Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΙ ΕΙΠΕ; Γάλλος πολιτικός τ. Γερουσιαστής: ” Η αμερικανική ΕΠΙΘΕΣΗ στόν 'North Stream 2', ήταν χ τ ύ π η μ α, που ΞΕΚΙΝΑ τόν Παγκόσμιο Π ό λ ε μ ο! ”

 


Είναι η σειρά του Γάλλου πολιτικού τ. Γερουσιαστή Yves Pozzo di Borgo ”. 
H καταστροφή από ΗΠΑ του NorthStream 2 θ΄αποδυναμώσει φοβερά την ευρωπαϊκή οικονομία.

Θα μπορούσαμε πάντα να ελπίζουμε στην επαναδιοχέτευση του αερίου. 

Φοβερό αυτό που θα ζήσει η Ευρώπη. 


Αυτή είναι ίσως η πιο μεγάλη κακοποιός πράξη των Η.Π.Α. και σιωπή των πολιτικών της Ε.Ε.” .”Η αμερικανική επίθεση στο 'North Stream 2', ήταν χτύπημα μεγαλύτερο κι από αυτά των πιο κυνικών κακοποιών! 

Αυτή είναι η ενέργεια που ξεκινά τον παγκόσμιο πόλεμο! 

Οι Η.Π.Α. το έχουν καταλάβει και υποψιάζονται ότι οι Ρώσοι θ΄αντιδράσουν βίαια! 

Η παγκόσμια τρέλλα ξεκινά!…

Tελικά ο παγκόσμιο πόλεμος θα γίνει για τους αγωγούς….

Η Ρωσία θα ζητήσει συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. για τα επεισόδια με τον αγωγό Nord Stream.

Ελικόπτερα από το αμερικάνικο πλοίο Kirsarge UDC πέταξαν πάνω από τα επίμαχα σημεία αγωγών πριν τις εκρήξεις. Η θαλαμηγός ”Κοπέρνικος” από την Πολωνία προσέγγισε στα 25χλμ και μετά δεν έδινε σήμα! Ήταν υποβρύχιο drone; Και άλλες εκδοχές για την Διεθνή τρομοκρατική επίθεση κατά αγωγών Nord Stream 1 και 2! ”Ευχαριστούμε ΗΠΑ” …. για την ανατίναξη από τον τ. ΥΠΕΞ Πολωνίας!!!.

3 σχόλια:

  1. Κι όπως λένε στο χωριό (τους τρώει ο κ@λος από την φαγούρα). Νομίζουν οι παγκόσμια ελίτ του σατάν ότι είναι εξασφαλισμένοι οι ίδιοι από τον επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο που επιδιώκουν να γίνει στις φτιαχτές υπόγειες πόλεις τους. Έλα όμως που είναι γραμμένο στα Άγια κιτάπια ότι αυτοί που θα πεθάνουν πρώτοι από την εκκίνηση ενός παγκοσμίου πυρινικού πολέμου θα είναι το φίλαυτο τομάρι τους. Σιωνιστές,νεοταξίτες,σατανιστές, καμπαλιστές, παγκοσμιοποιητές θα εκλείψουν απο το ξενοδοχείο της γής. Κάποιοι ελάχιστοι θα μείνουν κατά παραχώρηση του Χριστού. Και ποιό ύστερα ΠΑΣΑ ΠΝΟΗ ΑΙΝΕΣΑΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ..........θέλουν δεν θέλουν..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Αχ Λεμόνα, βαχ Λεμόνα, ντο θα τρώμε το χειμώνα”
    Μου άρεσε πολύ και είπα να το κάνω υπενθύμηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!