Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Οι νέοι ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ είναι θάλαμοι ψ ύ χ ο υ ς, π ε ί ν α ς στά 'ΓΚΟΥΛΑΓΚΣ' του καπιταλισμού…Στήν Λεττονία ΕΞΑΙΡΟΥΝ τους ανεμβολίαστους συνταξιούχους, από τα επιδόματα στηρίξεως για την αύξηση στο ηλεκτρικό!!! Τρίτο Ράϊχ γιά τήν Τρίτη Ηλικία!


Υγειονομικός ναζισμός. 

Σκοτώνουν τα μη εμβολιάσμενα άλογα όταν γεράσουν. 

Οι μη εμβολιασμένοι συνταξιούχοι, δεν θα βοηθηθούν το δύσκολο αυτό χειμώνα με επιδόματα ως αντίμετρο για πρωτοφανή αύξηση σε τιμές ηλεκτρικού στη Λεττονία. Υγειονομικό απαρτχάϊντ, καθεστώς εγκληματικών διακρίσεων.



Ο κυβερνών συνασπισμός της Λεττονίας συμφώνησε να χορηγήσει επιδοτήσεις σε συνταξιούχους για να πληρώσουν για τις πολύ αυξημένες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας. 20 ευρώ το μήνα. 


Υπάρχει όμως μια καθοριστική διαφοροποίηση.

Το επιδοματικό πρόγραμμα θα ισχύει μόνο για συνταξιούχους που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Karins. 

Έτσι, η κυβέρνηση της χώρας σκοπεύει να προωθήσει τον εμβολιασμό μεταξύ των ηλικιωμένων. 


Εκβιάζουν με το ” πιστόλι στο κρόταφο” τους ηλικιωμένους…Ο μη σεβασμός στην τρίτη ηλικία μετατρέπεται πλέον σε ωμή ευθανασία και πογκρόμ γενοκτονία με υγειονομικά κριτήρια. 

Ο απόλυτος ρατσισμός του Γ΄ Ράϊχ. 

Στην Ευρώπη στην ΕΕ το λίκνο του απολυταρχικού ολοκληρωτισμού….

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Οικονομίας παραδέχτηκε ότι η αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος έχει γίνει άνευ προηγουμένου στην ιστορία της Λεττονίας.

Σε μια χώρα της Βαλτικής του Βορρά, όπου ο χειμώνας είναι κατά κυριολεξία ρωσικός...

Οι νέοι θάλαμοι αεριών είναι θάλαμοι ψύχους, πείνας στα γκούλαγκ του καπιταλισμού….

Τρίτο Ράϊχ για την Τρίτη Ηλικία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!