Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Συνέντευξη τύπου (ΘΑΡΡΑΛΕΩΝ) Ευρωβουλευτών ΚΑΤΑ υποχρεωτικού εμβολιασμού και 'green pass'! ( ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ!... )Τάσσονται ΥΠΕΡ Δημοκρατίας κι Ελευθερίας! ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ότι π α ρ α β ι ά σ θ η κ α ν τά Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα ( Χάρτα).

 

Kράτη μέλη όπως η Ελλάδα, καταπάτησαν την &46 κανονισμού(ΕΕ) 2021/  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για πιστοποιητικά εμβολιασμού σχετικά με δικαίωμα σ’ ισότητα έναντι νόμου,απαγόρευση διακρίσεων, δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας, προστασία οικογένειας!!!! Β Ι Ν Τ Ε Ο 


ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!
ΤΟ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΗΣ
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ!!!.....

Mέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από Ιταλία, Γερμανία, Κροατία, Ρουμανία κ.α. (ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ!) κι από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα από δεξιά ως αριστερά πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου, τήν 22α Οκτωβρίου 2021, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και την ανησυχία τους για την απώλεια πολιτικών δικαιωμάτων . 


Τάσσονται ενάντια στόν υποχρεωτικό εμβολιασμό !!!

Κατηγορούν τις κυβερνήσεις ότι χρησιμοποιούν το υγειονομικό πλαίσιο για να παραβιάσουν τα πολιτικά δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες των Ευρωπαίων πολιτών.

Κταγγέλουν ότι (σσ χώρες σαν τη δική μας) παραβίασαν την παράγραφο (46) του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ) 2021/…ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με πλαίσιο για την έκδοση, την επαλήθευση και την αποδοχή διαλειτουργικών πιστοποιητικών εμβολιασμού, διαγνωστικού ελέγχου και ανάρρωσης, με σκοπό να διευκολυνθεί η ελεύθερη κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 (Πιστοποιητικό EU COVID-19)

”(46) Ο παρών κανονισμός σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα και τηρεί τις αρχές που κατοχυρώνει, ιδίως, ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων («ο Χάρτης»), συμπεριλαμβανομένων του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, του δικαιώματος στην ισότητα έναντι του νόμου και της απαγόρευσης των διακρίσεων, του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας και του δικαιώματος πραγματικής προσφυγής. 

Τα κράτη μέλη θα πρέπει να συμμορφώνονται με τον Χάρτη κατά την εφαρμογή του παρόντος κανονισμού.”

Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ  Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ι Κ Η    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 'Β Ι Ν Τ Ε Ο' ΤΩΝ ΘΑΡΡΑΛΕΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,  
Ε Δ Ω :

5 σχόλια:

  1. (μέρος α')

    ΒΟΜΒΑ: Spain: Ministry Of Health forced to confirm it has never isolated the SARS-CoV-2 virus

    https://www.naturalnews.com/2021-10-25-moh-has-never-isolated-the-sarscov2.html

    το Ισπανικό Υπουργείο Υγείας αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει απομονώσει τον ιό Sars-Cov-2

    σε απάντηση ενός αιτήματος που υποβλήθηκε βάσει του νόμου περί διαφάνειας (2013), το Υπουργείο Υγείας στην Ισπανία αναγνώρισε ότι «δεν διαθέτει καλλιέργεια του SARS-CoV-2» ούτε «μητρώο εργαστηρίων με ικανότητα καλλιέργειας και απομόνωσης για δοκιμές». η απάντηση απαλλάσει επίσης από κάθε ευθύνη για διαγνώσεις και θεραπείες τους επαγγελματίες υγείας και αναγνώρισε ότι «οι εξετάσεις, από μόνες τους, συνήθως δεν επαρκούν για τον προσδιορισμό της νόσου».


    (άρθρο της Rhoda Wilson που αναδημοσιεύθυκε από το 'TheExpose.uk')

    στις 30 Σεπτεμβρίου, η 'El Diestro' ανέφερε: “αυτά τα 'τεστ' τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ‘tests’, ώστε να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις που ελήφθησαν σχετικά με περιορισμούς, λόκνταουν, απομόνωση, θεραπείες ασθενών, m-volιασμούς και τα δικτατορικά μέτρα που αποσκοπούν στον τερματισμό των ελευθεριών όλων, "συνήθως δεν επαρκούν για τον προσδιορισμό της νόσου", σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας».

    τον Μαϊο 2021, δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο "εκατοντάδες αιτήματα για πρόσβαση σε καταγεγραμμένες πληροφορίες που ανήκουν σε δημόσιες αρχές (βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης) αποκαλύπτουν, ότι τα επιστημονική ιδρύματα και τα ιδρύματα υγείας παγκοσμίως, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ του COVID-19." την εποχή εκείνη το καθεστώς των αιτημάτων προς τις Ισπανικές αρχές ήταν το ακόλουθο:


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (μέρος β')

    στις προς τις ισπανικές αρχές ήταν το εξής:

    στις 15 Φεβρουαρίου 2021 ο Kepa Ormazabal υπέβαλε αίτημα ελευθερίας της πληροφόρησης σχετικά με την απομόνωση ή τον καθαρισμό του «ιού» φάντασμα στο Γραφείο του Προέδρου της Χώρας των Βάσκων (Ισπανία), το Υπουργείο Υγείας και σε όλα τα σχετικά ιδρύματα. μήνες αργότερα, ο Κέπα έγραψε: «σύμφωνα με το νόμο, έχουν 30 ημέρες για να απαντήσουν. 60 αν η ερώτηση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. σήμερα είναι 2 Μαΐου και δεν έχω νέα τους".

    στις 30 Μαρτίου 2021 Kυπέβαλε νέο αίτημα με το ίδιο περιεχόμενο στη ναυαρχίδα της Ισπανικής έρευνας, το 'Consejo Superior de Investigaciones Científicas' (Ανώτατο Συμβούλιο Επιστημονικής ΄Ερευνας). μήνες αργότερα ο Kepa γράφει: “και πάλι, δεν απάντησαν, και ως εκ τούτου, η σιωπή τους δηλώνει την άρνησή τους να έχω πρόσβαση σε πληροφορίες που μπορεί να κατέχουν σχετικά με το αίτημά μου."

    “το Ανώτατο Συμβούλιο Επιστημονικής Έρευνας και η κυβέρνηση, είναι δημόσιοι θεσμοί και ως εκ τούτου ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    το άρθρο 20.4 αυτού του νόμου προβλέπει, εάν ,έσα σε 30 ημέρες δεν υπάρξει απάντηση από τη δημόσια διοίκηση, τότε αυτή η σιωπή πρέπει να εκληφθεί ως απόρριψη του αιτήματος για πρόσωαση σε δημόσιες πληροφορίες."

    από το προηγούμενο άρθρο μας, στις 22 Ιουλίου 2021, η 'La Asociación Liberum', οι 'Biólogos por la Verdad' (Βιολόγοι για την Αλήθεια), και ένα άτομο υπέβαλε αίτημα στο ισπανικό Υπουργείο Υγείας για δημόσια ενημέρωση σχετικά με τον ιό SARS-CoV-2. το αίτημα, μεταξύ άλλων, ζητούσε ένα δείγμα καλλιέργειας του ιού που θα μπορούσε να δοκιμαστεί ανεξάρτητα.

    οι αρχές έλαβαν το αίτημα στις 10 Αυγούστου και σύμφωνα με τον νόμο περί διαφάνειας το Υπουργείο Υγείας είχε ένα μήνα για να απαντήσει.

    εδώ η πλήρης απάντηση του Υπουργείου Υγείας:


    “το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-CoV-2 ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΤΡΩΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ.

    αναφορικά με τα διαγνωστικά τεστ για τον ιό SARS-COV-2, και γενικά για θέματα που αφορούν στην πανδημία του ιού SARS-Cov-2 pandemic, το Υπουργείο Υγείας εργάζεται με τα προαναφερθέντα έγγραφα, τα οποία ενημερώνονται σύμφωνα με τις επιδημιολογικές ανάγκες, ώστε να καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας και τη διάδοση πληροφοριών σε τρίτους που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στο συγκεκριμένο περιβάλλον τους. με αυτή την έννοια, τα πιο εννοιολογικά και καθοριστικά ζητήματα παραμένουν περισσότερο σε ακαδημαϊκό περιβάλλον, με το Υπουργείο Υγείας να διαδραματίζει πιο δευτερεύοντα ρόλο και να μην ενεργεί σε αυτά τα ζητήματα με την εξουσία του.

    τέλος, η αξιολόγηση των ασθενών σε σχέση με την κατάσταση της υγείας τους, είτε πρόκειται για COVID-19 είτε για άλλη ασθένεια ή παθολογία, αποτελεί ευθύνη των επαγγελματιών υγείας αναφοράς. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

    (δεν αισθάνεστε να θέλετε να δείρετε, (πολύ όμως!) κάποιους;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , οι πιο αποτελεσματικοί εμβολιασμοί για τον coronovirous είναι αυτοί οι οποίοι δ ε γίνονται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως μάς θυμίζει αυτό πού λέει:
    Ο καλός ό ψηφοφόρος είναι αυτός πού δέν ψηφίζει?...(τήν πολιτική σαπίλα?)..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!