Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Όσοι καταλάβουν ....κ α τ ά λ α β α ν ! Β Ι Ν Τ Ε Ο

 





https://rumble.com/v11ujbv-stew-.html?fbclid=IwAR3S3VNkw2awivVhhMd5zCghePOsbd3NRATgh_-zyd0GzOaAlxUTp1Dqm6w

Η πανδημία συνεχίζεται, αλλά η προέλευσή της εξακολουθεί να αποτελεί ένα σκοτεινό μυστήριο. 

Πώς αρρώστησε ο κόσμος, πως εξαπλώθηκε πραγματικά η Covid, και μήπως η σατανιστική ελίτ είχε ενημερώσει τον κόσμο εκ των προτέρων για αυτό το βιολογικό όπλο; 

Ο Δρ Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) αποκάλυψε μια συγκλονιστική σύνδεση μεταξύ αυτής της πανδημίας και της αιώνιας μάχης του καλού και του κακού που ξεκίνησε στον Κήπο της Εδέμ.


Σε αυτή την αποκλειστικότητα του Stew Peters Network, ο Stew Peters, ο βραβευμένος σκηνοθέτης Nicholas Stumphauzer και η εκτελεστική παραγωγός Lauren Witzke, φέρνουν στο φως μια αλήθεια, που και ο ίδιος ο σατανάς πάλεψε να καταπνίξει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://bit.ly/3jYCq63

------------------------------------------------

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Δρ ARDIS
Δρ Bryan ARDIS: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ (2) | ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΑΝΗΛΕΗ ΠΟΛΕΜΟ

ΕΔΩ: https://rumble.com/v1654ur--bryan-ardis-2-.html

1 σχόλιο:

  1. Όντως πολύ καλό και αποκαλυπτικό το βίντεο. Για όσους θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω τους προτείνω να αγοράσουν το βιβλίο του Ηλία Καληώρα (Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ). Εκπληκτικές αποκαλύψεις όλων των παραμέτρων που είναι απρόσιτα σε εμάς τους περισσότερους. Φοβερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!