Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

COVIDLAND - The Lockdown / Πλήρες 'ντοκυμανταίρ' . MHN TO XAΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

 


Δείτε το ισχυρό νέο ντοκιμαντέρ COVIDLAND: THE LOCKDOWN , Επεισόδιο 1 της 'μίνι' σειράς COVIDLAND, με μια ειδική εισαγωγή και ένα outro από τον αφηγητή και παραγωγό ταινιών Alex Jones.


Επεισόδιο 1: Το κλείδωμα

Στις 11 Μαρτίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε πανδημία υπό την προσποίηση ενός νέου κορωνοϊού που ψευδώς ισχυρίστηκε ότι είχε ποσοστό θανάτου 3,4%.

 Περισσότερες από 190 χώρες μέλη του ΠΟΥ επέβαλαν περιορισμούς, θέτοντας το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού υπό αυστηρό στρατιωτικό νόμο.

 

Οι μη επιστημονικοί αποκλεισμοί αποδείχθηκαν ένα προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο για την παγκόσμια ελίτ, διευρύνοντας τον πλούτο τους κατά 5 τρισεκατομμύρια δολάρια και προσθέτοντας έναν νέο δισεκατομμυριούχο κάθε 17 ώρες όλο το χρόνο.

 

Εν τω μεταξύ, η Παγκόσμια Τράπεζα λέει ότι περίπου 124 εκατομμύρια άνθρωποι υπέστησαν «ακραία φτώχεια», η πρώτη φορά που αυξήθηκε μετά από δεκαετίες.

 

Δικαιολογήθηκαν τα lockdown;  

Τα επίσημα στοιχεία για το 2020 δεν δείχνουν στατιστικά σημαντική αύξηση των συνολικών θανάτων.

 

Αντίθετα, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε κατά 1,05%!

 

Αυτό το πρώτο επεισόδιο της σειράς Covidland, The Lockdown,εκθέτει την απάτη πίσω από τους αριθμούς του COVID και διερευνά τις οικονομικές επιπτώσεις και το ανθρώπινο κόστος των lockdown που θα αντηχήσουν για γενιές.

Δείτε επίσης την Παγκόσμια Πρεμιέρα του COVIDland της Infowars , με ζωντανό σχολιασμό από τον Alex Jones, τον Owen Shroyer, τον συνταγματικό δικηγόρο Robert Barnes και τους κινηματογραφιστές:


https://www-infowars-com.translate.goog/posts/covidland-the-lockdown-full-documentary/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc

&

https://banned.video/watch?id=615f96b3aa816336dbd21792

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!