Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΩΧ! Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης: «(σκέτο) Republica Macedonia» !!!

ΜΑ ΚΑΛΑ, Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ "ΕΧΩΣΕ" ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ;

ΤΩΡΑ Ο MISTER COULIS, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ ΤΟΥ ...ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗ!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! 
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! ! ! ! ! ! ! ! 

Επιστημονικός διευθυντής, Ίδρυμα Κόκκαλη (2000-2007)
* Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Προγράμματος Κόκκαλη για τη Νοτιοανατολική και Κέντρο-Ανατολική Ευρώπη, Σχολή Πολιτικών Επιστημών John F. Kennedy, Πανεπιστήμιο Harvard (2000-2007).
* Διευθυντής Προγράμματος Κόκκαλη για τη Νοτιοανατολική και Κέντρο-Ανατολική Ευρώπη, Σχολή Πολιτικών Επιστημών John F. Kennedy, Πανεπιστήμιο Harvard (1997-2001).

Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ.

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ...ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. την Τζαβέλαινα την έκανε ευρωβολευτή ο ""πατριώτης""Καρατζαφεροκωλοτούμπας δεν θα τη έβαζε το σιωνογκαβοΚούλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνθρωποι του Σόρος προωθούν τη διδασκαλία του μαθήματος του Ολοκαυτώματος στους μαθητές της κατεχόμενης Ελλάδας.

    Ολος ο καλός ο κόσμος. Το διαβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ -Δράση- Cocacola διοργανωνει ημερίδα για την “διαμορφωση” της Θρησκευτικης Παιδείας στην Ελλάδα....

    Διαβάστε περισσότερα: https://grothia.gr/enimerosi/sionismos/83683/anthropoi-toy-soros-proothoyn-ti-didaskalia-toy-mathimatos-toy-olokaytomatos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ: ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ
    09/04/2019

    http://tinyurl.com/yyffmpjg
    Στο γκρέμισμα και στην καταστροφή του αγάλματος του Μπελογιάννη, στην πόλη Βρότσλαβ, προχώρησε η εθνική κυβέρνηση της Πολωνίας, στα πλαίσια της πλήρους απο-κομμουνιστικοποίησης της χώρας.

    Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από λίγο καιρό, οι Πολωνοί κατέβασαν και μια επιγραφή από ένα μνημείο που είχαν στήσει οι δυνάστες τους, προς τιμήν κάποιων εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών, που είχαν τραυματιστεί και νοσηλευθεί σε νοσοκομεία της Σοβιετικής Πολωνίας, μετά την συντριβή τους σε Γράμμο και Βίτσι.

    Με τον ίδιο τρόπο, μέσα σε μια μέρα, θα αποκαθηλώσει και το μελλοντικό Εθνικό Καθεστώς στην Ελλάδα, ότι θυμίζει μπολσεβικισμό, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρονται οι ύαινες της δημοσιαγραφίας που απελευθερώθηκε ο Σιωνιστής σκηνοθέτης που λογκρίνει τον Πούτιν!

    Ανακουφίστηκαν όπου γης οι διαφωτιστές δημοσιογράφοι …με την απελευθέρωση ενός σκηνοθέτη που κατακεραύνωνε τον …«ολέθριο» ρόλο της Εκκλησίας και του Κράτους … στη Ρωσική Κοινωνία.

    Απλά έτυχε βρε παιδί μου …να είναι κι αυτός εβραίος.....

    Διαβάστε περισσότερα: https://grothia.gr/ekselikseis/rosia-oukrania/83666/chairontai-oi-yaines-tis-dimosiagrafias-poy-apeleytherothike-o-sionistis-skinothetis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!