά, αποφάσισε να σχολιάσει τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα, προκαλώντας εκ νέου αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Με ανάρτησή της στο 'twitter', αρχικά σχολίασε πως «όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς.

Δεν πας να διεμβολίσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις», ενώ στήν συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήριά της στους αστυνομικούς – οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και οι 6 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη, τα ξημερώματα, στο Πέραμα για το θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου.

«Όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς. Δεν πας να διεμβολήσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις.

Εύγε στους αστυνομικούς στο #Περαμα που έπραξαν τα αυτονόητα απέναντι στους τσιγγάνους κ γρήγορη ανάρρωση στους 6 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν», σχολίασε η κα Λατινοπούλου και κάτω από την ανάρτησή της έχει γίνει «χαμός» από σχόλια!


Αυτός είναι ο σεσημασμένος ρομά που έπεσε νεκρός στο Πέραμα!

Σεσημασμένος για κλοπές ήταν ο 20χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών στην καταδίωξη που έλαβε χώρα στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 20χρονος και άλλα δύο άτομα, αρχικά έκλεψαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν και όταν έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας, αγνόησαν το σήμα των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη και στην περιοχή του Περάματος, το όχημα του 20χρονου εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ακόμη και τότε, οι τρεις επιβαίνοντες στο κλεμμένο όχημα δεν σταμάτησαν.

Αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα και εμβόλισαν τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Ακολούθησε μεγάλος αριθμός πυροβολισμών, με συνέπεια ο 20χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα και άλλοι 8 αστυνομικοί να τραυματιστούν. 

https://www.epilekta.com/2021/10/blog-post_572.html

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ !

https://www.epilekta.com/2021/10/blog-post_239.html

https://www.epilekta.com/2021/10/blog-post_506.html

2 σχόλια:

  1. Σωστότατη ἡ κυρία Λατινοπούλου. Κάποιοι καταλαβαίνουν ἀπὸ φιλότιμο καὶ ἄλλοι ἀπὸ δαρμό. Ποῦ εἶναι οἱ συνάδελφοί τους νὰ τοὺς συμπαρασταθοῦν μὲ μία ἀπεργία καὶ πρὸς προστασία ὁλοκλήρου τοῦ Σώματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην κα Λατινοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!