Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Αφγανό σημαιοφόρο (!!!) "ανέδειξε" η κλήρωση σε σχολείο της Δάφνης! (ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;)Τα… παιχνίδια της ("ΠΑΜΠΟΝΗΡΗΣ") κληρωτίδoς, την οποία επέβαλε το Υπουργείο Παιδείας, ανέδειξε έναν ανήλικο αφγανό ονόματι Αμίρ, ως σημαιοφόρο (!!!) δημοτικού σχολείου της Δάφνης, για την παρέλαση της Εθνικής μας Επετείου! 
Ο ίδιος προφανώς, ΔΕΝ αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό, αφού περιορίζεται να δηλώσει ότι δεν του αρέσει ο πόλεμος που μαίνεται στην πατρίδα του και ότι «εδώ είναι καλύτερα»!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία Αφγανιστάν
ΕΛΕΟΣ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ
ΝΑ ΕΧΕΙ, Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΦΓΑΝΙΚΗ
ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; ΜΟΝΟΝ
ΕΝΑΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΙΣΩΣ
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ (;) ΝΑ ΤΟ
ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ... Ι Σ Ω Σ ....

Σχετική εικόνα


Μέλη της οικογενείας του, εξ άλλου, εδήλωσαν με αφοπλιστική απλότητα ότι δεν γνωρίζουν... 
τι είναι η μαθητική παρέλαση, διότι στην χώρα τους δεν έχουν κάτι ανάλογο, αλλά βεβαίως είναι ευτυχείς που εκληρώθη ο Αμίρ.

Είναι άγνωστο το τι μπορεί να σημαίνει η Ελληνική Σημαία για ένα παιδί, που ήλθε στην Ελλάδα από τα βάθη της Ασίας με την οικογένειά του να προσβλέπει σε μετεγκατάσταση στην Γερμανία. 
Βέβαιο είναι πάντως ότι η Σημαία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και το νόημα του ιστορικού «Όχι» θα του είναι τελείως ακατανόητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία Αφγανιστάν
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο "ΤΥΧΕΡΟΣ" ΜΙΚΡΟΣ
ΛΟΓΩ ΓΑΒΡΟΓΛΙΑΣ ..."ΚΛΗΡΩΤΙΔΟΣ"...
(ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ
ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!
ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ...)
Δεν ευθύνεται, βεβαίως, ούτε ο μικρός αφγανός ούτε η οικογένειά του, επειδή τα «κέφια» της τύχης (...άς το διατυπώσουμε έτσι το "ευφυές τέχνασμα" Γαβρόγλου) έκριναν σε ποια (ΞΕΝΑ!) παιδικά χέρια πρέπει να κρατείται η Τιμημένη Ελληνική Σημαία.

Η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στα «σαΐνια» της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβερνήσεως, τα οποία ακολουθώντας τον ολέθριο για την Πατρίδα και τον Λαό δρόμο του εθνομηδενισμού, μετέτρεψαν την Αριστεία σε αχρηστία και την Μέγιστη Τιμή του να είναι Σημαιοφόρος με την Αξία σου, σε διαδικασία που παραπέμπει περισσότερο στα… ζάρια, κοινώς «μπαρμπούτι», όπως θα αρέσκονταν να λένε και οι «προοδευτικοί», καταλήγει ο αρθρογράφος κ.Γ.Μάστορας.

[Πηγή:http://paspartoy.blogspot.gr/2017/10/blog-post_63.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!