Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ Α Θ Λ Ι Ο Ι 'τΣΙΡΙΖΑΙΟΙ' ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ; ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ;




Η (απερίγραπτα ΘΛΙΒΕΡΗ) σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης χθές, στην Βουλή. Αντιπροσωπεία του 'Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών' (με τα αμαξίδιά τους) είχε συγκεντρωθεί έξω από το Κοινοβούλιο. 
Εμειναν αρκετή ώρα εκεί, ώσπου ο ΣΥΡΙΖΑ να (..."δεήσει" να) δεχθεί αντιπροσωπεία τους. 
Ηθελαν να διαμαρτυρηθούν, επειδή ο νέος ασφαλιστικός νόμος εφαρμόστηκε και σε δικαιούχους με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω. 

Αποτέλεσμα εικόνας για παραπληγικοί
ΒΡΕ 'τΣΥΡΙΖΟ'-ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ; ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ απ' έξω ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ
ΤΟΥΣ ΑΜΑΞΙΔΙΑ, ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ
ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ, ΠΟΥ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΣΧΕΔΙΑΖΕ ...ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ, ΚΥΚΛΑΚΙΑ & ΚΥΒΟΥΣ;;;
ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

['ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για παραπληγικοί

Τελικά, ύστερα από διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία, μια ομάδα παραπληγικών έλαβε την άδεια να συναντηθεί με συριζαίους βουλευτές, στην αίθουσα 217 όπου βρίσκονται τα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Εμφανίστηκαν μόνο ...δύο ("αριστεροί")  βουλευτές. 

Την ώρα που άρχισαν οι παραπληγικοί να ξεδιπλώνουν τα αιτήματά τους, πρόσεξαν ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε σε μια άσπρη κόλλα κάτι που το εξέλαβαν ως θετική ανταπόκριση. 

Ελα όμως που ένας παρατηρητικός παραπληγικός πρόσεξε ότι η βουλευτής, αντί να σημειώνει τα δίκαια αιτήματα, απλώς… μουντζούρωνε το χαρτί της. Εκανε κύκλους, κυβάκια και λουλουδάκια!!! 

Και έγινε, όπως ήταν φυσικό, το 'έλα να δεις'! 

Αποτέλεσμα εικόνας για παραπληγικοί

Οι βουλευτές δήλωσαν εν τέλει ...αναρμόδιοι, οι παραπληγικοί τούς ρώτησαν ποιοι είναι αρμόδιοι, απάντησαν οι Πετρόπουλος και Αχτσιόγλου και οι δύο συριζαίοι αποχώρησαν! 
Οι παραπληγικοί συνεδριάζουν αμέσως στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και αποφασίζουν να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων, ώσπου να εμφανιστούν οι υπουργοί. Τελικά ύστερα από αρκετή ώρα, με μεσολάβηση άσχετου με τα θέματά τους υπουργού, του Π. Κουρουμπλή, πήραν την υπόσχεση, ότι ...κάποια στιγμή (!!!) θα τους δει στο γραφείο του ο υφυπουργός κ. Πετρόπουλος.
'ΒΗΜΑτοδότης'
----------------------------------------

Υστερόγραφο: Εμείς εδώ στήν 'ΟδύσσειαΤV' κατόπιν των ανωτέρω ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΩΝ και ΘΛΙΒΕΡΩΝ που περιγράφει ο 'βηματοδότης', έχουμε μία απλή, απλούστατη απορία...
Ο κ.Κουρουπλής, που με μεγάλη καθυστέρηση "υπεσχέθη" και μάλιστα τί "υπεσχέθη", πώς ...."κάποια στιγμή" θα δεί τους Παραπληγικούς, όχι ο ίδιος, αλλά ο υφυπουργός, άν γνωρίζουμε καλώς, είναι και ο ίδιος ΑΜΕΑ!

Είστε, ή δεν είστε ΑΜΕΑ, κύριε υπουργέ, της καταπράσινης "αλησμόνητης", "ενδόξου" & παντοδυνάμου Πασοκοκρατίας;;;

Άν λοιπόν εσείς, ως τυφλός ΑΜΕΑ, επιφυλάσσετε τέτοιου τύπου μεταχείριση στους Παραπληγικούς, τότε τί να πούνε οι άνθρωποι αυτοί;

Όσο για την βουλευτίνα σας, που σχεδίαζε τήν ώρα που εξέθεταν τα προβλήματά τους οι παραπληγικοί, λουλουδάκια, κύβους και κύκλους, να την χαίρεσθε!
Και εσείς κ.Κουρουπλή και ο mister Alexis AΛΛΑ και τα ..."βόδια" που την ψήφισαν!-

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!