Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Έτσι ξεκίνησε να τους Ξ Ε Μ Π Ρ Ο Σ Τ Ι Α Ζ Ε Ι ο ("ενοχλητικός") Ασσάνζ ! [Iστορικό βίντεο]




Το πρώτο εξοργιστικό βίντεο που διέρρευσε το Wikileaks...

Οι μεγάλες αποκαλύψεις των WikiLeaks ξεκίνησαν, όταν ο Τζούλιαν Ασάνζ δημοσίευσε βίντεο του αμερικανικού στρατού που του παραχώρησε ο Μπράντλεϊ Μάνινγκ και έδειχνε την δολοφονία άμαχου πληθυσμού από ...
Αμερικανούς στρατιώτες, που γελούσαν και κορόϊδευαν τα θύματά τους, στο Ιράκ. 
Σχετική εικόνα
EΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΣΑΝΖ.
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.
Σχετική εικόνα

Το περιστατικό συνέβη το 2010 όταν ένα μαχητικό ελικόπτερο τύπου 'Απάτσι', πυροβολεί και να δολοφονεί τον φωτογράφο Namir noor-Eldeen του Reuters στη Βαγδάτη.

Ο οδηγός του...
noor-Eldeen και 10 άλλοι σκοτώθηκαν επίσης όταν οι στρατιώτες πέρασαν τη φωτογραφική μηχανή για όπλο και τους ανθρώπους για αντάρτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για julian assange

Ο θάνατος των αμάχων κατεγράφη από το ελικόπτερο.

Το 'WikiLeaks' δημοσιοποίησε το υλικό, σε ένα βίντεο, με τίτλο «Collateral Murder». 
Σε αυτό φαίνονταν καθαρά οι θάνατοι των αμάχων αλλά ταυτόχρονα ακούγονταν οι συνομιλίες του πληρώματος που γελούσε και αποκαλούσε τα θύματα «νεκρούς μπάσταρδους»!
Σχετική εικόνα

Το βίντεο και πάνω από 700.000 έγγραφα που διέρρευσαν προκάλεσαν ένα μεγάλο σκάνδαλο και αντιδράσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δ  Ε  Ι  Τ  Ε  !




Αυτό ήταν η πρώτη μεγάλη αποκάλυψη των WikiLeaks και του Τζούλιαν Ασάνζ, αλλά και η πρώτη μεγάλη διαρροή για τις ΗΠΑ. 

Το απόρρητο βίντεο στο WikiLeaks, έστειλε ο τότε 22χρονος αναλυτής του στρατού των ΗΠΑ Μπράντλεϊ Μάνινγκ (σήμερα Τσέλσι Μάνινγκ), ο οποίος συνελήφθη και αργότερα κατηγορήθηκε για 12 συνολικά παραβάσεις, σύμφωνα με τις οποίες μετέφερε παράνομα στον προσωπικό του υπολογιστή απόρρητα στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια παρείχε σε αναρμόδια πηγή.

Σχετική εικόνα
ΤΣΑΡΛΙ ΜΑΝΝΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΣΑΝΖ, ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ιράκ, ο Μάνινγκ συνέλεξε πάνω από 700.000 απόρρητα αρχεία του αμερικανικού στρατού, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν το 2010 και το 2011 μέσω των 'WikiLeaks'.

Σχετική εικόνα

Συνελήφθη τον Μάϊο του 2010 και τον Αύγουστο του 2013 καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη. Μετά το δικαστήριο δήλωσε ότι θέλει να ζει ως ...γυναίκα (!) και ότι θέλει να προβεί σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου με το όνομα Τσέλσι Μάνινγκ.

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, "της" απένειμε χάρη και τον Μάϊο του ίδιου έτους αποφυλακίστηκε...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
    13/04/2019

    Μεγάλες ασκήσεις «επαναστατικής γυμναστικής» είχε το… πρόγραμμα τη νύχτα της Παρασκευής στα Εξάρχεια, με αλλεπάλληλες επιθέσεις των κουκουλοφόρων συντρόφων στα ΜΑΤ, έως τις 2:30 τα ξημερώματα.

    Επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ έγιναν και στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Τοσίτσα και στην Μπουμπουλίνας, ενώ έκλεισε για μια ώρα η οδός Πατησίων

    Μάλιστα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση… εισαγόμενου κουκουλοφόρου (ενός 22χρονου Ιρανού), ο οποίος συνελήφθη, σε διμοιρία των ΜΑΤ, λίγο πριν από τις 2:00 τα ξημερώματα, στην οδό Τσαμαδού. Άρα, τα συντρόφια της κόκκινης μαφίας δεν χρησιμοποιούν πλέον τα «προσφυγάκια» μόνο ως «βαποράκια» για την διακίνηση ναρκωτικών και για ληστείες απροστάτευτων Ελλήνων, αλλά και σε πιο… επαναστατικούς ρόλους, λόγω… λειψανδρίας, καθότι οι Έλληνες έχουν πάρει χαμπάρι τον ρόλο τους και μόνο τα λαμόγια στρατολογούνται πλέον στις παρακρατικές συμμορίες τους!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη «πολιτικά ορθή» άποψη από καθηγητή Μαιευτικής: «Οι μετανάστες δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται»
    Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 -

    Μια άποψη που σίγουρα θα ενοχλήσει σφόδρα τους ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας» ειπώθηκε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΠΙ) με αφορμή την Ημερίδα Ευαισθητοποίησης για την Υπογεννητικότητα με τίτλο «Ας γεννήσουμε λύσεις», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

    Η άποψη ανήκει στον Γεώργιο Δασκαλάκη, αναπληρωτή καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας-Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, ο οποίος - όπως έγραψε η "Δημοκρατία" - αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες και τους «πρόσφυγες», που σύμφωνα με τον Τσίπρα «θα λύσουν» το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας, είπε ότι «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η λύση για το οξύ πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα, γιατί θα αλλάξει εθνολογικά ο πληθυσμός της χώρας, ενώ δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται».

    Στην συνέχεια υποστήριξε ότι «Παράδειγμα, η Γερμανία, που είχε προσκαλέσει Αφγανούς και Πακιστανούς, όμως έπειτα από χρόνια διαπίστωσαν ότι αυτοί οι μετανάστες δεν μπόρεσαν να αφομοιωθούν, ενώ παράλληλα δεν απέκτησαν δεξιότητες που είχε ανάγκη, πχ η βιομηχανία τους. Γι’ αυτό οι Γερμανοί θέλουν Έλληνες, Ιταλούς, Ισπανούς, που έχουν την ίδια κουλτούρα και μπορούν να ενσωματωθούν. Στην χώρα μας θα μπορούσαν εν μέρει να βοηθήσουν μετανάστες και πρόσφυγες χριστιανοί από την Ευρώπη, την Αίγυπτο και άλλες χώρες της Αφρικής, όχι όμως από την μαύρη φυλή».

    Άποψη, που όπως είπαμε στην αρχή του κειμένου, θα ενοχλήσει σφόδρα τους ακόλουθους της «πολιτικής ορθότητας», ακριβώς επειδή «γκρεμίζει» το «αφήγημα» της (δήθεν) ενσωμάτωσης των «προσφύγων» στον Εθνικό και Κοινωνικό ιστό της Χώρας.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ (ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ): https://youtu.be/8mkKsEktSwQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!