Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΓ - ΚΛΟ - ΝΙ - ΣΤΙ - ΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ !!! ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ !!! ΑΘΛΙΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ....ΚΑΝΤΗΛΙΑ (!!!) ΚΑΙ Κ Α Τ Ε Β Α Ζ Ο Υ Ν ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΛΟΓΩ ....Π Ο Λ Υ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ι Κ Ο Τ Η Τ Ο Σ !!! ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

 



 

1 σχόλιο:

  1. αυτή η είδηση δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη.
    μας περνούν ξεκάθαρα ένα ακόμη μήνυμα.
    τους έχει τυφλώσει μια σατανικά υποκινούμενη οίηση.
    με αυτήν την κίνηση, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι εκδιώκουν τον Θεό από τη ζωή και ειδικά από χώρους μεγάλου πόνου, που ακόμη κι ο πιο άπιστος όχι μόνο θα ζητήσει αλλά θα κραυγάσει να τον ακούσει ο Θεός.
    με αυτήν την κίνηση, δηλώνουν την εγκαθίδρυση της ιατρικής τυραννίας. θεός πλέον είναι το κράτος και τα υγειονομικά στελέχη του.
    είναι φοβερό το πόσο προκαλούμε - ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    που είναι η Εκκλησία να απαντήσει;
    ή θα μας πουν υπάρχει διαχωρισμός Εκκλησίας και κράτους; α, μπά;;;;;; κι εσείς "Ποιμένες" λοιπόν, τί δουλειά έχετε τότε να προπαγανδίζετε για τα m-volια. αυτή είναι δουλειά του Κράτους και των υγειονομικών αυλικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!