Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Αραβικής γλώσσης!!!

ΜΑ, ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ "ΒΡΗΚΑΝ" ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΔΩ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...





ΕΝΤΕΛΩΣ νέο δείγμα - ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ! -  γραφής του Ισραηλινού κράτους, αφορά νομοσχέδιο για την υποβάθμιση των αραβικών σε ...
ανεπίσημη γλώσσα (!) του Ισραήλ, από επίσημη που είναι μαζί με τα εβραϊκά, όπως αποφάσισαν να το παρουσιάσουν στην Βουλή ('Κνεσσέτ') τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της κυβερνήσεως Μπέτζαμιν 
Νετανιάχου. 

Το νομοσχέδιο, που αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε περίπτωση που εγκριθεί από την Βουλή, μεταξύ άλλων προβλέπειν ότι μόνο ο εβραίοι πολίτες του κράτους του Ισραήλ, έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, στην ουσία «θάβοντας» τα δικαιώματα των μειονοτήτων εντός της χώρας.

Σύμφωνα με το κείμενο του νομοσχεδίου, τα εβραϊκά είναι πλέον η μοναδική επίσημη γλώσσα του κράτους. Τα αραβικά έχουν «ένα ειδικό καθεστώς εντός του κράτους» και «όσοι μιλούν αραβικά έχουν δικαίωμα σε κρατικές υπηρεσίες που είναι ...δίγλωσσες».

Αποτέλεσμα εικόνας για AVI DICHTER

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που προωθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, τον βουλευτή Αβί Ντιχτέρ: «Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για τον νόμο του εβραϊκού κράτους, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι το Ισραήλ είναι και θα είναι, ένα εβραϊκό ...δημοκρατικό (!!!) κράτος, αλλά είναι όμως και ένα μεγάλο βήμα για τον καθορισμό της ταυτότητός μας, όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου, αλλά κυρίως για τους ίδιους τους εαυτούς μας, για να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι στην ίδια μας την γη».

 Όπως δε συμπλήρωσε, «τα γεγονότα των πρόσφατων μηνών καταδεικνύουν, ότι αυτή είναι μια μάχη για την εικόνα του Ισραήλ και την εθνική ταυτότητα. Οι Παλαιστίνιοι δεν κρύβουν πλέον τον στόχο τους να εξαλείψουν το έθνος-κράτος του εβραϊκού λαού».

Σχετική εικόνα

Ας ξεκινήσουμε από το τέλος, καθώς αν στην Ελλάδα μίλαγε ο οποιοσδήποτε για το Έθνος - Κράτος του Ελληνικού Λαού, το οποίο κάποιοι θέλουν να εξαλείψουν, το πιο πιθανό θα ήταν να πήγαινε ...κατηγορούμενος σύμφωνα με το σκεπτικό του «αντιρατσιστικού νόμου». 

Από εκεί και πέρα, το κράτος του Ισραήλ, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά, τον ανοιχτά ρατσιστικό χαρακτήρα του, για τον οποίο όμως, οι 'ΚΑΡΑ-υποκριτές' του «αντιρατσισμού», κρατούν σε συστηματική βάση σιγή… ιχθύος, για λόγους οι οποίοι είναι αντιληπτοί για όσους μπορούν να δουν τι πραγματικά κρύβουν μέσα τους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!