Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Mr. V (99η) - ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ!

 





7 σχόλια:

  1. Αφου δεν εδωσε η ΕΕ τα κονδυλια για τον εξωπλησμο του Ελληνικου ναυτικου
    τοτε το Ελληνικο ναυτικο να αφησει τους λαθροεισβολοις να πνιγουν στη θαλασσα
    αν θελουνε να μην πνιγους ας συνεχισουν προς τη Βορεια θαλασσα μασαλια ,Αμβοργο κλπ
    Και απελαση ολων τον λαθρο απ την Ελλαδα η ανοιγμα των συνορων προς Βορραν για να πανε
    στη χωρα των ονειρων τους,
    Καποτε πρεπει να σταματισουμε να ειμαστυε οι καλπαζοεισπρακτορες της Ευρωπης
    και να πιεζουμε και εμεις οπως πιεζουν και οι αιωνιοι εχθροι μας εξ ανατολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μία ακόμα φορά απολαύσαμε τους δύο εξαίσιους παρουσιαστές!!! Ευχαριστούμε πολύ για την συνεχή αφυπνιση και ενημέρωση πάντα με γνώμονα την ποιότητα την αλήθεια και την απόλυτη διαφάνεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ μέρους των δύο παρουσιαστών της εκπομπής θερμές ευχαριστίες γιά τά καλά σας λόγια.

      Διαγραφή
  3. Γιατι απορηται που οι Ελληνες του Βερολινου καλεσανε τον Τουρκο Βουλευτη των πρασινων να τους μιλησει
    Περνουν παραδειγμα απο την Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια της Γερμανιας που εχει καθιερωσει εδω και δεκαετιες να συνανταται μια φορα το χρονο με τους θρησκευτικους ηγετες ολων των θρησκειων ,Εβραιν,Τουρκων αιρετικων πασης φυσεως σε συμπροσευχη και συντρωγει και συνδιαλεγεται μαζι τους στο ονομα της αγαπης.Οι Ελληνες της Γερμανιας ειναι κατα το πληστον αγγραματοι και ακατηχητοι ανθρωποι ,που εργαζοντε για να επιβιωσουν και ακολουθουν τυφλα οτι τους πουν και οτι κανουν οι πνευματικοι τους ποιμενες με μεμονομενες εξαιρεσεις,
    Φανταζοντε οι καιμενοι οτι ο Τουρκος Βουλευτης θα εξυπηρετησει τα δικα τους συμφεροντα και αφηνουν την τυχη τους στο στομα του λυκου.Αυτος προσπαθει να παρει ψηφους απ αυτους αλλα ο Τουρκος ποτε φιλος δεν γινεται,σε πλησιαζει οταν εχει την ανσαγκη σου ,η επειδη ειναι κατωτερος σου και ενω ευεργετηται σε σκαβει το λακο.
    Αλλα το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλη,αυτοι ειναι οι καρποι την οικουμενιστικης θρησκευτικης ηγεσιας που εχουμε ,που κλεινει γονη στην πολιτικη εξπυσια και συνδιαλεγεται με θρησκευτικους ηγετες καθε καρυδιας καρυδιαρκει να αποκομιζει οικονομικα ωφελοι και δοξα και τιμη μη φιδωμενη του ποιμνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο αγράμματος, αφελής, ή εύπιστος νά είναι ένας Έλλην ομογενής, πόσω μάλλον πολλοί ομού, δέν είναι ποτέ δυνατόν καί επιτρεπτό, νά προσκαλεί στήν όποια πολιτική ή άλλη συγκέντρωση έναν Τούρκο ως τιμώμενο πρόσωπο γιά νά εκφωνήσει λόγο!
      Π ο τ έ !
      Κατά τά λοιπά συμφωνούμε.
      (Όσο γιά τήν μητρόπολη Γερμανίας, από ετών είναι ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΑ τά πράγματα....)

      Διαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια για το σθένος και την αποφασιστικότητα σας.

    Θερμά συγχαρητήρια στους Εθνικούς Φύλακες για την δημιουργία του ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ μα κυρίως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ερωτηματολογίου ώστε επιτέλους να αποκτήσουμε μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ εικόνα της καταστάσεως που βιώνουμε ως κάτοικοι στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας"... Είθε να είναι καλοτάξιδο και να το αγκαλιάσει ο πληγωμένος και χιλιοπροδομένος λαός μας.

    Αν και όλοι μας ... υποψιαζόμαστε τα αποτελέσματα περί “ενημερώσεως” του λαού και του “αυτόβουλου” τσιμπήματος αυτού ...

    Θερμά συγχαρητήρια και για την ανάρτηση του ερωτηματολογίου στο κανάλι στο Youtube και για την αναφορά στην χθεσινή εκπομπή.

    Παρακαλείσθε πολύ όπως κοινοποιήσετε το ερωτηματολόγιο ΠΑΝΤΟΥ ! Όσοι περισσότεροι το συμπληρώσουν, τόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν μέσω αυτού. Και αν καταφέρουμε να πλησιάσουμε τα 20.000 συμπληρωμένα ερωτηματολόγια, ίσως και ενδιαφερθεί ένας αδέκαστος εισαγγελέας να ζητήσει στοιχεία ώστε να πράξει το …. αυτονόητο.

    Δυστυχώς, πέρα από ένα Viber, δεν έχω άλλο τρόπο να το κοινοποιήσω. Εσύ όμως που έχεις Facebook (μέχρι να το ξανακλείσουν), Instagram, Twitter και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνε μια χάρη / αντίσταση / πράξη αγάπης στον συνάνθρωπο / πατριωτικό καθήκον και κοινοποίησε το σε όλους τους γνωστούς, φίλους και συγγενείς σου.

    Είναι στο χέρι μας να τους ξεμπροστιάσουμε. Είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας πριν τσιμπηθούν και να προβληματίσουμε γόνιμα όσους το έπραξαν ήδη. Oύτως ή άλλως, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. Και σε πείσμα του κυνοβουλείου και των ακολούθων αυτών που σπέρνουν την διχόνοια, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, είτε το θέλουν είτε όχι.


    Νυν υπέρ πάντων αγών,

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ γιά τήν ουσιαστική επικοινωνία καί όσα εύστοχα παραθέσατε στό σχόλιό σας.
      Η προσπάθεια που καταβάλουν οι 'Εθνικοί Φύλακες' είναι πραγματικά ΤΙΤΑΝΙΑ, αρκεί νά εκτιμηθεί αναλόγως.
      Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία, γερός, δυνατός καί ακμαίος.
      (Όσο γιά τόν αδέκαστο λειτουργό της Θέμιδος, μάλλον θά ψάχνουμε γιά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό, μήπως τόν ανακαλύψουμε.....)

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!