Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Δείτε πως ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ χρησιμοποιεί «την κακιά αρρώστια» γιά νά ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ τις ελευθερίες.


σ.σ. Οι μεταλλαγμένοι άνθρωποι είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από τις μεταλλάξεις του ιού

Δείτε πώς η διαταραγμένη υψηλόβαθμη αξιωματούχος υγείας της Νέας Νότιας Οουαλίας στην Αυστραλία, Κέρρυ Τσαντ, κραδαίνει το σκιάχτρο των μεταλλάξεων του ιού για να εκπαιδεύσει τους πολίτες να μεταλλαχθούν σε φυλακισμένα ζώα, να μάθουν να ζουν σε κλουβί.


Όλοι όσοι συνέβαλαν στην γιγάντωση του ψευτο-αφηγήματος «του μπαμπούλα κορωνοϊού που θερίζει ζωές» είναι συνένοχοι συνεργάτες του ολοκληρωτικού συστήματος που σήμερα επιχειρεί να εδραιωθεί έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την μετάλλαξη του ανθρώπου σε σκλάβο..


«Δρ. Κέρρυ Τσαντ: Μπορεί να έχουμε μασκοφορία στους εσωτερικούς χώρους για χρόνια. Αυτός ο ιός μπορεί να μας φέρει απρόσμενες καταστάσεις. Ξέρετε, τώρα έχουμε την μετάλλαξη Δέλτα…»

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2021/10/14/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bf-%cf%84%cf%8d%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!