Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Μήν γελάτε! Είναι γιά νά τραβάς τά μαλλιά σου! ΑΥΤΟΣ θά αποφασίσει γιά τόν ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ; ( Δείτε ΚΑΛΑ καί τό 'βίντεο' καί τίς φωτογραφίες! )

 

...ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ,
 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 
ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ
(ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΙΠΟΤΕ!)

ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΑ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ....

Ένα νέο 'βίντεο' κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτυώσεως με εκατομμύρια προβολές, το οποίο δείχνει τον (απερίγραπτα κοιμισμένο καί όχι μόνο!) Μπάϊντεν κυριολεκτικά «χ α μ έ ν ο», έπειτα από δημόσια ομιλία του!






Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που μόλις έχει τελειώσει την ομιλία, απομακρύνεται από το 'πόντιουμ', δείχνοντας να μην γνωρίζει, εάν πρέπει να φύγει, εάν πρέπει να μείνει, από ποια πλευρά πρέπει να φύγει, ενώ ταράζεται όταν ακούει τον συντονιστή του 'Φόρουμ' να τον προσφωνεί.


Μάλλον τα πυρηνικά της ανθρωπότητος δέν βρίσκονται καί στά καλύτερα χέρια…

Δείτε το:


newsbreak.gr

5 σχόλια:

  1. Ένας ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΣ ΓΕΡΑΚΟΣ μέ πολύ σοβαρό βαθμό ανοίας, ώστε καλύτερα νά τόν κρατούσαν στό σπίτι του, νά πίνει ...τσαγάκι, παρά νά παριστάνει (μέ τό ζόρι!) τόν πρόεδρο των ΗΠΑ, όσο καί άν εξυπηρετεί τούς ΑΘΕΑΤΟΥΣ....
    Όταν τά έχει διαρκώς ΧΑΜΕΝΑ, τί νά συζητάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις βαλίτσες με τους κωδικούς των πυρηνικών τις έχει ο Τραμπ ευτυχώς· ποτέ δεν τού τις έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι υπερβολή αυτό που λες, να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ και τους κωδικούς να τους έχει ο προηγούμενος. Ο Μπάιντεν τότε τι είναι πρόεδρος εσωτερικού;
      Για να το ξεκαθαρίσω και εγώ Τράμπ προτιμώ αλλά αυτά που λες δεν γίνονται.
      Έχεις αποδείξεις για αυτό που λες; ή κάποιος είπε που του είπε κάποιος άλλος και έτσι το έμαθα και εγώ και το λέω και στους άλλους.Και άντε εγώ αγνοώ την αλήθεια(ας υποθέσουμε πολύ πιθανό).
      Οι εχθροί των ΗΠΑ δεν θα είχαν καταλάβει ότι ισχύει κάτι τέτοιο αν όντως έτσι ήταν τα πράγματα. Δεν θα αντιδρούσαν οι Κινέζοι, οι Ρώσοι, οι Ινδοί, οι Ιρανοί ακόμα και οι Βορειοκορεάτες αν ήξεραν ότι ο Μπάιντεν δεν έχει στην κατοχή του την βαλίστα;

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ! ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ @ΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτα πράγματα από τον Αμερικανό "πρόεδρο" Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έχει ξεπεράσει κάθε άλλο προκάτοχό του στο Λευκό Οίκο από τις αλλόκοτες συμπεριφορές του και τις ακόμη πιο ανατριχιαστικές δηλώσεις του.
    Μιλώντας σε κοινό στην Ουάσιγκτων, ο Μπάιντεν είπε απευθυνόμενος κάπου στο ακροατήριο:
    «Πάμε πολύ πίσω. Αυτή ήταν 12 και εγώ 30».

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/ti-eksestomise-pali-o-tzo-mpainten-pame-poly-piso-ayti-itan-12-kai-ego-30/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!