Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Άνεργη θα έμενε ; Σέ διευθυντική θέση της πολυεθνικής 'CVC' που αγοράζει ότι ....πετάει καί κολυμπάει στήν Ελλάδα, έπιασε δουλειά η 23χρονη κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία!


Του Άρη ΣπίνουΕυχόμαστε να έχει η κοπέλλα μια καλή καρριέρα! 

Λίγους μόλις μήνες μετά την εξαγορά της 'Εθνικής Ασφαλιστικής' που κατέστησε το κερδοσκοπικό 'fund' κυρίαρχο της ελληνικής αγοράς σε ιδιωτική υγεία και ασφάλιση, ο επενδυτικός κολοσσός 'CVC Capital Partners', με έδρα το Λουξεμβούργο, προσέλαβε σαν 'investors relation manager' την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα κεντρικά γραφεία της στο Λονδίνο με υψηλότατες αμοιβές.Η πληροφορία επιβεβαιώνεται απόλυτα και από την ίδια τη Σοφία Μητσοτάκη, μέσω του προφίλ της στον επαγγελματικό ιστότοπο 'Linkedin'.

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα 'hedge fund', που αγοράζει κοψοχρονιά ασφαλιστικές εταιρείες, νοσοκομεία και ότι άλλο βρίσκει μπροστά της, το να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για πολλές από αυτές τις εξαγορές δημιουργεί ερώτημα ως προς την ηθική αυτής της πράξεως! 

Νόμιμο είναι. 

Ηθικό είναι ; 

Να θυμίσουμε πάντως πως η 23χρονη, Σοφία μόλις τελείωσε τις σπουδές της είχε βρει δουλειά σε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου. Πρόκειται για την Goldman Sachs. Προφανώς τώρα βρήκε κάτι καλύτερο!

1 σχόλιο:

  1. Για ποιά ηθική μιλάμε τώρα,αυτη η λέξη δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγειο τις συγκεκριμένης φατρίας......
    (Ακολούθα το χρήμα) και άσε τους άλλους να λοιμοκτονούν!!!!Αυτό είναι το Ευαγγελιο τις εν λόγω φατρίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!