Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΥΣΤΡΙΑ - Υποχρεωτική εγγραφή στο πιστοποιητικό ηλεκτρονικού εμβολιασμού: Γρίπη, κορωνοϊός, HPV και ευλογιά των πιθήκων - ΓΙΑΤΙ (ε ι δ ι κά) ΑΥΤΑ;;;;;;





Εκτός από το γεγονός ότι μια κεντρική συλλογή ιδιωτικών δεδομένων υγείας πρέπει γενικά να απορριφθεί, ένα πράγμα είναι τουλάχιστον περίεργο στο αυστριακό ηλεκτρονικό πάσο εμβολιασμού.

Μόνο 4 εμβολιασμοί είναι επί του παρόντος υποχρεωτικοί, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον ένα κοινό πράγμα: είναι σαφώς αναποτελεσματικοί και έχουν σοβαρές παρενέργειες.

Επομένως, τίθεται το ερώτημα γιατί οι εμβολιασμοί που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικοί καθίστανται υποχρεωτικοί.


27 Σεπτεμβρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,3 λεπτά




Σε μια πύλη που προφανώς λειτουργεί από το Υπουργείο Υγείας και μπορεί να βρεθεί κάτω από την κάπως παραπλανητική ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gesundheit.gv.at, παίρνετε περισσότερα, αν και φιλτραρισμένα και κεκαλυμμένα. 


Στο στοιχείο "Πώς εισάγονται οι εμβολιασμοί στο πιστοποιητικό ηλεκτρονικού εμβολιασμού" υπάρχει κάτι εκπληκτικό:
"Προσέρχεστε στον εμβολιασμό με την ηλεκτρονική κάρτα (ή ταυτότητα και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης). Οι εμβολιασμοί κατά της γρίπης, οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, οι εμβολιασμοί κατά του HPV και οι εμβολιασμοί κατά της ευλογιάς των πιθήκων πρέπει να καταχωρούνται στο πιστοποιητικό ηλεκτρονικού εμβολιασμού».


Πρέπει να εισαχθούν «εμβολιασμοί» κατά της γρίπης, του κορωνοϊού, του HPV και της ευλογιάς των πιθήκων. Όλα τα άλλα μπορούν να μείνουν απ' έξω. Παρ' όλο που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τουλάχιστον τα παρασκευάσματα για τον κορωνοϊό και το HPV είναι ιδιαίτερα επιβλαβή, και τουλάχιστον ένα από τα παρασκευάσματα ευλογιάς των πιθήκων, δηλαδή το ACAM2000, για το οποίο προειδοποιεί ακόμη και ο FDA στις ΗΠΑ. 


Στην περίπτωση του εμβολίου Jynneos από τη Βαυαρική Σκανδιναβία, η μυοκαρδίτιδα λέγεται ότι εμφανίστηκε σε περισσότερο από το 10% των εμβολιασμένων. Καμμία ή ακόμη και αρνητική αποτελεσματικότητα δεν έχει αποδειχθεί και για τα τέσσερα.


Εκτός από την τεκμηριωμένη βλαπτικότητα των εμβολίων, τίθεται το ερώτημα γιατί αυτά τα τέσσερα είναι υποχρεωτικά.


Έχει λάβει η κυβέρνηση ενδείξεις από τον Π.Ο.Υ., την Ε.Ε. ή τη φαρμακευτική βιομηχανία ότι σχεδιάζεται υποχρεωτικός εμβολιασμός για αυτό στο εγγύς μέλλον; 


Το εμβόλιο HPV, του οποίου η βλαπτικότητα τεκμηριώνεται ειδικά για τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες, εδώ ακόμη και ρητά για την Αυστρία και συχνά σε μελέτες, θα είχε επίσης σαφώς αρνητικό αντίκτυπο στο ποσοστό γεννήσεων, όπως μπορεί επίσης να παρατηρηθεί στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.


Το πιστοποιητικό ηλεκτρονικού εμβολιασμού αποφασίστηκε από το μονοκομματικό κόμμα ÖVP/GRÜNE/SPÖ/NEOS και, κατά ειρωνικό τρόπο, τίθεται σε ισχύ μόλις την επομένη των εκλογών του Εθνικού Συμβουλίου.


Από την πλευρά του εκπροσώπου του FPÖ για θέματα υγείας, πρώην στο Εθνικό Συμβούλιο και τώρα στο Κοινοβούλιο της Ε.Ε., Gerald Hauser: «Η τρέλα εμβολιασμού που προκλήθηκε από την καταστροφική ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνεχίζεται ανεξέλεγκτη και πολλαπλασιάζεται μετά τις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου».


Ο Hauser λέει επίσης αυτό που βρίσκει ιδιαίτερα αρνητικό: «Τέσσερεις εμβολιασμοί είναι υποχρεωτικοί για να εγγραφούν στο πιστοποιητικό εμβολιασμού: COVID-19, γρίπη (εμβολιασμός γρίπης), ιοί ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) και Mpox (πρώην: ευλογιά των πιθήκων). Με άλλα λόγια, μόνο αυτοί οι εμβολιασμοί πρέπει να περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. 


Όλοι οι άλλοι εμβολιασμοί, π.χ. κατά της ιλαράς, της ηπατίτιδας και της διφθερίτιδας, είναι εντελώς αδιάφοροι από τον νομικό ορισμό, ο οποίος μπορεί να διαβαστεί στην αρχική σελίδα του Υπουργείου Υγείας. Αυτό καθιστά σαφές ότι μακράν οι πιο αμφιλεγόμενοι εμβολιασμοί πρέπει να τεκμηριώνονται σε υποχρεωτική βάση».


«Τώρα οι οδηγίες του Π.Ο.Υ. εφαρμόζονται βάναυσα, επειδή ο COVID-19 και η ευλογιά των πιθήκων έχουν κηρυχθεί διεθνείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία από τον Π.Ο.Υ. και ο εμβολιασμός κατά της γρίπης και του HPV έχουν διαφημιστεί μαζικά. 


Με αυτόν τον νόμο, που ψηφίστηκε από το ÖVP, το SPÖ, τους Πράσινους και το NEOS, κάθε αρχή στην Αυστρία μπορεί τώρα να δει αμέσως και με ταχύτητα φωτός αν κάποιος έχει αυτά τα τέσσερα εμβόλια ή όχι», επέκρινε το μέλος του Κόμματος της Ελευθερίας και επεσήμανε: «Όποιος εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα αφήνεται στην αυθαιρεσία της κυβέρνησης. 


Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να σημανθούν και να «ξεριζωθούν» ξανά οι ανεμβολίαστοι. 


Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περιορισμούς πρόσβασης και μετακίνησης, απαγορεύσεις εργασίας και άλλα αναγκαστικά μέτρα. Η τρέλλα του εμβολιασμού θα συνεχιστεί χαρούμενα».




Η έλλειψη ιατρικής αναγκαιότητας, ή ο ιατρικός παραλογισμός, δείχνει σαφώς ότι πρόκειται (για άλλη μια φορά) για κάτι εντελώς διαφορετικό, δηλαδή την υπηρεσία για τη φαρμακευτική και τη δυνατότητα επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού.



Περισσότερα για το θέμα:













ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Απαντάς μερικώς στο ερώτημα, γιατί ειδικά αυτά;
    Λές: Για να περιλαμβάνονται μόνο οι πραγματικά εμβολιασμένοι.
    Κι αυτοί είναι όσοι έχουν κάνει εμβόλιο με τεχνολογία mRNA. Δηλαδή, αυτή η τεχνολογία περιλαμβάνεται σε αυτά για τον covid-19, για την γρίπη, για το HPV και για το Mpox.
    Πατήστε και το λίνκ: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού της ΕΕ δοκιμάζεται σε 9 χώρες, είναι και η Ελλάδα μέσα με ολοκλήρωση της εφαρμογής έως Αύγουστος 2025.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζετε με προσοχή, παρακαλώ. Δεν απαντάει καθόλου μερικώς το άρθρο.

      Όσο για το γεγονός ότι μεταξύ αυτών των χωρών που θα εφαρμοστεί είναι και η Ελλάδα, έχουμε αναφερθεί εκτενώς με άρθρα από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό.

      Διαγραφή
    2. Ένα εκ των άρθρων μας από:

      Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

      ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΚΑΡΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!


      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/07/blog-post_5194.html

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!