Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Πρόωρες εκλογές στις 2 Ιουνίου (την ίδια ημέρα που εγκαινιάζεται επισήμως η ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ακτοπλοϊκή γραμμή Σμύρνης - Χίου - Λαυρίου...)




Περισσότερα, εδώ κι εδώ.



3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ! ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΚΗ!
    10/04/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/04/3999813-.jpg?w=620
    Συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο με τον νέο πρόεδρο του ΕΔΔΑ Λινό-Αλέξανδρο Σισιλιάνο, είχε ο συριζοπρόεδρος και συνεργός στην προδοσία των Πρεσπών, Πάκης Παυλόπουλος κι όπως κάνει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του και μιλάει δημοσίως, καταφέρθηκε κατά των πατριωτικών κομμάτων της Ευρώπης, με τη γνωστή γλώσσα των ινστρουχτόρων του ΣΥΡΙΖΑ:

    «Μπαίνουμε στην κρίσιμη φάση των Ευρωεκλογών και φαίνεται ακριβώς ότι μορφώματα λαϊκισμού που αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού και τα ξεπερνούν, επιβουλεύονται ευθέως το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα. Αυτά αναφύονται σε διάφορες χώρες από αιτίες που είναι γνωστές. Και η βασικότερη αιτία είναι οι ανισότητες, η κατάρρευση του Κοινωνικού Κράτους. Πρέπει να αμυνθούμε απέναντι σε αυτά τα μορφώματα. Κάθε πραγματικός Ευρωπαίος, κάθε συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος πρέπει να αμυνθεί και νομίζω ότι ο ρόλος του Δικαστηρίου μπορεί να είναι κορυφαίος προς αυτήν την κατεύθυνση στα επόμενα δύσκολα χρόνια…».

    Συριζοπρόεδρε Πάκη, Κυριακή (των ευρωεκλογών) κοντή γιορτή! Πάρε το… ξυδάκι σου κι άρχισε να το δοκιμάζεις από τώρα, για να μη σου πέσει… βαρύ τη… μαύρη νύχτα της 26ης Μαΐου!

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/04/46727337_1953889631577066_3266606616140578816_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΠΗΡΑΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!
    10/04/2019

    Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Μπανανία Ελλαδιστάν! Έτσι, «ευπαθείς», κατάφεραν να… πάρουν συλληφθέντα και κατηγορούμενο συγγενή τους μέσα από τα χέρια αστυνομικών, κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να απολογηθεί!

    Ο κλεφταράς ήταν μέλος της πενταμελούς συμμορίας των «ευπαθών», που με το πρόσχημα την πώληση χαλιών και την παράδοση εμπορευμάτων κατ’ οίκον, έκλεβαν σπίτια στα βόρεια προάστια. Όπως έγινε γνωστό, οι συγγενείς του προκάλεσαν σκοπίμως επεισόδιο μέσα στα δικαστήρια και ο κρατούμενος εκμεταλλευόμενος την σύγχυση που επικράτησε και την χαλαρή αντιμετώπιση από την αστυνομία (εφόσον πρόκειται για «προστατευόμενη μειονότητα»), την… κοπάνησε και μέχρι τώρα παραμένει άφαντος – προφανώς κρύβεται σε κάποιον καταυλισμό, που θεωρείται… άσυλο!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!