Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Χ.Μανέας (Μασώνος 33ου βαθμού): «Ο πατριάρχης Αθηναγόρας ήταν Τ έ κ τ ω ν» [Έλα! Σώπα!....]



Χ.Μανέας – Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος:
«Ο πατριάρχης Αθηναγόρας ήταν Τέκτων»


Πολλές είναι οι αποδείξεις και οι μαρτυρίες ότι ο Αθηναγόρας ήταν Τέκτονας. Άλλωστε είναι καταχωρημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» [1]. 
Αυτή τη φορά όμως ας ακούσουμε και ας δούμε την μαρτυρία του Χ.Μανέα, μασώνου 33ου βαθμού[2], που με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρετε περί της μασωνικής ιδιότητος του πατριάρχου Αθηναγόρα.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Του πατριάρχου που άφησε τη τελευταία του πνοή σε αυτό το κόσμο τη στιγμή που το όνομά του ΔΕΝ μνημονευόταν στις Θείες Λειτουργίες που τελούνταν στα περισσότερα μοναστήρια και κελιά του Αγίου Όρους (μέσα σε αυτούς τους αγιορείτες ήταν και ο Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης) και σε τρεις Ι.Μητροπόλεις της Ελλάδος. 

Σχετική εικόνα

Αποτελεί ένα συγκλονιστικό γεγονός για έναν προκαθήμενο τη στιγμή του θανάτου του να μην αναγνωρίζεται ως προκαθήμενος με ορθή πίστη(!) από τις σύγχρονές του οσιακές μορφές. Γεγονός που όμως δε γίνεται αντιληπτό εύκολα.

Του πατριάρχου για τον οποίο ο Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς έγραψε:

«ὁ Πατριάρχης Ἀθηναγόρας; Αὐτός μέ τήν νεοπαπιστικήν συμπεριφοράν του εἰς τούς λόγους καί εἰς τάς πράξεις σκανδαλίζει ἐπί μίαν ἤδη δεκαετίαν τάς ὀρθοδόξους συνειδήσεις, ἀρνούμενος τήν μοναδικήν καί πανσωστικήν Ἀλήθειαν τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Πίστεως, ἀναγνωρίζων τάς Ρωμαϊκάς καί ἄλλας αἱρέσεις ὡς ἰσοτίμους μέ τήν Ἀλήθειαν, ἀναγνωρίζων τόν Ρωμαῖον Ἄκρον Ποντίφικα μέ ὅλην τήν δαιμονικήν ἀντιεκλλησιασικήν ὑπερηφάνειάν του

Αποτέλεσμα εικόνας για πατριάρχης αθηναγόρας
Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ & ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ...ΠΕΡΙΠΑΘΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ
ΗΠΑ ΧΑΡΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΤΕΚΤΟΝΑ...
(ΕΤΣΙ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ "ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ"
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Ο ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ,
ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ Ο Ε'!)

Καί προετοιμάζει μέ αὐτοκτονικήν ταχύτητα καί ἐπιπολαιότητα, κατά τό παράδειγμα τοῦ Βατικανοῦ, αὐτήν τήν ἰδικήν του λεγομένην «Μεγάλην Πανορθόδοξον Σύνοδον», ὄχι ὅμως με τό βασικόν εὐαγγελικόν καί ἁγιοπαραδοσιακόν θέμα τῆς σωτηρίας τοῦ ἀνθρώπου καί τοῦ κόσμου, ἀλλά μέ καθαρῶς σχολαστικό-προτεσταντικήν θεματολογίαν. 

Τήν προετοιμάζει μάλιστα εἰς τόν Πύργον τῆς Βαβέλ (ενν. τη Γενεύη, όπου εδρεύει το ΠΣΕ) τοῦ συγχρόνου ἀναρχικοῦ καί μηδενιστικοῦ κόσμου ἄνευ τῆς συμμετοχῆς τῶν πραγματικῶν ὀρθοδόξων ὁμολογητῶν, φορέων τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως, Θεολογίας, Παραδόσεως καί Ἐκκλησιαστικότητος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για πατριάρχης αθηναγόρας

Τόν τελευταῖον καιρόν αὐτός ἔχει γίνει πηγή ἀναρχισμοῦ καί μηδενισμοῦ εἰς τόν ὀρθόδοξον κόσμον. 
Οἱ Ἁγιορεῖται δικαίως τόν ὀνομάζουν αἱρετικόν καί ἀποστάτην εἰς τάς ἐπιστολάς των, τάς ἀπευθυνομένας πρός αὐτόν ἀνοικτῶς διά τοῦ Τύπου.» [3] 

Αποτέλεσμα εικόνας για πατριάρχης αθηναγόρας
Ο "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ" ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ
ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ! ΑΣΦΑΛΩΣ.

Του πατριάρχου για τον οποίο οι απανταχού οικουμενιστές τιμούν και εξυμνούν διοργανώνοντας συνέδρια και πανηγύρια.
Παραθέτουμε τον επίμαχο διάλογο από συνέντευξη του δημοσιογράφου Γ.Τράγκα με τον Μέγα Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος 33°. 


Γ.Τράγκας: (Η Μασωνία) παραμένει μία αντιχριστιανική οντότητα για την Εκκλησία.
Χ.Μανέας: Για πολλούς, όχι για όλους. Θα σας πω ότι…
Γ.Τράγκας: Όχι για όλους, γιατί έχουμε και τέκτονες. Έχετε μητροπολίτες τέκτονες; 
Χ.Μανέας: Έχουμε μητροπολίτες, και ο Πατριάρχης Αθηναγόρας ήταν Τέκτων.

Δείτε το πεντάλεπτο απόσπασμα από τη συνέντευξη (46:30-51:30):






46:30-51:30




Απόδειξη πληρωμής του Αθηναγόρου (Αριστοκλής Σπύρου) για τη λήψη του 33ου Μασωνικού βαθμού


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. ΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ 26 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ «ΜΠΟΝΟΥΣ» ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ CIA!
    09/04/2019

    Με τις επιβαρυντικές διατάξεις του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου (που καθιέρωσε η κυβέρνηση του «αλήτη-προδότη- Σαμαρά», για να μην ξεχνιόμαστε…), θα διωχθούν οι 26 πατριώτες που συνέλαβαν πέρυσι τέτοιον καιρό οι πραιτωριανοί της κόκκινης χούντας στην Λέσβο. Την συμπληρωματική δίωξη, προσέθεσε στο κατηγορητήριο ο εισαγγελέας της Μυτιλήνης.

    Θυμίζουμε, ότι την 22α Απριλίου 2018, είχε πραγματοποιηθεί στην πόλη της Μυτιλήνης μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων κατά της κατάληψης της πλατείας Σαπφούς από λαθρομετανάστες και της πλήρους αδιαφορίας του ψευδοκράτους για την αποκατάσταση της τάξης. Οι δε πραιτωριανοί, αντί να εφαρμόσουν τον νόμο και να εκκενώσουν την κατειλημμένη επί πολλές ημέρες πλατεία, επιχείρησαν να διαλύσουν την λαϊκή συγκέντρωση!!!

    Είναι προφανές, ότι ο «εμπλουτισμός» του κατηγορητηρίου, έγινε για δύο λόγους:

    1ον) Για να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι της Λέσβου και να αποδεχθούν την μαύρη μοίρα που τους όρισαν οι κομμουνιστές και οι διεθνείς προστάτες τους, να γίνουν μειοψηφία στο νησί τους και να μην τολμούν να βγάλουν άχνα!

    2ον) Για να εμφανίσει η κυβέρνηση των προδοτών στ’ αφεντικά της (Σόρος και CIA) αυξημένες τις διώξεις που ασκεί με τον «αντιρατσιστικό’ νόμο και να εισπράξει τα «μπόνους»!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    09/04/2019

    http://tinyurl.com/y383gu3z
    Είναι κομμούνια, είναι αμερικανόδουλα μέχρι αηδίας και το δείχνουν κιόλας!

    Η αμερικάνικη διαφημιστική εταιρεία MullenLowe, λοιπόν, με έδρα την Βοστώνη, θα αναλάβει την κεντρική προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε συριζοφυλλάδα.

    Η συγκεκριμένη εταιρεία, που πατρονάριζε τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ και το 2015, έχει ιστορία 50 χρόνων στην Αμέρικα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει και ελληνικό παράρτημα, στα βόρεια προάστια των Αθηνών. της Αθήνας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία διαφημιστικών σποτ και εύρεσης έξυπνων σλόγκαν, ενώ θα κατευθύνει τον ΣΥΡΙΖΑ στους τομείς που θα πρέπει να στοχεύσει, ούτως ώστε να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους ή να επαναπατρίσει πολιτικά άλλους».

    Ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» λένε πως η εταιρεία είναι παράρτημα της CIA, αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε. Έτσι;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!