Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Θ Α Ρ Ρ Α Λ Ε Ο Σ Γάλλος συντηρητικός βουλευτής ( ΕΔΩ έχουμε; ) κ α τ η γ ο ρ ε ί τ α ι από μέλη του κόμματός του, όταν κατά τήν διάρκεια εμφάνισεώς του στήν γαλλική τηλεόραση, δήλωσε ότι η Γαλλία ΒΙΩΝΕΙ μία ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ από τούς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!

Conservative Politician Blasted For Claiming French Are Being “Ethnically Cleansed” by Migrants!


Ο Gilles Platret, που είναι αντιπρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος "Les Républicains" (LR) και δήμαρχος του Chalon-sur-Saône, δήλωσε στην γαλλική τηλεόραση, “αυτό που βλέπουμε σήμερα σε μερικές γειτονιές — και θα χρησιμοποιήσω μια λέξη που με βεβαιότητα θα προκαλέσει αντιδράσεις στους συνομιλητές μου - αισθάνομαι ότι είναι ένα είδος εθνοκαθάρσεως."




Πρόσθεσε ότι οι αλλοδαποί, (κυρίως οι μουσουλμάνοι στην Γαλλία) εξυπηρετούν σκοπούς, όπως "να διώξουν σταδιακά αυτούς που ονομάζονται δημογραφικά "ιθαγενείς", δηλαδή τους ντόπιους.”

Ο Damien Abad, μέλος των ρεπουμπλικανών στο Γαλλικό Κοινοβούλιο, είπε ότι τα σχόλια του Platret είναι “απαράδεκτα” (!) και επέμεινε ότι το κόμμα δεν θα πρέπει να ενθαρρύνει μια τέτοια ρητορική για να προσελκύσει ψηφοφόρους.

Η βουλευτής Aurélien Taché, κατήγγειλε τον Platret στις αρχές για ....“υποκίνηση μίσους”!

Ωστόσο, ο Platret εμμένει στις θέσεις του, λέγοντας ότι δεν θα πρέπει η ταύτιση και ομοιομορφία των απόψεων να θεωρείται αρετή.

Η "διαφορετικότητα" στην Γαλλία απέτυχε παταγωδώς. ακόμη και ο συντηρητικός υποψήφιος για την προεδρία Xavier Bertrand, προειδοποίησε πρόσφατα, ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα του εμφυλίου, λόγω των προβλημάτων της με τη βία των συμμοριών και την ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση.

Σύμφωνα με σφυγμομέτρηση που έγινε τον περασμένο Απρίλιο, η πλειονότητα των Γάλλων πολιτών θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο ενός είδους εμφυλίου, αποτέλεσμα της αποτυχημένης πολιτικής πολυπολιτισμικότητας και των επιθέσεων σε γαλλικά πολιτιστικά σύμβολα και τη γαλλική ταυτότητα.

Η δημοσκόπηση έγινε κατόπιν επιστολής που συνέταξαν και απέστειλαν στον Πρόεδρο μακρόν, 1.000 μέλη των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων και 20 απόστρατων στρατηγών, με την οποία προειδοποιούσαν τον Γάλλο Πρόεδρο για "αρκετούς θανάσιμους κινδύνους" που απειλούν την Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων “του Ισλάμ και των ορδών των μεταναστών που κατοικούν στις πιο υποβαθμισμένες γειτονιές" των μεγαλουπόλεων, οι οποίες και συγκεντρώνουν τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας και μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!