Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

«Υ Π Ε Ρ Β Ο Μ Β Α »: Η οργάνωση που θά α ν τ ι κ α τ α σ τ ή σ ε ι τήν Εκκλησία! – «Φ ω τ ι έ ς» από καθολικό αρχιεπίσκοπο, Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Αναφορές καί στόν Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης και μέντορα Μητσοτάκη και Τσίπρα...

Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας εκτόξευσε «βόμβες» για τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος έρθει πολύ κοντάς τόσο με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο πλαίσιο της νέας εποχής της Μεγάλης Επανεκκίνησης.


Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η τέταρτη (βιομηχανική) επανάσταση, η οποία διατυπώθηκε ως θεωρία από τον Κλάους Σβαμπ και την οικογένεια των διεθνών χρηματοοικονομικών, βρήκε στο πρόσωπο του Bergoglio (Πάπα Φραγκίσκο), όχι έναν ουδέτερο παρατηρητή, που δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά, αλλά έναν ένθερμο συνεργάτη, ο οποίος κάνει κατάχρηση της ίδιας του της ηθικής εξουσίας, προκειμένου να υποστηρίξει από έξω, έξω από την εκκλησία, το σχέδιο διάλυσης της παραδοσιακής κοινωνίας.

Ενώ την ίδια ώρα μέσα από την εκκλησία, ακολουθεί το σχέδιο καταστροφής της Εκκλησίας, προκειμένου να την αντικαταστήσει με μία φιλανθρωπική οργάνωση μασωνικής έμπνευσης.

Και αυτό είναι σκανδαλώδες».

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάλεσε όσους ιεράρχες δεν ακολουθούν και τηρούν τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, σε σχέση με την τήρηση των μέτρων περιορίσιμού και διαχωρισμού των πολιτών αλλά και με τα εμβόλια, να πάνε σε «σπίτια και μοναστήρια».

 «Δεν έχεις δυνατότητα να αμφισβητήσεις κάτι, δεν είναι δυνατόν να έχεις κάτι προσωπικό που πιθανόν μα έχεις ερωτηματικά από αυτά που ακούς; 

Έχεις το δικαίωμα αυτό. 

Αλλά πάνω από όλα είναι η υπακοή στην Εκκλησία και στην Σύνοδό της, διότι αυτή καθοδηγεί αυτό το σκάφος. 

Και σε αυτήν θα πειθαρχείς», τόνισε.

Άρα γε, αφού η ορθόδοξη Εκκλησία που καθοδηγεί το σκάφος και απορρίπτει όσους ιερείς σκέφτονται ελεύθερα εν Χριστώ, έχει προσεγγίσει τον Πάπα Φραγκίσκο, θα υπηρετεί μαζί του κάποια διεθνιστική οργάνωση, η οποία θα παρουσιαστεί ως φιλανθρωπική αλλά θα είναι μασονικής έμπνευσής, αν ληφθούν υπ΄όψη τα λεγόμενα του Vigano;;; 

Ποιός θα είναι στην κορυφή της;;; 

Κάποιος που θα ενώσει όλες τις θρησκείες στο όνομα της ειρήνης, όπως ήδη επιδιώκεται (βλ. διαθρησκειακός διάλογος);;;

Σε όλο αυτό φέρεται να εμπλέκεται και ο «μέντορας» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

el.gr

2 σχόλια:

 1. Η Εκκλησια εχει Αρχηγο τον Ιδρυτη της Ιησου Χριστο,
  σ Αυτον οφειλουμε υπακοη απαρνουμενοι οχι μονον τις αποψεις μας
  αλλα και τον ιδιο μας τον εαυτο.Οποιος υπακουει στον Χριστο αυτος ειναι εντος της Εκκλησιας του.
  Οτα η Ιεραρχεια και συνοδοι δεν υπακουουν στο Χριστο δεν ανοικουν στην Εκκλησια Του
  και αρα σε μια τετοια Ιεραρχεια και σε μια τετοια συνοδο δεν οφειλουμε καμια υπακοη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι θέμα λιγοστού χρόνου να αντικατασταθούν όλοι οι αιρετικοί ιερείς και αρχιερείς τις ορθοδόξου εκκλησίας από τον αληθινό Θεό... Τί νομιζουν ότι θα τους ανέχεται εφ'όρου ζωής τους συγκεκριμένους που προσπαθούν να διαλύσουν την Ορθοδοξία του;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!