Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Χ Α Μ Ο Σ στόν αέρα! «ΛΕΤΕ Ψ Ε Υ Δ Ε Ι Σ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!!» - Γιοβανόπουλος σέ Τατ. Στεφανίδου γιά ΜΗΝΥΣΗ σέ Κομμώτρια!

 




https://www.youtube.com/watch?v=8v9ueW9ih_0&ab_channel=%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%82%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82


Χαμός! «Λέτε Ψευδείς Ειδήσεις» - Γιοβανόπουλος σέ Στεφανίδου γιά Μήνυση σε Κομμώτρια.

2 σχόλια:

  1. πρόκειται ξεκάθαρα για επίπεδο απόπατου... συγγνώμη, αλλά δεν είναι δυνατόν, να ακούμε τώρα να μιλάει για το Σύνταγμα ένα τέτοιο υποκείμενο (ας μην αναφερθούμε στις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που όλοι γνωρίζουμε, γιατί αρκετά έχει χτυπηθεί το ιστολόγιο). έλεος, όμως!!!!! δεν αντέχουμε να βλέπουμε χυδαίες παρουσίες να μας κουνάνε το δάχτυλο.

    πάντως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σβήσετε τον ήχο και να γελάσετε με την καρδιά σας, παρατηρώντας το ultra κιτς ντεκόρ του στούντιο, που εκφράζει απόλυτα το επίπεδο της παρουσιάστριας και της εκπομπής της: μια ντισκόμπαλα σε σχήμα κορονοϊού, πλαισιωμένης από λουτήρες και η παραμορφωμένη από την κακία και τα μπότοξ θείτσα, να διαφημίζει τη μάρκα της φούστας της (χαρακτηριστικό καρα-βλαχιάς) που μάλλον μοιάζει με ποδιά κουζίνας, στην ανεγκέφαλη πλέμπα που την παρακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ κ. Καποδίστρια, ελπίζω τα αποσιωπητικά να μην είναι για τους προσβλητικούς, κατά κάποιο τρόπο, χαρακτηρισμούς.
      αν ναι, αφήστε, γνωρίζω την διαδικασία:
      https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.KykLFNhjBWmSgSEx34-ZFwHaFd%26pid%3DApi&f=1

      χαχαχα! έλεος!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!