Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ & ξεκάθαρο 'ΟΧΙ' ΣΤΟ μαρξιστικό παρακράτος και την τρομοκρατία!

ΟΧΙ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ, ΔΕΝ ..."ΕΜΑΘΑΝ" ΤΟ ΣΥΣΣΩΜΟ 'Ο Χ Ι' ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!

ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΜΑΣ!


Έγινε τελικώς η συγκέντρωση διαμαρτυρίας (όπως σημειώνουν τα τοπικά ιστολόγια και άλλα μέσα ενημερώσεως) για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση των κατοίκων της Σάμου, παρά την κόκκινη τρομοκρατία και τις άθλιες μεθοδεύσεις ψευδοκράτους και παρακράτους.

Ιδού και η απόφαση του λαού της Σάμου:

ΑΠΟΦΑΣΗ

του κυρίαρχου Σαμιακού Λαού
Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Σήμερα Κυριακή, 22α Οκτωβρίου 2017, ο σαμιακός λαός συγκεντρωθείς στην πλατεία Πυθαγόρα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις βαρύτατες επιπτώσεις του μεταναστευτικού ζητήματος στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε την απομάκρυνση όλων των εγκλωβισμένων παράτυπων μεταναστών και προσφύγων από την ακριτική Σάμο.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ

Ο σαμιακός λαός απαιτεί ρητά και κατηγορηματικά από την Κυβέρνησή του να ενεργήσει τα δέοντα, ώστε εντός εξαμήνου από σήμερα να κλείσει το κέντρο παράτυπων μεταναστών και προσφύγων και να απομακρυνθούν όλες οι δομές υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας από τη Σάμο.

Ο σαμιακός λαός επιτρέπει για λόγους εθνικής ασφάλειας την εγκατάσταση στη νήσο Σάμο μίας και μόνο μίας κλειστής δομής, χωρητικότητας μέχρι 200 ατόμων, σε χώρο που θα επιλεγεί με απόφαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ

Ο σαμιακός λαός απαιτεί εντός της εν λόγω κλειστής δομής και μόνο εντός αυτής, να φιλοξενούνται όλοι οι πρόσφυγες και οι παράτυποι μετανάστες που θα εισέρχονται στη Σάμο, και για χρόνο που δεν θα υπερβαίνει τις 72 ώρες, όπως ακριβώς του είχαν υποσχεθεί οι αρμόδιοι με την μεταναστευτική πολιτική υπουργοί της Κυβέρνησής του.

Ο σαμιακός λαός ορίζει ως θεματοφύλακες της παρούσης απόφασης, τον Βουλευτή Σάμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που εκλέγονται στην περιφερειακή ενότητα Σάμου, καθώς και τον Δήμαρχο Σάμου και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους οποίους και καλεί στην περίπτωση που δεν θα υλοποιηθεί η απαίτησή του, ήτοι μέχρι την καταλυτική ημερομηνία της 22ας Απριλίου 2018, να υποβάλλουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από κοινού τις παραιτήσεις τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ

Η παρούσα απόφαση παραδίδεται στον Δήμαρχο Σάμου με την εντολή να την υποβάλει εντός διημέρου από σήμερα σε όλους τους εμπλεκομένους, με τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, υπουργούς της Κυβέρνησης.

Ο Κυρίαρχος Σαμιακός Λαός»

Το ψήφισμα της «Σάμος SOS»

«ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου πραγματοποιήσαμε Πανσαμιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά από κάλεσμα της ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών ΣΑΜΟΣ SOS.

Σχετική εικόνα

Θεωρούμε την Κυβέρνηση ως κύρια υπεύθυνη για τα προβλήματα του Σαμιακού Λαού εξ αιτίας της μεταναστευτικής κρίσης, και απαράδεκτες τις συμφωνίες της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που εγκλωβίζουν χιλιάδες και καθιστούν το νησί μας αποθήκη ψυχών με κάκιστες συνθήκες διαβίωσης.

Έτσι μετατρέπουν την Σάμο σε μεταναστευτικό προορισμό αλλοιώνοντας βάναυσα τον τουριστικό χαρακτήρα και την πληθυσμιακή σύνθεση, επηρεάζοντας αρνητικά την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, ταράσσοντας την κοινωνική ηρεμία βάλλοντας ενάντια στην κοινωνική συνοχή και στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Η πολιτική της ενσωμάτωσης των μεταναστών απειλεί την βιωσιμότητα της Σαμιακής κοινωνίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Την αποτελεσματική προστασία, επιτήρηση και φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από την frontex και τον ελληνικό Στρατό, πρωταρχική πράξη αποτροπής και μείωσης των μεταναστευτικών ροών.

Την μεταφορά κατά προτεραιότητα των ευπαθών προσφυγικών ομάδων σε οργανωμένα κέντρα της ενδοχώρας, αναγκαία πράξη ανθρωπιστικής διάστασης εν όψει και του επερχόμενου χειμώνα.

Την αποσυμφόρηση του νησιού μας με άμεση μεταφορά του υπεράριθμου μεταναστευτικού πληθυσμού, σε δομές της ενδοχώρας, και ολοκλήρωση των διαδικασιών παροχής ασύλου εκεί , πράξη δίκαιης και αναλογικής κατανομής του μεταναστευτικού βάρους.

Την ενεργοποίηση των απελάσεων και των επαναπροωθήσεων στην Τουρκία, πράξεις νόμιμες σύμφωνα με την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας, και εθνικής ευθύνης για το σταμάτημα της παράνομης μετανάστευσης στο άμεσο μέλλον.

Την άσκηση πίεσης προς τις Ευρωπαϊκές χώρες , και επαναδιαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Ένωση για να ισχύσουν νέες συμφωνίες μετεγκαταστάσεων με αναλογική πληθυσμιακή κατανομή προσφύγων και μεταναστών, πράξη εθνικής ανάγκης ως χώρας ισότιμης με τα ευρωπαϊκά κράτη.

Την άμεση εποπτεία των Μ Κ Ο, και τον συνεχή έλεγχο του τρόπου λειτουργίας και χρηματοδότησής τους από τις ελληνικές υπηρεσίες και αρχές, πράξη αναντίρρητα επιβεβλημένη για την διαφάνεια.

Την πλήρη στελέχωση όλων των Υπηρεσιών και των σωμάτων ασφαλείας πράξη ουσίας για την κρατική υπόσταση και την προστασία της κοινωνίας μας.

Την εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης, σίτισης και υγειονομικής περίθαλψης στους μετανάστες, πράξη καταξίωσης της χώρας μας και ανάδειξης των αρετών φιλοξενίας και πολιτισμού μας.

Την ακύρωση κάθε ενέργειας και προγράμματος κατασκευής νέων δομών Hot spot και φυλακής παραβατικών στο νησί μας, πράξη αναγνώρισης των δικαίων αιτημάτων μας, για ένα νησί που δεν αντέχει άλλο.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να αλλάξει άρδην την μεταναστευτική της πολιτική.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέσεις καθαρές. Να πιέσουν και να επιβάλουν στην ελληνική Κυβέρνηση, την αλλαγή της μεταναστευτικής της πολιτικής.

Να παραμερίσουν τις επιμέρους διαφωνίες τους ,και να συμβάλουν στην συγκρότηση Εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης τώρα και στο μέλλον για χάρη του εθνικού συμφέροντος.

Να εκπονήσουν διακομματικά σχέδια στη βουλή για ανάκαμψη και ανασυγκρότηση των πληγέντων νησιών της παραμεθορίου.

Αδιαπραγμάτευτη απόφασή μας είναι η Σάμος να αποτελεί γέφυρα και όχι φυλακή για τους μετανάστες. Το μόνο που δεχόμαστε ως άσκηση μεταναστευτικής πολιτικής είναι η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ – ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Πλατεία Πυθαγόρα Σάμος Οκτώβριος 2017″

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. "Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση ..."

    Δυστυχῶς, ἀγαπητοί συμπατριῶται, ΔΕΝ ὑπάρχει Ἑλληνική Κυβέρνησις! Ὑπάρχουν μόνον πειθήνια ὄργανα τῆς Σιωνιστικῆς (σκιώδους) ὑπερκυβερνήσεως, φανατικοί ἐχθροί τῆς Ὀρθοδοξίας καί τῆς Ἑλλάδος, πού ψεύδονται συνεχῶς αἰσχρότατα! Ἔχω δύο λέξεις γι' αὐτούς: Ἀνάθεμα τρίς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!