Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Ο πραγματικός λόγος της συναντήσεως Τσίπρα με τον Δήμαρχο του Σικάγου......

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η
ΠΛΕΟΝ "Ξ Ε Κ Α Ρ Φ Ω Τ Η" EΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΗΘΕΛΕ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ;
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠ. ΟΜΠΑΜΑ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Μία αποκάλυψη βόμβα έκαναν τα “Ελληνικά Νέα τώρα” ('Greek news on demand') και ο ελληνο-αμερικανός δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Κουντούρης, για την συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Δήμαρχο του Σικάγου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ


«Τα “Ελληνικά Νέα τώρα” σας αποκαλύπτουν ΠΟΙΟΣ ήταν ο πραγματικός λόγος της πρόσφατης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Σικάγο! 
Ναι μεν πήγε να συναντηθεί με κάποιους Έλληνες παραγωγούς του κινηματογράφου και άλλους Ομογενείς κτλ., αλλά όπως ήδη ξέρουμε συναντήθηκε και με τον κ. RAHM EMANUEL (Ραμ Εμανουέλ) της γνωστής οικογενείας, τον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Δήμαρχο του Σικάγο, εκεί δηλαδή όπου έφτιαξε κάποτε την “αυτοκρατορία” του εγκλήματός του ο περιβόητος γκάνγκστερ Αλ Καπόνε! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ

ΓΙΑΤΙ όμως πήγε ο Τσίπρας να συναντηθεί με τον πρώην επιτελάρχη του Μπαράκ Ομπάμα που έγινε Δήμαρχος μιας από τις πιο ταραγμένες από το οργανωμένο έγκλημα πόλεις σε όλη την Αμερική, κάτω από εντελώς ύποπτες συνθήκες περί …εκλογικής νοθείας; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... (Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;) ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ..."Π Ρ Ο Σ Γ Ε Ι Ω Θ Η Κ Ε"  ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!
(ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ Η ΛΕΥΚΗ ΜΗΤΕΡΑ
ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ!
Η ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΣΤΑΝΛΕΫ ΑΝΝ ΝΤΑΝΑΜ.
ΝΑΙ, ΕΙΧΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ...)["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Τι είδους όφελος απεκόμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας από μια τέτοια επίσκεψη με έναν άνθρωπο ο οποίος, φαινομενικά τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα; Ή μήπως …ΕΧΕΙ…; 

Το ξέρετε ότι οι ιδιοκτήτες της “Uber” (αυτής της παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας που προσφέρει υπηρεσίες ταξί στον οποιοδήποτε χρειάζεται μια γρήγορη – ας πούμε – διαδρομή στο αεροδρόμιο, ή οπουδήποτε αλλού από ερασιτέχνες ταξιτζήδες) δεν είναι άλλη από την ίδια την οικογένεια του κ…ΡΑΜ ΕΜΑΝΟΥΕΛ;;; Ωωω ναιιιιιιιι»!

Ποια είναι η “Uber”;


Ως γνωστόν στην Αθήνα η καλιφορνέζικη “Uber” δραστηριοποιείται από το 2014 και αναπτύσσει τρεις διαφορετικές υπηρεσίες: την “τοξική” UberX, που απευθύνεται σε οδηγούς μη επαγγελματίες, με αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού, την UberBlack, που απευθύνεται σε οδηγούς με επαγγελματικό δίπλωμα που διαθέτουν μαύρο αυτοκίνητο (υπηρεσία πολυτελούς μετακίνησης), και την UberTaxi, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί που διαθέτουν και αυτοκίνητο ταξί!

Αντιδρούν οι συνδικαλιστικοί φορείς

Κατά το παρελθόν ήταν έντονη η αντίδραση των συνδικαλιστικών φορέων και των συνδέσμων των οδηγών ταξί στην Αθήνα! Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί της Αττικής (ΣΑΤΑ) κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος είχε δηλώσει τον Αύγουστο του 2016 πως, όσοι ταξιτζήδες θα συνεργάζονται με την “Uber” θα αποτελούν εχθρό του κλάδου: “Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε το επάγγελμα. Όσοι προδίδουν το ταξί σαν Ιούδες για τριάντα αργύρια θέλουν κρέμασμα”!

Τελικά άλλαξαν στάση;

Ωστόσο, προ ημερών έγινε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) με τον ΣΥΡΙΖΑ! Της αντιπροσωπίας του ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής ήταν ο Γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Ρήγας και της αντιπροσωπίας της ΠΟΕΙΑΤΑ, επικεφαλής ήταν ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος! Λέγεται ότι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν και τα θέματα της “Uber”!

Το διακύβευμα

Πάντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον εάν επαληθευτούν τα “Ελληνικά Νέα τώρα”! Γιατί, δεν νομίζετε πως είναι περίεργη αυτή η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με το Δήμαρχο του Σικάγου και ιδιοκτήτη της “Uber”; Άλλωστε, ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως: “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” και ο νοών νοείτο!

[Πηγή:http://egerssi.gr/#/ms-5/1/ms-13/13]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!