Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Και ο Ιούδας Τόν Χριστό με φιλί τον πρόδωσε! ( Περί μ α σ κ ο φ ο ρ ί α ς στούς Ι.Ναούς ο λόγος ).


Για πάνω από 2 χιλιάδες έτη ο πιστός λαός του Θεού εισέρχεται στους ναούς με τα πρόσωπα ακάλυπτα τιμώντας την εικόνα του Θεού στο ανθρώπινο πρόσωπο

Στην δική μας την σκοπιά συνέβη το πρωτοφανές, να μας ζητούν να εισερχόμαστε στους αγιασμένους ναούς με τα πρόσωπα καλυμμένα για να μην κολλήσουμε την ισπανική γρίπη του 21ου αιώνα, τον κορωνοϊό!!!


Με συνοπτικές διαδικασίες μας πέταξαν έξω από τους ναούς και επέβαλαν ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. Αναγκαζόμαστε, όσοι δεν είχαμε ήδη φύγει από προβληματικές Ενορίες, να εκκλησιαζόμαστε σαν κυνηγημένοι δραπέτες μακριά από τις εστίες μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται και από οικονομικής πλευράς για τον καθένα μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 

Και τούτο είναι το καλό σενάριο. 

Το κακό σενάριο είναι όταν δεν υπάρχει πουθενά να πάει κανείς μέσα σε μία ακτίνα απόστασης που μπορεί να εξαντλήσει και τις τελευταίες δυνατότητές του. 

Αυτός ο άνθρωπος, τί κάνει;

Και σήμερα, σε μία προσπάθεια εγκατάστασης της λεγόμενης «νέας κανονικότητας», δηλαδή μονιμοποίησης των βλάσφημων νεοβαρλααμικών μέτρων μέσα στις Εκκλησίες, άρχισαν να ακούγονται οι φωνές της «σύνεσης», της «νηφαλιότητας» και της «αγάπης» δηλαδή οι φωνές του συμβιβασμού και της προδοσίας. Μας ζητούν να ανεχτούμε τη νέα κατάσταση και να μην κατακρίνουμε την αδυναμία / ολιγοπιστία του μασκοφόρου.

Είναι όμως τα πράγματα έτσι; 

Έχει σχέση αυτή η ολιγοπιστία του τρομοκρατημένου μασκοφόρου, ή η απιστία του, ή το αποτέλεσμα των εκβιασμών που εισέπραξε στην είσοδο των ναών, έχουν σχέση όλα αυτά με την ολιγοπιστία που ζητούμε από τον Θεό στις προσευχές μας να μας θεραπεύσει; 

Έχει η προσωπική ολιγοπιστία του καθενός σχέση με αυτό που συμβαίνει σήμερα; Κατακρίνουμε εμείς μία προσωπική αμαρτία, ή κατακρίνουμε μία ομαδική παράκρουση και πτώση εις βάρος της Πίστεως;

Όταν προσευχόμαστε και ζητούμε από τον Θεό να μας ενισχύσει την πίστη το κάνουμε επειδή έχουμε επίγνωση της αδυναμίας μας και προστρέχουμε ταπεινά στον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων ημών για να μας θεραπεύσει

Η δε προσωπική μας ολιγοπιστία, ή όποια άλλη αμαρτία για του λόγου το αληθές, δεν διατυμπανίζεται δημοσίως την ώρα του εκκλησιασμού. 

Δεν είναι ο εκκλησιασμός ένα είδος gay pride όπου θα «φορέσω την αμαρτία μου» με υπερηφάνεια για να την διαφημίσω.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα μέσα στους ναούς θυμίζει τις παρελάσεις της ασέβειας

Μάζες ανθρώπων υπό καθεστώς φόβου εισέρχονται σαν κλόουν μέσα στους ναούς και αυτο-γελοιοποιούμενοι σαρκάζουν την εικόνα του Θεού, ενώ συμπεριφέρονται με τρόπους που προσβάλλουν την Θεολογία της Εκκλησίας. 

Οι άνθρωποι αυτοί, συνειδητά ή μη, αρνούνται το Θεραπευτήριο της Εκκλησίας, ΔΕΝ εισέρχονται ταπεινά για να θεραπευτούν αλλά με το άρρωστο θέλω απαιτούν να κατέβει η Εκκλησία στα μέτρα τους. «Θέλω επιστήμη», φωνάζουν, «δεν θέλω πίστη». 

Και όταν αυτό ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ μέσα στην Εκκλησία, την ώρα μάλιστα της Θείας Λατρείας, τότε έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Αυτός είναι ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ μέσα στο δωμάτιο, τον οποίον οι οικουμενιστές αγαπούληδες σήμερα κάνουν πως δεν βλέπουν ενώ ρίχνουν πονηρά το μπαλάκι στο δικό μας το γήπεδο με κατηγόριες. 

Δεν φτάνει που μας πέταξαν έξω από τους ναούς και υφιστάμεθα ταλαιπωρίες, μας κατηγορούνε κι από πάνω ως ακραίους κι ότι κατακρίνουμε τους μασκοφόρους! 

Μας καλούνε σε απολογία αντί να κατηχήσουν από την αρχή τους μασκοφόρους που φοβούνται να διατηρήσουν την ταυτότητα του Χριστιανού.

Ποιός αγαπάει πραγματικά τους μασκοφόρους; Εσείς οι αγαπολόγοι που τους οδηγείτε στην απώλεια ενθαρρύνοντάς τους να αποποιηθούν την ταυτότητα του Χριστιανού. 

Και ο Ιούδας τον Χριστό με φιλί τον πρόδωσε.

Δεν κατακρίνουμε λοιπόν τους μασκοφόρους, την μασκοφορία εντός των ναών κατακρίνουμε

Και διαμαρτυρόμαστε κατά της μασκοφορίας διότι προσβάλλει την Πίστη μας. 

Διαμαρτυρόμαστε διότι δεν γίνεται να καθόμαστε άπραγοι την ώρα που ο ιερεύς εύχεται για την ενότητα της Πίστεως και εντός του ναού προωθείται η αίρεση του νεοβαρλααμισμού.

Αφορμή του παρόντος σχολίου είναι οι διάφοροι κοπτοράπτηδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι οποίοι με αγαπολογίες κόβουν και ράβουν τις άκρες απ’ εδώ κι απ’ εκεί για να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα. 

Είτε το κάνουν συνειδητά είτε όχι, αυτό που πλασάρουν λέγεται προπαγάνδα η οποία δεν θα γίνει ανεχτή σε αυτό το ιστολόγιο.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2021/10/10/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c-%ce%bc%ce%b5-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!