Κυριακή 14 Απριλίου 2019

"Φουκαριάρηδες" Ρομά ΕΣΠΑΣΑΝ το Εφετείο στο άκουσμα της αποφάσεως [αφού τους μάθατε να εγκληματούν και να μην συλλαμβάνονται....αυτούς που τα έσπασαν τους συλλάβατε;;; ]

Αποτέλεσμα εικόνας για επεισόδια στο Εφετείο απο Ρομά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότεροι από είκοσι αστυνομικοί δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό, αλλά δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.
Γυαλιά καρφιά τα έκαναν στο Εφετείο, με το άκουσμα τής καταδίκης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Εφετείο εκδικαζόταν υπόθεση με κατηγορούμενους Ρομά για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Μόλις άκουσαν ότι οι κατηγορούμενοι καταδικάζονται σε είκοσι χρόνια κάθειρξη ξέσπασαν επεισόδια. 
Ξεκίνησαν να σπάνε τα πάντα και εντός αιθούσης και εκτός!
Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν, ότι περισσότεροι από είκοσι αστυνομικοί δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό, αλλά δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.
 
http://www.oparlapipas.gr/

=======================
Πάλι τα ίδια;
Τόσες ζημιές ΠΟΙΟΣ θα τίς πληρώσει;
Εμείς ΟΛΟΙ οι αφελέστατοι και "εύποροι" πολίτες;
Και ΠΑΛΙ καμμία σύλληψη;
Τόσες ζημιές τίς προκάλεσαν ίσως ....φαντάσματα;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΟΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    14/04/2019

    Όχι μόνο δεν «έκοψε» ο Κούλης Μητσοτάκης τον εθνομηδενιστή Καιρίδη, αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων και της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού («είμαστε απόγονοι των Οθωμανών»), από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά σήμερα, στις 6 το απόγευμα, τον παρουσιάζει επίσημα στον ελληνικό λαό, από την αίθουσα του «Ελληνικού Κόσμου»!!!

    Κι αυτό συμβαίνει παρά τις οργισμένες αντιδράσεις των ποντιακών συλλόγων, αλλά και πολλών καλών κατά τα άλλα πατριωτών, ψηφοφόρων και στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι όμως θρέφουν φρούδες ελπίδες και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι το κόμμα της ψοφοδεξιάς είναι απλώς η άλλη όψη του εθνομηδενιστικού νομίσματος!

    Προφανώς, οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Κούλης στους παγκόσμιους τυράννους, για την προώθηση σεσημασμένων εθνομηδενιστών, είναι τόσο ισχυρές που δεν λαμβάνουν υπόψιν ούτε την λαϊκή κατακραυγή!

    Στις προσεχείς ευρωεκλογές, είναι χρέος των Ελλήνων πατριωτών να δώσουν στο εθνομηδενιστικό κόμμα της ΝΔ –κι όχι μόνον στον συγκεκριμένο υποψήφιο!- την απάντηση που του αξίζει!

    Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!