Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Γιά αυτές τις αποστολές ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; Άλλα καθήκοντα ΕΧΕΙ το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ "ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΟΥΝ" ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ;

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΑ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ;

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ;


ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΣΑΜΟΣ...
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς 500 περίπου μεταναστών από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο λιμάνι Μαλαγαρίου, όπου βρίσκονται δύο αρματαγωγά.
Οι μετανάστες μεταφέρονται με λεωφορεία, από νωρίς το πρωΐ του περασμένου Σαββάτου, στο λιμάνι Μαλαγαρίου, όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την κα Δέσποινα Αναγνώστου, από την Ύπατη Αρμοστεία, τη μεταφορά έχει αναλάβει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, χωρίς την εμπλοκή της Ύπατης Αρμοστείας.
Μιλώντας στο “Ράδιο Αρμονία 103,2”, η κα Αναγνώστου έκανε λόγο για θετική εξέλιξη και επισήμανε πως σύμφωνα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής η αποσυμφόρηση του νησιού θα συνεχιστεί.
Στο αρματαγωγό «Λέσβος» 500 πρόσφυγες
Χθες αναχώρησαν από τη Σάμο και έντεκα ασυνόδευτοι ανήλικοι με κατεύθυνση ξενώνες φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα. 
Επίσης, την προσεχή Τρίτη έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από τη Σάμο άλλοι δέκα ασυνόδευτοι ανήλικοι προς την ενδοχώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!