Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

"ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ" 'κ υ ρ ι λ έ' τουρισμός (στήν ΚΟΥΒΑ!) απο τον κάθε Κατρούγκαλο...

ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 'ΜΕΤΡΟ'...
(ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑ-ΦΑΚΕΛΛΩΝΟΥΝ, ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ...)


Κουράστηκε (το ..."χρυσό μας"!) να υπογράφει τους απαίσιους εφαρμοστικούς νόμους των Μνημονίων ο «κομμουνιστής» και «ταξικός αποστάτης» (όπως αυτοχαρακτηρίζεται…) Κατρούγκαλος και είπε να το ρίξει λιγάκι έξω, κάνοντας… επαναστατικό τουρισμό στην άλλη άκρη της υδρογείου!...
Αποτέλεσμα εικόνας για Κατρούγκαλος αστεία

Έτσι, αφού βρέθηκε στις ΗΠΑ με τον mister Tsipra και συναγελάστηκε με τους άλλοτε «ιμπεριαλιστές», «φονιάδες των λαών» κ.τ.λ. και σήμερα «φίλους και συμμάχους» Αμερικανούς, κι αφού έκανε μια στάση στην… Μακρόνησο, επέστρεψε δριμύτερος στην αμερικανική ήπειρο, σ’ ένα «ταξίδι μνήμης», επισκεπτόμενος το μνημείο του Τσε Γκεβάρα στην Σάντα Κλάρα της Κούβας, για να αποτίσει φόρο τιμής στον «Μεγάλο Τσε», όπως έγραψε εκστασιασμένος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση κάποιων θλιβερών παλιάτσων της ψοφοδεξιάς, που μιλάνε για «πρώην αριστερούς», που δήθεν τώρα εγκατέλειψαν την αριστερά… 

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατρούγκαλος αστεία

Κομμούνια του κερατά ήταν στο παρελθόν, κομμούνια του κερατά είναι και σήμερα και θα είναι “hasta siempre” (έως πάντα), όπως έγραψε στο μήνυμά του και ο κομμουνιστής Κατρούγκαλος! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατρούγκαλος αστεία

Και ως κομμούνια πρέπει να αντιμετωπίζονται!...

[Πηγή:'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

4 σχόλια:

  1. Συνεχίζουν αμετανόητοι να αποτίουν φόρο τιμής σε ψυχάκηδες σφαγείς τύπου Γκεβάρα!Απαιτείται άμεση ανατροπή των καθεστωτικών ανδρείκελων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί.
      Αλλά η ΠΑΡΑΝΟΙΑ σε αυτόν τον τόπο, "λέει" ότι άλλα λέμε στις κατ' ιδίαν συζητήσεις, αλλά ΟΤΑΝ πάμε στην κάλπη, "άλλα" κάνουμε!
      Και μήν λησμονούμε πώς, αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ τα ανδρείκελα π ρ ο ω θ ο ύ ν και στηρίζουν Α Ν Ε Κ Α Θ Ε Ν οι συγκεκριμένες ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ εν Αθήναις...
      Είμεθα σαφείς μάλλον...

      Διαγραφή
  2. Νεοέλληνα με Εκμαυλισμένη Συνείδηση,έχεις Μετατραπεί σε Εκφυλισμένο Είδος Μεταλλαγμένου Υβριδικού Τύπου και το Μόνο που σε Ενδιαφέρει είναι να ΜΗΝ "Ταλαιπωρηθείς στην ουρά" είτε γιατί ΔΕΝ έχει POS...ή γιατί απλά έχει ουρά...OXI τι Παίζεται πίσω απο την Ωραιοποιημένη βιτρίνα...ΔΕΝ σου Καίγεται Καρφί για τα Προσωπικά σου Δεδομένα-τα Ανθρώπινα Δικαιωματά σου-και την Ελευθερία σου σαν Πρόσωπο...τσιμπάς σαν ΖΏΟΝ στο Τυράκι που βάζουν στην Φάκα της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Εποχής...Ούτε καν περνάει απο το Ρημαδο-άδειο Μυαλό σου να Αντισταθείς-Αντιδράσεις σε ένα ΔΗΘΕΝ Υποχρεωτικό Μέτρο που σαφέστατα Παραπέμπει σε Οργουοελική Κοινωνία-Παρακουλούθησης σε Προσωπικό Επίπεδο ποιός είσαι + τι κάνεις..Εννοείται βέβαια ότι είναι Προπομπός του Τσιπαρίσματος με Εμφύτευση RFID-τσιπάκι έπανω στο Σώμα (Δεξί Χέρι κτλ.) διότι σε ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ σε έναν Στρεβλωτικό Τρόπο Σκέψης ΔΗΘΕΝ Μεταμοντέρνο-Υπερπροοδευτικό με Καινοτόμες Τεχνολογίες ώστε να σε "Εξυπηρετήσουν" Ταχύτατα είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή σε Δημόσιες Υπηρεσίες...ξαναλέω είναι το Τυρί στην Φάκα..το Δόλωμα για να τσιμπήσει το Ψάρι...ο Μακάκας Νεοέλληνας που τα Δέχεται ΟΛΑ Αδιαμαρτύρητα-Παθητικά-Αδιάφορα και Τετελεσμένα...Μαντήλες-Μπούργκα στις Παρελάσεις απο Αλλόφυλους-Αλλοεθνείς που Κρατάνε την Ελληνική Σημαία για να τιμήσουν...;;;τους ΕΛΛΗΝΕΣ...Προγονούς μας,Ακροαριστερά Τάγματα Εφόδου που διώκουν βάση Εντολών Υπερεθνικών Κέντρων Εξουσίας (G.Sorros-Open Society Foundation) Διώκουν οτιδήποτε Ελληνικό+Χριστιανικό=Ιστορία-Γλώσσα-Πολιτισμός,Τέμενος στον Βοτανικό=1 εκατ. περίπου το οποίο πληρώνει ο Βλάκας-Ραγιάς Νεοέλληνας...Εν ολίγοις ο Μέσος Νεοέλληνας έχει αφομοιωθεί απο το Σύστημα της Νέας Εποχής...σε Ήθη+Έθιμα-Αρχές&Αξίες-Τρόπο Ζωής έχει γίνει "Ευρωπαίος"...ως προς το Εύρος του .....και υιοθέτησε τον Δυτικότροπο Ορθολογιστικό Τρόπο Σκέψης...Ξύπνα-Ξύπνα-Ξύπνα-Ξύπνα πάτε και Μαρκάρεστε σαν τα ΒΟΔΙΑ οικειοθελώς....τι να κάνεις;; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ!!! Χρησιμοποιήσε το Χάρτινο Εισιτήριο...!! Eίμαστε Άνθρωποι ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!