Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Ο ΟΗΕ κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός για να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ)





Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγούστου 2024 

Από τον Martin Armstrong

5 λεπτά ανάγνωση




Τα Ηνωμένα Έθνη είναι μια σοβαρή απειλή για το μέλλον μας, και όχι μόνο θα πρέπει οι Ηνωμένες Πολιτείες να αποσυρθούν από τον ΟΗΕ, αλλά θα πρέπει να πεταχτεί έξω από τη Νέα Υόρκη.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ΑΡΝΕΙΤΑΙ να επιδιώξει την ειρήνη με τη Ρωσσία και δεν έχει καμμία πρόθεση να διαπραγματευτεί με τη Ρωσσία. 

Αυτό ουσιαστικά λέει ότι τα Ηνωμένα Έθνη είναι απλώς ένα σώου σκύλου και πόνυ χωρίς άλλο σκοπό από το να επεκτείνουν τη δική τους δύναμη, καθώς και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να δημιουργήσουν το μακροπρόθεσμο όνειρό τους να κυβερνήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Από την αρχή, τα Ηνωμένα Έθνη έχουν επιδοθεί στην αυτοπροβολή για να ανυψωθούν στην de facto παγκόσμια κυβέρνηση. 

Υπήρξαν υποστηρικτές της τυραννίας, χρησιμοποιώντας ακόμη και την κλιματική αλλαγή και την υγεία που μόνο αυτοί θα έπρεπε να είναι υπεύθυνοι. 

Αυτή η συνθήκη που μόλις πρότειναν ονομάζεται Συνολική Διεθνής Σύμβαση για την Καταπολέμηση της Χρήσης Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών για Εγκληματικούς Σκοπούς, προσποιούμενη ότι πρόκειται για έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, δεν είναι – πρόκειται για λογοκρισία

Ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθεί ειρήνη με το να τεθούν επικεφαλής του κόσμου – μη εκλεγμένοι, φυσικά. 

Ενθάρρυναν αυτόν τον πόλεμο μεταξύ της Δύσης και της Ρωσσίας επειδή πίστευαν ότι θα μπορούσαν να αναδειχθούν ως ο Μεγάλος Ειρηνοποιός, κάτι που τελικά θα δικαιολογούσε την ανάληψη της κυριαρχίας τους σε ολόκληρο τον κόσμο.





Αυτά τα διψασμένα για εξουσία Ηνωμένα Έθνη ενέκριναν την πρώτη τους Διεθνή Συνθήκη για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο παρά τις σημαντικές αντιρρήσεις από όλες τις εταιρείες τεχνολογίας και τις ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Αυτή η Συνθήκη είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και θα διαλύσει τον κόσμο και θα καταστείλει περαιτέρω τα ανθρώπινα δικαιώματα, που είναι ο στόχος των Ηνωμένων Εθνών, ακριβώς όπως γινόμαστε μάρτυρες με όλα αυτά τα εγκλήματα ρητορικής μίσους και τη φυλάκιση απλώς και μόνο επειδή επικρίνουμε μια κυβέρνηση όπως στη Βρετανία και την Ιρλανδία. 

Αυτό αποτελεί μέρος της Ατζέντας 2030 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την παγκόσμια κυριαρχία. 

Ο Schwab είναι ένα control freak που δεν μοιάζει με τον Ιωσήφ Στάλιν, ο οποίος ξεκίνησε τη μεγάλη του εκκαθάριση για να φιμώσει όλους τους επικριτές του.




Η συνθήκη αυτή θα επιτρέψει την ηλεκτρονική παρακολούθηση παγκοσμίως στο όνομα ποινικών ερευνών.

Εγκαταλείπει κάθε θεμελιώδη αρχή των παγκόσμιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.

Επιδιώκει να καθιερώσει την πιο εκτεταμένη δικαιοδοσία για ένα έγκλημα, ακριβώς όπως η Βρετανία επιδιώκει να εκδώσει έναν Αμερικανό επειδή επέκρινε τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών στη Βρετανία.

Τα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία είναι εντελώς μη εκλεγμένα, δημιουργούν αυτήν τη Συνθήκη ως καταπίεση, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι οι ρήτρες που περιέχει είναι ασαφείς και υπόκεινται σε ευρεία ερμηνεία, επιτρέποντας στις χώρες να βρουν τις δικές τους ιδιοτελείς ερμηνείες για να διώξουν οτιδήποτε αποκαλούν έγκλημα που λαμβάνει χώρα σε ένα σύστημα υπολογιστών διεθνώς. Αυτό αποσκοπεί στη σίγαση των podcast παγκοσμίως.





Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι χάνουν την εξουσία. 

Έχω προειδοποιήσει ότι ιστορικά, θα γίνουν ΠΑΝΤΑ αυταρχικοί και τυραννικοί. Αντί να ρωτούν γιατί οι άνθρωποι θυμώνουν, επιδιώκουν να τους τιμωρήσουν και νομίζουν ότι μπορούν να εκφοβίσουν τους ανθρώπους ώστε να γίνουν σιωπηλοί οικονομικοί σκλάβοι. 

Δικαστήριο του Μιλάνου διέταξε δημοσιογράφο να καταβάλει στην Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζώρτζια Μελόνι αποζημίωση ύψους 5.000 ευρώ (5.465 δολλάρια) επειδή την κορόιδεψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ελευθερία του λόγου είναι νεκρή. 

Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν αυτή η πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών μετατρέψει τον κόσμο σε φυλακή οικονομικών σκλάβων που αρνούνται κάθε δικαίωμα έκφρασης γνώμης.

Αυτή η σύμβαση για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι μια σκόπιμη προσπάθεια να φιμωθεί ολόκληρος ο κόσμος. 

Είναι πολύ ειρωνικό το γεγονός ότι η Κίνα και η Ρωσσία είναι οι δύο χώρες που θα αρνηθούν να τιμήσουν αυτό το τυραννικό διάταγμα. Τι σημαίνει αυτό για τον δυτικό πολιτισμό και τις δυτικές αξίες; 

Αυτή η συνθήκη θα πάει τώρα στα 193 κράτη μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Εάν αυτό το μη εκλεγμένο σώμα αντιδημοκρατικών ανθρώπων το αποδεχθεί με απλή πλειοψηφία, τότε θα προχωρήσει στη διαδικασία επικύρωσης, στην οποία πρέπει να υπογράψουν οι κυβερνήσεις μεμονωμένων χωρών. 

Κάθε Αμερικανός εκπρόσωπος που συμφωνεί με αυτή την Συνθήκη θα πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία γιατί παραβιάζει τα πάντα στο Σύνταγμα και δεν υπάρχει καμμία εξουσία να παραδώσει την κυριαρχία στα Ηνωμένα Έθνη και να επιτρέψει σε ξένες χώρες να εκδώσουν για εγκλήματα στη χώρα τους που παραβιάζουν τα συνταγματικά δικαιώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η Βρετανία είναι απελπιστική, διότι οι ενέργειες της αστυνομίας υπό αυτή τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών έχουν σφραγίσει τη μοίρα της Μεγάλης Βρετανίας κάθε άλλο παρά μεγάλη.

Αυτή η Συνθήκη προορίζεται πραγματικά να παράσχει ένα παγκόσμιο νομικό πλαίσιο για την κατάργηση της εδαφικής αρμοδιότητας για ο,τιδήποτε γίνεται σε υπολογιστή. 

Προσποιούνται ότι ανησυχούν για κυβερνοεπιθέσεις όταν πρόκειται για τη συλλογή και την ανταλλαγή ηλεκτρονικών αποδεικτικών στοιχείων για σοβαρά εγκλήματα παγκοσμίως που θα σας επιβάλουν πρόστιμο ή θα σας φυλακίσουν επειδή είπατε ότι η πρωθυπουργός Τζώρτζια Μελόνι είναι κοντή ή κόβει τα μαλλιά της στα δεξιά αντί για τα αριστερά ή ίσως ότι είναι ελκυστική και αυτή είναι ίσως μια λάγνα δήλωση που προειδοποιεί ότι θα θέλατε να τη βιάσετε. 

Αυτή η Συνθήκη είναι τόσο ασαφής που μπορεί να διαστρεβλωθεί σε ό, τι θέλουν.






Αναμφίβολα, όσοι βρίσκονται στην κυβέρνηση Μπάιντεν θα ήθελαν αυτό να γίνει νόμος και να παραδώσουμε την κυριαρχία μας στον ΟΗΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), που διευθύνεται από τον Tedros Adhanom Ghebreyesus, ο οποίος δεν είναι καν γιατρός

Ο Tedros μόλις κήρυξε την ευλογιά των πιθήκων στην Αφρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος. 

Είμαι βέβαιος ότι ο Bill Gates έχει παρατάξει όλα τα εμβόλια ευρεσιτεχνίας του για μια συνέχεια του COVID-19. Ο Μπάιντεν θα ήθελε πολύ να ρίξει την ευθύνη στα δηλωθέντα lockdown του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τις εκλογές για να δικαιολογήσει ξανά τις επιστολικές ψήφους.

Διαβάστε μόνο το κείμενο αυτής της Συνθήκης. Υπάρχουν ΜΗΔΕΝ τέτοιες διασφαλίσεις για ένα δωρεάν Διαδίκτυο. Θα το επεκτείνουν για να διώξουν οποιαδήποτε κριτική στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα που τολμά να εκφράσει μαζί με τους μετανάστες, όπως μόλις είδαμε στη Βρετανία. 

Το απλό, ασαφές κείμενο επιτρέπει στις κυβερνήσεις να περάσουν εγχώριους νόμους που ποινικοποιούν ένα ευρύ φάσμα συμπεριφοράς, και εφόσον διαπράττεται με τη χρήση ενός υπολογιστή, θα παραπέμπουν σε αυτή τη συνθήκη για να δικαιολογήσουν την επιβολή τυραννικών μέτρων. 

Αυτή η Συνθήκη θα εξαλείψει την ελευθερία του λόγου και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, διότι κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε ακόμη και το αμερικανικό Σύνταγμα.



Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε την Έκτη Τροπολογία επειδή ο βασιλιάς θα σας κατηγορήσει για ένα έγκλημα και θα σας στείλει πίσω στην Αγγλία για να δικαστείτε, όπου ένα αγγλικό σώμα ενόρκων θα σας έβρισκε πάντα ένοχο. 

Επειδή το υποτιθέμενο έγκλημα έλαβε χώρα στην Αμερική, η παραπομπή σας σε δίκη στο Λονδίνο σήμαινε ότι δεν μπορούσατε να καλέσετε μάρτυρα για την υπεράσπισή σας. 

Αυτή είναι η ίδια ακριβώς βλάβη στα ανθρώπινα δικαιώματα που τα Ηνωμένα Έθνη επιδιώκουν να αποκαταστήσουν για αυτό που έλαβε χώρα η Αμερικανική Επανάσταση.





Το εγκριθέν κείμενο αυτής της Συνθήκης υπονομεύει το εσωτερικό δίκαιο για τις εγγυήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλα τα επίπεδα. 

Σύμφωνα με αυτή τη συνθήκη, δεν θα υπάρξει δέουσα νομική διαδικασία, η οποία απαιτεί δίκαιη ειδοποίηση, πράγμα που σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να ενημερωθείτε για το νόμο για να είστε ένοχοι, καθώς η ενοχή είναι σκόπιμη παραβίαση του νόμου.

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το νόμο, τότε είναι αδύνατο να έχετε παραβιάσει εν γνώσει σας το νόμο.

Η Συνθήκη θα σας στερήσει τη δέουσα διαδικασία, διότι θα σας απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες, θα εκδοθείτε σε κάποια ξένη χώρα και θα παραπεμφθείτε σε δίκη, κάτι που θα μπορούσε να είναι ακόμη και η θανατική ποινή για έναν νόμο που δεν έχετε ακούσει ποτέ σε μια μακρινή χώρα.





Το Σύνταγμα απαγορεύει επίσης τους εκ των υστέρων νόμους. Με άλλα λόγια, κάνω μια αριστερή στροφή στην Main Street και στη συνέχεια η κυβέρνηση ψηφίζει έναν παράνομο νόμο και έρχεται μετά από μένα για εκείνη την αριστερή στροφή που έκανα ένα μήνα πριν θεσπίσετε αυτόν τον νόμο.

ΤΙΠΟΤE σε αυτή τη Συνθήκη δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί συνταγματικό σύμφωνα με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βάση δικαίου. 

Το σχέδιο εδώ είναι να σας διώξουμε για απλή ομιλία που παραβιάζει κάποιο νόμο σε μια μακρινή χώρα που ΔΕΝ θα ήταν έγκλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ της απόλυτης τυραννίας. Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να τερματιστούν και να εκδιωχθούν από τη Νέα Υόρκη, διότι επιδιώκουν να ανατρέψουν το Σύνταγμά μας. 

Κάθε Αμερικανός που συμμετείχε σε αυτή την επιτροπή και συμφωνεί με αυτό στη Γενική Συνέλευση είναι ένοχος προδοσίας, παραβιάζοντας τον ίδιο τον όρκο του αξιώματος που έχει αναλάβει ότι το Σύνταγμα είναι ο Υπέρτατος Νόμος της Χώραςόχι αυτή η τρομοκρατική οργάνωση που μεταμφιέζεται ως υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!