Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΑΚΟΥΤΕ; Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΕΙ (ΜΟΝΟΝ!) ...ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ !!!

ΜΠΑ;...Γιός 2 μεγαλοστελεχών του 'τΣύριζα', ο ληστής της χρηματαποστολής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο !


(ΩΩΩ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...)
Ο πατέρας του ληστή είναι ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της 'ΠΟΕ-ΟΤΑ', μέλος της 'ΑΔΕΔΥ'(!) και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η μητέρα του ήταν υποψήφια με τον ...ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή (υπεύθυνη τεκμηριώσεως της κοινοβουλευτικής ομάδος).
ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ληστές
Αποτέλεσμα εικόνας για ληστές

ΟΧΙ, ΟΧΙ,ΜΗΝ "βιάζεσθε" ΔΕΝ τελειώσαμε!

Ο αδερφός του δράστου (άλλο μπουμπούκι...) είχε καταδικαστεί για άλλες ληστείες στην Λάρισα με τους "Πυρήνες της φωτιάς" και στον Βελβεντό Κοζάνης. Επειδή στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση ...
που διαπράττει ληστείες (βλέπε και περίπτωση του υιού του Προέδρου της Βουλής, Βούτση που φυλακίστηκε για ληστεία στου Γκύζη!) υπάρχει οικονομικό όφελος, πρέπει άμεσα να ...συλληφθεί ο Τσίπρας ως εγκέφαλος και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα, ως ...διευθυντικά στελέχη.

Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν, ΛΕΜΕ ΑΝ, ο ληστής ήταν ...τρίτος ξάδερφος, του μπατζανάκη, του ετεροθαλούς αδελφού της τέταρτης εξαδέλφης κάποιου ψηφοφόρου π.χ. της 'Χ.Α.' 
Θα προφυλακιζόταν ΟΛΗ η κεντρική επιτροπή του κόμματος, με συνοπτικές διαδικασίες... 
Και μην ξεχνάτε: Η Αριστερά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο!


Σύμφωνα με τα αστυνομικά ρεπορτάζ «συναγερμός» σήμανε χθές Τετάρτη (10/05), στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από απόπειρα ληστείας στην Ιερά Οδό. 
Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χθές το πρωΐ, όταν δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό χρηματαποστολής, που επρόκειτο να ανεφοδιάσει ΑΤΜ τραπέζης, το οποίο βρίσκεται εντός του Πανεπιστημίου!


Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας εκ των ληστών! 
Ο συλληφθείς κρατάει αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και το όνομα που προέκυψε, σήμανε «συναγερμό».

Πρόκειται για τον αδελφό ενός από τους κρατούμενους στις φυλακές, μέλους της τρομοκρατικής οργανώσεως «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σχετική εικόνα

Εξετάζεται αν η απόπειρα ληστείας έγινε προκειμένου να... ενισχυθεί το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο». 
Αμέσως ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δευτέρου δράστου. 
Μάλιστα σε συνεννόηση με τις Αρχές του Πανεπιστημίου, οι αστυνομικοί έχουν μπει στο χώρο, όπου και αναζητούν τον συνεργό του συλληφθέντος.

Σχετική εικόνα

Κατά την σύλληψη του πρώτου γιου της οικογένειας το 2013, λίγο καιρό μετά την ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης, τα αστυνομικά ρεπορτάζ είχαν γράψει, πως ο πατέρας του είναι ο συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Χαρίσης, ο οποίος πρόσκειται στον Σύριζα.

Ενώ η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του Σύριζα, ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής και αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του Σύριζα στην Βουλή (υπεύθυνη τεκμηριώσεως της κοινοβουλευτικής ομάδος).

[ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ...ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΜΗΝ "ΕΛΠΙΖΕΤΕ"!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ...ΦΥΛΛΟ!

ΕΠΕΙΔΗ Η 'ΟΞΕΙΑ ...ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑΣΗ' ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ "ΙΔΡΩΝΕΙ" ΠΟΤΕ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ!

ΑΠΛΩΣ, ΕΧΕΙ ..."ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΙΟ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΑΛΛΟΙ', ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ...ΕΞΟΝΤΩΣΗ! 
Αργά, ή γρήγορα...
ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ...]

[Πηγή : http://paspartoy.blogspot.gr/2017/05/blog-post_67.html#more]

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!