Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΚΗ ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ παιδί μου, ΤΙΣ ..."Κ Α Κ Ε Σ Π Α Ρ Ε Ε Σ", ΕΝΤΑΞΕΙ ;



Σχετική εικόνα

(ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ  Α Θ Ο Ρ Υ Β Α ....)
Το πρωΐ της περασμένης Τρίτης 24ης Οκτωβρίου, ο Κώστας Καραμανλής βγήκε από το πολιτικό του γραφείο στην οδό Παναγή Κυριακού και περπάτησε μερικές δεκάδες μέτρα με την διακριτική και από απόσταση συνοδεία ενός άνδρα της προσωπικής του φρουράς. 
Οσοι οδηγοί, ή πεζοί περνούσαν εκείνη την ώρα, είδαν τον πρώην πρωθυπουργό να κατευθύνεται προς το διπλανό κτίριο από την πολυκατοικία των παρυφών του Κολωνακίου, που στεγάζει το πολιτικό του γραφείο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστασ καραμανλησ

Το διπλανό κτίριο δεν είναι, ωστόσο, ένα τυχαίο κτίριο. Είναι η πολύ καλά φυλασσόμενη κατοικία του εκάστοτε πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα. Μια αθηναϊκή έπαυλη παλαιού τύπου, λιτή αλλά και πολυτελής, με μεγάλους κήπους, όπου κάθε χρόνο εορτάζεται η επέτειος της 4ης Ιουλίου με πλήθος προσκεκλημένων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο και όπου ο Αμερικανός πρέσβης κάνει συνήθως τα σημαντικά «ιδιωτικά» ραντεβού του –  εκείνα, δηλαδή, που δεν υπάγονται στους κανόνες της διπλωματικής γραφειοκρατίας και φιλοξενούνται στο κτίριο της πρεσβείας μερικές εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΥ

Τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δεν είχε κανέναν συνεργάτη μαζί του, υποδέχτηκε ο Τζέφρι Πάϊατ. 

Το κλίμα της συναντήσεως του Κώστα Καραμανλή με τον Τζέφρι Πάϊατ ήταν ιδιαιτέρως καλό, λένε οι γνωρίζοντες και από τις δύο πλευρές. 
Μετά τις πρώτες, τυπικές φιλοφρονήσεις, οι δύο άνδρες προχώρησαν στο γραφείο του έμπειρου διπλωμάτη, με τις πόρτες να κλείνουν ερμητικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Νέας Σελίδας», η συνάντηση κράτησε περισσότερο από μία ώρα και έγινε με πρωτοβουλία του Αμερικανού πρέσβη, με δέσμευση εκατέρωθεν να μην λάβει δημοσιότητα...

Η κίνηση αυτή του Τζέφρι Πάϊατ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν πιο κοντά και να αρχίσουν σιγά σιγά να «λιώνουν» οι πάγοι στις σχέσεις των ΗΠΑ με τον πρώην πρωθυπουργό, έστω και οκτώ χρόνια μετά. 

Οι σχέσεις είχαν διαταραχθεί αρχικά με την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, κυρίως όμως εξ αιτίας του ρωσικού ανοίγματος της τότε κυβέρνησης Καραμανλή. 
Ανοιγμα που αφορούσε στην υπόθεση των αγωγών (Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη) και θεωρήθηκε χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο του αμερικανικού ενεργειακού σχεδιασμού στην ευρύτερη περιοχή.

Είχε προηγηθεί η παρουσία του Αμερικανού πρέσβη σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όπου ήταν ο κεντρικός ομιλητής, απουσία όμως του πρώην πρωθυπουργού. 
Ο κ. Πάϊατ, ωστόσο, σε αντίθεση με τους προκατόχους του, διαβίβαζε έμμεσα τα μηνύματά του για «εκεχειρία» στις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που εντάσσεται στον γενικότερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν πλέον οι Αμερικανοί την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. 
Μάλιστα, υπήρξαν κι άλλες επικοινωνίες των δύο ανδρών, που όμως κρατήθηκαν μυστικές, καταλήγει ο αρθρογράφος κ.Σωτ.Σταθόπουλος.

[Πηγή: Απόσπασμα αναρτήσεως στην ιστοσελίδα 'neaselida.news']

-------------------------------------------------------
Λίγες σκέψεις...

-ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑ "ΡΙΧΘΟΥΝ" ΓΕΦΥΡΕΣ, ΜΕΤΑ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ;

-ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΗ  "ΛΥΣΗ" ...ΚΩΣΤΑΚΗ;

-ΤΟ "ΛΕΜΟΝΙ" ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ mister Alexis, ...ΞΕΖΟΥΜΙΣΘΗΚΕ ΠΙΑ;

-ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ "ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΛΗΣ, ΔΕΝ ...ΜΑΣΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ;

-"ΜΥΡΙΖΕΙ" ΚΑΝΕΝΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ "ΣΧΗΜΑ" ΠΟΥ ΘΑ "ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ" ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ "ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ" ΠΕΡΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018...

ΚΩΣΤΑΚΗ 'ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ', Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε!

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΣΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ...

(ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...)

"ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ" ΚΩΣΤΑΚΗ...


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!