Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ἀβραάμ-όπουλος : Βᾶλτε τό ἰσλάμ στήν ζωή σας !



 
...στις Βρυξέλλες ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος, στη συζήτηση της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών (CoR) για την ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων.

Εἶπε ὁ Ἀβραάμ-ὀπουλος :

«Μία από τις προτεραιότητες της Ευρώπης για τις επόμενες δεκαετίες, θα έλεγα ότι είναι η επιτυχής ένταξη των μεταναστών στις κοινωνίες μας.

Δυστυχώς, το θέμα αυτό συχνά παραμελείται, υποτιμάται ή και παρεξηγείται.

Θέλουμε ένα τμήμα της κοινωνίας μας να μην συμμετέχει ή να μην συνεισφέρει σε αυτή;

  • Βροχή από σφαίρες σε ένοπλη σύγκρουση αραβικών συμμοριών στα Πατήσια
  • Άγριες συμπλοκές μεταξύ αφγανών και πακιστανών στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα με 14 τραυματίες!
  • Αιματηρή συμπλοκή στη Ριτσώνα!
  • Πειραιάς: Αλλοδαπός παράτησε δύο βαλίτσες με 8 κιλά χασίς και το έβαλε στα πόδια! Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες οπλισμένοι σαν αστακοί στο λιμάνι της Πάτρας

Τά ἀνωτέρῳ θέματα καί ἀμέτρητα ἀκόμη,ΕΔΩ

»Θέλουμε ένα μέρος της κοινωνίας μας να μην μιλάει τη γλώσσα, να μην μπορεί να επικοινωνήσει;Θέλουμε ένα μέρος της κοινωνίας μας να αισθάνεται αποκλεισμένο και αποξενωμένο;






»Ευτυχώς όσοι εργάζονται ή έχουν εργαστεί σε τοπικό επίπεδο γνωρίζουν και κατανοούν τη σημασία της επένδυσης σε αυτή την πρωτοβουλία.






»Συμβάλετε στην επικοινωνία μεταξύ μεταναστών και τοπικών κοινοτήτων, εξασφαλίζοντας την κοινωνική ένταξη και την ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία.





»Προωθείτε την ένταξη μέσα από την εκπαίδευση και τη στέγαση χωρίς αποκλεισμούς»



















Ἡ Πελασγική


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!