Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Λ έ ν ι ν: Ο μεγαλύτερος δ ω σ ί λ ο γ ο ς των Γερμανών! [ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!]

Αποτέλεσμα εικόνας για lenin
O AΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΟΥ
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΟΙΚΤΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ
ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ...










ΕΓΓΡΑΦΗ


Όπως στην Ρωσία έτσι και στην Ελλάδα, ο λαός υπέφερε από το δωσιλογισμό των κομμουνιστών. Σε ό,τι αφορά το συμμοριτοπόλεμο, οι δωσίλογοι κομμουνιστές συνεργάστηκαν με τους εισβολείς (η πλειοψηφία των συμμοριτών ήταν αλλοδαποί και οι περισσότεροι από τους Έλληνες είχαν στρατολογηθεί βιαίως) που είχαν ως στόχο ν' αποκόψουν τη Μακεδονία από την Ελλάδα. 

Κατά τη διάρκεια της κατοχής πολεμούσαν ενάντια σε όλες τις αντιστασιακές οργανώσεις, κραύγαζαν ότι "Ελλάδα είναι μόνο μέχρι τον Όλυμπο" και προέβησαν σε μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας αφού δε δίστασαν να βιάσουν, να βασανίσουν και να δολοφονήσουν μέχρι και μικρά παιδιά. 

Ο πόλεμος δεν ήταν εμφύλιος όπως πιστεύουν κάποιοι λανθασμένα, ήταν συμμοριτοπόλεμος ακριβώς επειδή εμείς οι Έλληνες Πατριώτες μαχόμασταν για να προασπίσουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος απέναντι στους εισβολείς και τους κομμουνιστές συνεργάτες τους

Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών στον ΟΗΕ (23/5/1947) ανέφερε: 
«Επί τη βάσει των γεγονότων, τα οποία διεπίστωσεν η ιδία η Επιτροπή, κατέληξεν εις το συμπέρασμα, ότι η Γιουγκοσλαβία και εις μικροτέραν έκτασιν αι Αλβανία και Βουλγαρία υποστηρίζουν τον συμμοριακόν πόλεμον εν Ελλάδι. 

Οι βόρειοι γείτονες της Ελλάδος επιχειρούν να δημιουργήσουν και να υποδαυλίσουν αυτονομιστικήν κίνησιν εν Μακεδονία με σκοπόν την τελικήν απόσπασιν της Μακεδονίας από την Ελλάδα…». 

Δηλαδή προδότες όχι μόνο με τη βούλα του ΟΗΕ, αλλά και με δική τους, αφού στην 5η ολομέλεια του ΚΚΕ οι δωσίλογοι κομμουνιστές παραδέχτηκαν ότι μάχονταν για τον διαμελισμό της Ελλάδος.

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!