Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! Με στοχευμένο χτύπημα, ο ουκρανικός στρατός δολοφόνησε φιλορώσο τ. Ουκρανό βουλευτή. ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ: Δολοφόνησαν πολιτικό, που ήταν εκ γενετής α ν ά π η ρ ο ς ! O Alexei Zhuravko ΖΕΙ. Ζ . Σκηνές από Βελιγράδι. Το ΝΑΤΟ ήθελε νεκρούς και Ρώσους δημοσιογράφους.....

 Γύρω στις 5:30 π.μ., ο στρατός Ουκρανίας βομβάρδισε το Play Hotel στο κέντρο της Χερσώνας, με HIMARS. 

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, 2 άτομα σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων ο πρώην βουλευτής της Verkhovna Rada ( πριν από το πραξικόπημα του 2014) φιλορώσος 48χρονος πολιτικός Alexei Zhuravko. Πρόκειται για πολιτική δολοφονία αφού ήταν στοχευμένο χτύπημα την επαύριο ακριβώς μηνύματος του αποθανόντος ότι πάει Χερσώνα για να μείνει για να υποστηρίξει το δημοψήφισμα. 

Είναι επίσης ναζιστική θηριωδία καθώς δολοφόνησαν έναν εκ γενετής ανάπηρο πολιτικό με ειδικές ανάγκες.

Δεν διέμενε κανείς στρατιωτικός εκεί. Το ξενοδοχείο στη Χερσώνα χτυπήθηκε από ουκρανικό πυραυλικό χτύπημα, το πρώην μέλος του ουκρανικού κοινοβουλίου Alexei Zhuravko σκοτώθηκε, ένας ακόμη θάνατος αναφέρεται επίσης, ο πολεμικός ανταποκριτής του RT Murad Gazdiev και η ομάδα του ήταν επίσης στο ξενοδοχείο αλλά επέζησαν. Βγήκαν ζωντανοί από συντρίμμια.


Το θύμα ήταν φιλορώσος πολιτικός και διέφυγε από την Ουκρανία το 2015 για ν΄αποφύγει τη δίωξη. 

Το καθεστώς του Κιέβου τον είχε κατηγορήσει για δημιουργία τρομοκρατικής οργάνωσης. 

Επέστρεψε στη Χερσώνα τον Απρίλιο. 
Η πολιτική του καρριέρα επικεντρώθηκε κυρίως στα δικαιώματα των αναπήρων.


Στόχος στην Οδησσό χτυπήθηκε από ρωσικό drone, πιθανότατα και πάλι Shahed. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ήταν το Αρχηγείο της Νότιας Επιχειρησιακής Διοίκησης του ουκρανικού στρατού .

Οδησσός
Εδώ είναι ένα βίντεο που τράβηξε ο Alexey Zhuravko μια μέρα πριν, όπου λέει ότι επρόκειτο να μείνει στη Kherson και να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της, και ότι το δημοψήφισμα θα προχωρήσει. 

Είχε στοχοποιηθεί εσκεμμένα. https://t.me/AlexeyZhuravko/34971…

Ήταν ανάπηρος από τη γέννησή του, ένας πολύ θαρραλέος άνθρωπος. 

Συνδικαλιστής Πρόεδρος των ΑΜΕΑ .

Μια γυναίκα σκοτώθηκε από ουκρανικά πυρά στο Ντόνετσκ. 

Σποραδικά οι Ουκρανοί βάλουν κατά περιοχών δημοψηφισμάτων αδυνατούν όμως ν΄αναχαιτίσουν την αποφασιστικότητα κατοίκων ..Διεθνείς Παρατηρητές στα δημοψηφίσματα από Ιταλία, Αίγυπτο, Βραζιλία, Σερβία κλπ

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!