Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Η Ε Υ Θ Α Ν Α Σ Ι Α ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ευθανασία


Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει μέχρι κεραίας, το σχέδιο της μετατροπής της Ελλάδας σε νεοταξική ΧΩΜΑΤΕΡΗ. 
Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει δίχως να καταγράφεται ούτε ένα ίχνος αντιστάσεως από τους φορείς, που θα έπρεπε από καιρό να έχουν υψώσει το ανάστημά τους απέναντι στα απάνθρωπα, αντιχριστιανικά, ανθελληνικά και αντιφυσικά νομοθετήματα που φέρνουν προς ψήφιση οι υπουργοί του κυβερνητικού συνασπισμού.

Μετά την επίθεση στο ίδιο το πρόσωπο, στην ταυτότητα του ανθρώπου διά της νομοθεσίας περί αλλαγής φύλου, οι υπηρέτες όλων των ιδεολογημάτων του ζόφου ανοίγουν το κεφάλαιο της ευθανασίας! 

Δηλαδή επιτίθενται στην ανθρώπινη ζωή! 
Η πατρίδα μας θα γίνει ένας τόπος όπου θα έχει θεσμοθετηθεί και θα ενθαρρύνεται η αυτοκτονία και - φυσικά - μαζί με τις αυτοκτονίες θα προκύψει και μια σειρά από καλά σκηνοθετημένους φόνους.

Το θέμα άνοιξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής με την απάντηση που έδωσε σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού (ή μήπως 'βούρκου'; "Παπαφλέσσας") Γιώργου Αμυρά αναφορικά με το «δικαίωμα» στον θάνατο. 
Ο κ. Κοντονής ουσιαστικά απάντησε, ότι θα γίνει ένα σχέδιο νέου Ποινικού Κώδικος και η ευθανασία θα αποτελεί ένα από τα προς συζήτηση θέματα.

Το σκηνικό θυμίζει πολύ όλα όσα έχουμε ζήσει πρόσφατα και παραπέμπει, ασφαλώς, σε όλα όσα πρόκειται να αποφασιστούν από την Βουλή και θα γίνουν νόμοι του κράτους. 
Στην αρχή υπάρχει μια αόριστη δήλωση για κάθε ανάλογης σημασίας και χροιάς ζήτημα από την κυβέρνηση, έπειτα ακούγονται λίγοι και... συγκρατημένοι ψίθυροι δυσφορίας από την αντιπολίτευση, η κοινωνία διαφωνεί, αλλά αυτή η διαφωνία της δεν εκφράζεται δυναμικά από κάποιον φορέα και η συλλογική κατρακύλα συνεχίζεται ορμητικά!

Η πατρίδα και το έθνος μας περνούν πολύ πικρούς, δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς. 

Αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τα κλειδιά του κράτους μεριμνούν για τον θάνατο, όχι για την ζωή.

Μόνες έγνοιες τους, τα αποτεφρωτήρια νεκρών, η ευθανασία, η αλλαγή φύλου στα 15 έτη και όλα δείχνουν ότι έπονται οι γάμοι ομοφυλοφίλων και οι υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια.

Επελαύνουσα παρακμή...

dimokratianews,20.10.2017

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!