Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ βιβλίο ρ α β β ί ν ο υ στήν Ρωσία, που αναφέρεται σε ...ανωτερότητα των Εβραίων !
Ρωσικό δικαστήριο χαρακτήρισε ως εξτρεμιστικό ένα βιβλίο του Γερμανού ραββίνου του 19ου αιώνος, του Μάρκους Λεμάν - Marcus (Meir) Lehmann - , που έχει τίτλο «Δια της βίας Βάπτιση» και διέταξε να κατασχεθούν όσα κυκλοφορούν.

Αυτό ανακοινώθηκε την 11η Μαΐου - σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα- που αναφέρεται σε δήλωση του Μπορούχ Γκορίν, επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων Ρωσίας ('FJC')...

Αποτέλεσμα εικόνας για MARCUS MEIR LEHMANN

Αποτέλεσμα εικόνας για MARCUS MEIR LEHMANN

Όπως επισημαίνεται, η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει ότι «από την εξέταση των κειμένων του βιβλίου διαπιστώθηκε, ότι είναι γεμάτο από ιδέες της φυλετικής ανωτερότητος (!!!) των Εβραίων, έναντι των μη-Εβραίων, με σκοπό να διεγείρει την εχθρότητα και το μίσος, εξευτελίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με βάση την εθνικότητα και την θρησκεία».

Αποτέλεσμα εικόνας για MARCUS MEIR LEHMANNΑποτέλεσμα εικόνας για MARCUS MEIR LEHMANN

Αποτέλεσμα εικόνας για MARCUS MEIR LEHMANNΑποτέλεσμα εικόνας για MARCUS MEIR LEHMANN

Το δημοσίευμα σημειώνει, ότι η απόφαση του Δικαστηρίου του Κρασνοντάρ, δεν αναφέρεται μόνο στα βιβλία του Λεμάν.
«Από το περιεχόμενο, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι το βιβλίο του Μάρκους Λεμάν «Δια της βίας βάπτιση», περιέχει πληροφορίες που στοχεύουν στην υποκίνηση του μίσους προς τον Χριστιανισμό (ιδιαίτερα τον Καθολικισμό), υποκινεί το θρησκευτικό μίσος και την εχθρότητα προς τους Χριστιανούς, καθώς και την προώθηση της αριστείας και την αποκλειστικότητα του Ιουδαϊσμού επί του Χριστιανισμού».
('cursorinfo.co.il')

[Πηγή: http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_43.html#more]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!