Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζει Τά «Πειράματα» Ο Μπουρλά: «Η Μίξη Εμβολίων γιά τήν Τρίτη Δόση θά προσφέρει Μεγαλύτερη Ευελιξία!»


Σε μια περίοδο που η συζήτηση για τη χορήγηση της τρίτης δόσεως, υπό τον φόβο σημαντικής αυξήσεως κρουσμάτων, φουντώνει ολοένα και περισσότερο, ο Άλμπερτ Μπουρλά τοποθετείται πάνω στο θέμα του συνδυασμού εμβολίου.




Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο του 'Bloomberg', ο διευθύνων σύμβουλος της 'Pfizer' τάχθηκε υπέρ της μίξεως διαφορετικών εμβολίων, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο προωθεί ....ευέλικτες πρακτικές (!) για το αποτελεσματικό χτίσιμο τοίχους ανοσίας.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα έρευνας του Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία ο συνδυασμός εμβολίων μπορεί να παράξει τα ίδια, ή και περισσότερα αντισώματα σε σχέση με την επανάληψη δόσης με το ίδιο ενέσιμο σκεύασμα, ο Μπουρλά επεσήμανε ότι η μελέτη είναι αξιόπιστη παρά το γεγονός ότι βασίζεται σε «μετριοπαθή» αριθμό συμμετεχόντων...

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία παραγωγής του εμβολίου της 'Pfizer' είδε το πράσινο φως να ανάβει από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, για την τρίτη δόση, τον περασμένο μήνα.

Αναμένεται η γνωμοδότηση της υπηρεσίας, μέσα στην εβδομάδα, για τις ενισχυτικές δόσεις από 'Moderna' και 'Johnson & Johnson'.

Την ίδια στιγμή, μέχρι το τέλος του μηνός αναμένεται να δοθεί έγκριση για τον εμβολιασμό με 'Pfizer' στην ηλικιακή ομάδα 5-11 ετών...

https://www.ksipnistere.com/2021/10/blog-post_4419.html


1 σχόλιο:

  1. 12ος ΠΙΘΗΚΟΣ - H ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=IV14p7dZKc4

    Πολύ μπροστά το παλληκάρι, έβλεπε πολύ μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!