Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΗΠΑ - ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ καί Ε μ π ν ε υ σ μ έ ν ο ι Πιλότοι, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και άλλοι Εργαζόμενοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ Μ Α Ζ Ι Κ Ω Σ την Ένεση!


Αφού εμβολίασαν μαζικά τα αδαή πρόβατα (το πρώτο 30%), και στη συνέχεια έδωσαν κίνητρα ή απείλησαν τους εύκολα ελεγχόμενους λάτρεις της υπακοής (άλλο ένα 30%), οι γενοκτόνοι προωθητές των εμβολίων έφτασαν στο σθεναρά αντιστεκόμενο 40%... της χώρας που αρνείται να συμφωνήσει με
την τυραννία των εμβολίων.

Σε όλη την Αμερική, πιλότοι, πυροσβέστες, αστυνομικοί, βοηθοί σερίφηδων, εργάτες οικοδομών, υπάλληλοι γραφείων και πολλοί άλλοι άνθρωποι λένε: "Πάρτε αυτό το εμβόλιο και χώστε το!".

 

Το θάρρος είναι μεταδοτικό.

Όταν ομάδες ενημερωμένων Αμερικανών ξεσηκώνονται και λένε "Όχι!" στους τυράννους των γενοκτονικών εμβολίων, οι τύραννοι αναγκάζονται τελικά να υποχωρήσουν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορείς να διοικήσεις την κοινωνία χωρίς εργαζόμενους. Και αν αυτοί οι εργαζόμενοι αποφασίσουν ότι το να διακινδυνεύουν την υγεία και τη ζωή τους δεν αξίζει έναν πενιχρό μισθό σε σύντομα άχρηστα δολάρια, η κοινωνία απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Η εξέγερση των εργατών αποτυπώνεται καλύτερα σε αυτό το σαφέστατο βίντεο από τον "Γέρο Κρουζ" (δεν έχει σχέση με τον γερουσιαστή Τεντ Κρουζ), έναν εργάτη οικοδομών που εξηγεί τι συμβαίνει όταν οι εργάτες αντιστέκονται στην τυραννία των εμβολίων (προειδοποίηση για πολύχρωμη γλώσσα):

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.brighteon.com/embed/074da154-8eff-449c-a452-0fc21f438891

"Αν σταθείτε ενωμένοι, δεν μπορούν να σας πάρουν την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια σας"!

--Ο επικεφαλής της Ένωσης Αστυνομικών του Σικάγο λέει στην δήμαρχο Lori Lightfoot να "πάει στα τσακίδια"

Όπως αναφέρουν οι Epoch Times, ο πρόεδρος του συνδικάτου αστυνομικών του Σικάγο, John Catanzara, δήλωσε ότι αν το Σικάγο προσπαθήσει να επιβάλει εντολές εμβολίων στους αστυνομικούς που εργάζονται στην πόλη, το Σικάγο θα χάσει τη μισή αστυνομική του δύναμη από αύριο.

Από την TET:

"Μη συμπληρώσετε τα στοιχεία της πύλης", δήλωσε ο πρόεδρος της αδελφότητας της αστυνομίας του Σικάγο John Catanzara σε βίντεο προς τους αστυνομικούς που αναρτήθηκε στο YouTube. "Έχω ξεκαθαρίσει την κατάστασή μου όσον αφορά το εμβόλιο, αλλά δεν πιστεύω ότι η πόλη έχει την εξουσία να το επιβάλει αυτό σε οποιονδήποτε - πόσο μάλλον αυτές τις πληροφορίες για το ιατρικό σας ιστορικό".
Σύμφωνα με τον Κατανζάρα, το συνδικάτο των αστυνομικών ετοιμάζει αγωγή κατά της πόλης, εάν η διοίκηση της δημάρχου Λόρι Λάιτφουτ επιχειρήσει να επιβάλει την εντολή, η οποία απαιτεί από τους εργαζόμενους της πόλης να αναφέρουν την κατάσταση του εμβολίου τους έως την Παρασκευή, διαφορετικά θα τεθούν σε καθεστώς "μη πληρωμής".
"Είναι ασφαλές να πούμε ότι η πόλη του Σικάγο θα έχει μια αστυνομική δύναμη στο 50% ή λιγότερο για αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται", δήλωσε ο Catanzara. "Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι το καθεστώς μη πληρωμής δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 30 ημέρες", δήλωσε ο Catanzara την Τρίτη. "Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να διατηρήσουν ένα αστυνομικό δυναμικό σε δυναμικότητα 50% ή λιγότερο για περισσότερες από επτά ημέρες, χωρίς να κουνηθεί κάτι".

Στο σημερινό μου podcast Situation Update, περιγράφω το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Σικάγο ως την "Εκκαθάριση του Σικάγο", όπου η βία και η ανομία θα εκραγούν λόγω της προσπάθειας του Lightfoot να αναγκάσει την αστυνομία να αυτοκτονήσει με εμβόλιο με μια θανατηφόρα, γενοκτονική ένεση πρωτεΐνης spike.

Παρομοίως, το Seattle πρόκειται να χάσει το 40% της αστυνομικής του δύναμης λόγω των εντολών για εμβόλια. Όπως αναφέρει το Zero Hedge:

Ήταν αναπόφευκτο - καθώς οι εντολές εμβολίων σε όλη τη χώρα πλησιάζουν στις προθεσμίες τους, τεράστιες μάζες Αμερικανών εργαζομένων, μελών των υπηρεσιών και αθλητών αντιμετωπίζουν την απόλυση ή την πειθαρχική δίωξη επειδή αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο Covid-19.
Στο Λος Άντζελες, σχεδόν 1.000 πυροσβέστες πρόκειται να μηνύσουν την πόλη για την εντολή. Το συνδικάτο των πιλότων της Southwest Airlines μήνυσε την εταιρεία την περασμένη εβδομάδα, προτού οι ελλείψεις προσωπικού οδηγήσουν στην ακύρωση περισσότερων από 2.000 πτήσεων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (και περισσότερες τη Δευτέρα). Εν τω μεταξύ, γιατροί και νοσηλευτές σε ολόκληρη τη χώρα έχουν αρχίσει να μηνύουν τους εργοδότες τους.
Το Σιάτλ ... κινδυνεύει να χάσει το 40% των 1.000 ατόμων του προσωπικού του επειδή δεν εμβολιάστηκαν, καθώς πλησιάζει η προθεσμία της 18ης Οκτωβρίου.
"Το περιβάλλον ήταν αρκετά τοξικό και αρνητικό", δήλωσε ανώνυμα ένας αξιωματικός στο Fox 13. "Όχι μόνο από όλη αυτή την εντολή, αλλά και πριν από αυτήν. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ήταν ένα καλό μέρος για να εργαστώ μακροπρόθεσμα για την ψυχική μου υγεία. Ήταν πολύ αγχωτικό".

--Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο σημερινό podcast "Ενημέρωση της κατάστασης".

Το σημερινό Situation Update καλύπτει αυτή τη "μόλυνση του θάρρους", καθώς και ειδήσεις σχετικά με τα οπλισμένα σκυλιά-ρομπότ "Εξολοθρευτές" που θα αναπτυχθούν σύντομα για να αντικαταστήσουν τους απολυμένους αστυνομικούς σε πόλεις όπως το Σικάγο.

Επιπλέον, αποκαλύπτω γιατί η Εθνική Ασφάλεια αναπτύσσει αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι "μη τοξικό" αέριο σε μια προσομοίωση σειράς χημικών επιθέσεων στη Νέα Υόρκη, αρχής γενομένης από τις 18 Οκτωβρίου. Πιστεύει κανείς ότι πρόκειται για άσκηση;

Δείτε ολόκληρη την αναφορά εδώ: https://www.brighteon.com/embed/93b4fe22-dad0-4835-b59f-663344342147

Πηγή: NaturalNews.com

***********

Δικτυογραφία

Courageous and Inspirational: Pilots, Police, Firefighters and Other Workers Refuse the Jab En Masse

https://humansarefree.com/2021/10/pilots-police-firefighters-refuse-jab.html

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/10/blog-post_609.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!