Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

91χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση, επειδή δημοσίευσε AYTO στο Facebook: ελληνόφωνε έρχεται η σειρά σου ΞΥΠΝΑ!!!


91-year-old Swede prosecuted and heavily fined for stating that Muslims “seem to be inbred”

Διαβάστε τι μπορεί να ζήσουμε σε λίγο στην Ελλάδα αν μείνει η αριστερά...
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Στο Skåne της νότιας Σουηδίας, δικαστήριο καταδίκασε έναν 91χρονο άνδρα επειδή έγραψε επικριτικά λόγια για το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους στο 'Facebook' !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για OLD MAN COMIC


Ο άνδρας από το Bromölla καταδικάστηκε για «υποκίνηση σε φυλετικό ή εθνοτικό μίσος» επειδή δημοσίευσε ...«προσβλητικό» προς τους μουσουλμάνους περιεχόμενο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα.

«Δεν μπορεί κάποιος στον κόσμο, ακόμη κι αν έχει τις καλύτερες προθέσεις, να ονομάσει αυτά τα πλάσματα, ανθρώπους. Φαίνεται ότι είναι υποανάπτυκτα από τον τρόπο που συμπεριφέρονται », έγραψε ο ηλικιωμένος άνδρας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο 'Facebook', αναφορικά με τους μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν «καταλάβει» την Σουηδία.

Αποτέλεσμα εικόνας για OLD MAN WITH STIC COMIC

Η τοπική εφημερίδα τον αποκαλεί «τον παλαιότερο online hater της Σουηδίας». Το επαρχιακό δικαστήριο υποστηρίζει ότι τα σχόλιά του είναι «σαφώς προσβλητικά για τους μουσουλμάνους μετανάστες» και ως εκ τούτου καταδικάζει τον ηλικιωμένο για ρητορική μίσους.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η τιμωρία για το…έγκλημα που διέπραξε είναι δύο μήνες στη φυλακή, αλλά ο 91χρονος την..«σκαπούλαρε» δεχόμενος να πληρώνει πρόστιμο ύψους 6.500 σουηδικών κορωνών (650 €) σε ημερήσια βάση.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας συνταξιούχος καταδικάζεται για ρητορική μίσους στη Σουηδία. 

Σχετική εικόνα

Η ομάδα «Online Hate Speech Monitor» που χρηματοδοτείται από τους φόρους των Σουηδών και η οποία διοικείται από τον Tomas Åberg, έναν πρώην αστυνομικό (άνω φωτο) ανέφερε 1.218 Σουηδούς για ρητορική μίσους το 2017-2018. 

Σχετική εικόνα

Μία από αυτούς είναι η 65χρονη Χριστίνα, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 μηνών αφού έγραψε στο 'Facebook' ότι «η μαζική μετανάστευση θα προκαλέσει πτώση του IQ της Σουηδίας στα επίπεδα χρυσόψαρου»!

Κι αν αυτό γίνεται πριν καν περάσουν οι νέοι νόμοι για το διαδίκτυο, καταλαβαίνετε τι θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό παγκόσμια. 
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει κανείς δεν θα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα. 

Τουλάχιστον από τους μη μετανάστες μουσουλμάνους, αφού οι «καημένοι» και «ψυχικά βασανισμένοι» μετανάστες εννοείται θα μπορούν να κάνουν και να λένε ο,τι θέλουν χωρίς κανένα πρόβλημα!

Απόδειξη για το παραπάνω, είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην πολυπολιτισμική Γαλλία, του «προοδευτικού» Μακρόν.

Τα τελευταία χρόνια οι γαλλικές εκκλησίες έχουν γίνει στόχος βανδάλων και εγκληματιών με κατά μέσο όρο σχεδόν τρεις εκκλησίες να δέχονται βανδαλισμούς ανά ημέρα.

Σύμφωνα με μια αναφορά της Κεντρικής Υπηρεσίας Χωροφυλακής, από το 2016 έως το 2018 υπήρξαν χιλιάδες περιπτώσεις βανδαλισμού εκκλησιών, με κορύφωση το 2017, όπου σημειώθηκαν 1.045 περιστατικά, αναφέρει η Γαλλική 'Le Figaro'.

Σύμφωνα με το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών, άμα ληφθούν υπόψη οι επιθέσεις στα νεκροταφεία και άλλους θρησκευτικούς (χριστιανικούς) χώρους, ο αριθμός των περιστατικών βανδαλισμού ανέρχεται σε 1.063, μόνο το 2018.

Νωρίτερα το ίδιο έτος, σε μια μόνο εβδομάδα, σε ένα κρεσέντο αντι-χριστιανικού βανδαλισμού, η Γαλλία μέτρησε πως «χτυπήθηκαν» δώδεκα εκκλησίες, συμπεριλαμβανομένης και της απόπειρας να πυρποληθεί η εκκλησία του Αγιου Σουπλήκιου στο Παρίσι.

Στήν Νιμ, έγινε ακόμη πιο «επίπονη» επίθεση, με βανδάλους να πετούν περιττώματα στον τοίχο της εκκλησίας της Notre-Dame des Enfants και να κλέβουν αντικείμενα από το βωμό.

Τον Μάρτιο, η 800 χρόνων βασιλική του Saint-Denis στα σημερινά προχωρημένα προάστια του Παρισιού βρέθηκε επίσης βανδαλισμένη, καθώς τα παράθυρα από βιτρό ήταν σπασμένα. 
Οι κλοπές των θρησκευτικών αντικειμένων αυξήθηκαν από το 2016, ανεβαίνοντας από 121 σε 129 το 2018. 

Σύμφωνα με τους χωροφύλακες, οι επιθέσεις είναι κυρίως ευκαιριακές επειδή οι εκκλησίες αποτελούν συχνά έναν εύκολο στόχο. Ένα δισκοπότηρο μπορεί να πωληθεί μεταξύ 200 και 2 000 ευρώ.
Φυσικά όλα άρχισαν μετά το 2015, όπου ξεκίνησε η μαζική μετανάστευση! 

Στην Ελλάδα πρέπει να βγεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η Ν.Δ., για να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη δράση των μεταναστών. 

[Απαραίτητη Σημείωση!
ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ  A Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ   ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΑΦΕΛΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙ...."ΙΩ.ΚΑΠ."]

Αν μείνει η αριστερά μια ακόμη τετραετία, τότε η Σουηδία θα είναι παράδεισος μπροστά στα όσα θα συμβαίνουν στη χώρα μας
Τον επίλογο τον αφιερώνω στους «προοδευτικούς»: 

Μήπως, όλοι όσοι μιλούν εναντίον των μεταναστών και του Ισλάμ έχουν άδικο; Μήπως είναι παρεξηγημένοι οι…μουσουλμάνοι μετανάστες;
Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:



[https://www.infowars.com/91-year-old-swede-prosecuted-and-heavily-fined-for-stating-that-muslims-seem-to-be-inbred/
&
el.gr
&
https://scripta---manent.blogspot.com/2019/04/91-ayto-facebook.html]
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Ψοφο και στην ΝΔ!!!!

    Ιδια μαπα με τον συριζα εχει...

    ολα τα κομματα της βουλης ειναι εβραικα.

    Κανεις τους δεν ειναι ελληνας.

    Αλλοι ειναι τουρκαλαδες, αλλοι αλβανα, και αλλοι...

    ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!