Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Και πότε υπήρξε σκάνδαλο στην Ελλάδα; ΠΟΤΕ!











2 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΜΕ 630.000 ΕΥΡΩ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΓΑΒΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    11/04/2019

    Ε, λοιπόν ναι, λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για το… πόπολο! Όπως έγινε γνωστό, επιχορήγηση για την ταινία «Adults in the Room» που θα γυριστεί από τον πασίγνωστο μπολσεβίκο Κώστα Γαβρά κι αναφέρεται στην υποτιθέμενη «διαπραγμάτευση» του ΣΥΡΙΖΑ το α’ εξάμηνο του 2015 και το δημοψήφισμα, υπέγραψε ο μπολσεβίκος κομισάριος Παππάς. Το ύψος της επιχορήγησης είναι 630.000 ευρώ!
    Η ταινία στηρίζεται στο βιβλίο του συντρόφου Βαρουφάκη, με τίτλο «Ενήλικοι στο δωμάτιο», που αναφέρεται στα γεγονότα του 2015, ενώ οι συντελεστές της ταινίας του Γαβρά, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και τα γυρίσματα «τρέχουν».

    «Είμαστε ευτυχείς που ο Κώστας Γαβράς επέλεξε την Ελλάδα για τη νέα του ταινία», δήλωσε ο ένας μπολσεβίκος για τον άλλον, δίνοντάς του απλόχερα το υστέρημα του ελληνικού λαού!

    Έτσι πλουτίζουν οι μπολσεβίκοι του… ηθικού πλεονεκτήματος, με τα λεφτά του κοσμάκη!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνες, μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα: Αυτοί είναι οι..ανήλικοι «πρόσφυγες» που ζητούν άσυλο!!!

    Μια πρωτοφανή είδηση που αφορά άμεσα και τη χώρα μας έγινε πριν λίγες ώρες γνωστή.
    Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

    Δύο «μετανάστες», προσπάθησαν πρόσφατα να διεκδικήσουν άσυλο στη Γαλλία, δηλώνοντας ότι ήταν και οι δύο ανήλικοι, ωστόσο, δεν άργησε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα έδειξαν πως δεν ήταν καν 18 ετών.


    Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/04/blog-post_389.html#ixzz5krxkqUh2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!