Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

'Κυανούς Ουρανός' : Γίνε πρώτα ραββίνα, ή ...ιμάμισσα!


Έρχεται η κυρα χΆννα Διαμαντοπούλου να ζητήσει να υπάρχουν και γυναίκες ιερείς, πέρα από άντρες, καλώντας την Εκκλησία μάλιστα να ξεκινήσει εκείνη την συζήτηση. (https://balsamopsyxhs.gr/2022/09/07/η-άννα-διαμαντοπούλου-προτείνει-γυνα/ ).

Λέει συγκεκριμένα :


«Η Ορθόδοξη Ιεροσύνη χρειάζεται άνδρες και γυναίκες. Το εκκλησιαστικό βίωμα στον 21ο αιώνα πρέπει να διαμορφώνεται και από άντρες, και από γυναίκες. Η συζήτηση να ανοίξει από την Εκκλησία & όχι μόνο».

 

ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ :

● Δηλαδή για ένα εσωτερικό θέμα της Εκκλησίας, τη συζήτηση θα την ανοίξουν άλλοι; Μήπως να την επιβάλλουν κι όλας; Μάλλον… ξεφύγαμε λίγο!

● Εντελώς ξεφύγανε. Και το χειρότερο είναι ότι έχουν αποψη για όλα. Δεν πάμε καλά.

● Δεν θα αλλάξει η «άπαξ παραδοθείσα πίστις» για να ικανοποιηθούν οι εκπρόσωποι της σατανικής νεωτερικότητας, όπως εσύ.

● Να η χρησιμότητα της γελοίας μουσατης με ρασο.

● Σεβαστή η γνώμη σας, αλλά πόσες βλακειες θα ακούσουμε ακόμα; Αν δεν σας αρέσει η ορθοδοξία να πάτε στην αγγλικανικη εκκλησία να βλέπετε γυναίκες ιερωμένες. Το να έχετε γνώμη & επί των εκκλησιαστικων, μας ξεπερνάει.

● Είστε ενεργό μέλος της εκκλησίας εσείς & η οικογένεια σας; θέλετε να έχετε γνώμη, αλλά θυμάμαι τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου, στην τελευταία ορκωμοσία της Βουλής, που δεν έκανε θρησκευτικό όρκο, μαζί με κάποιους άλλους. Επομένως, ρωτώ. Αν ο πολιτικός είναι άθεος, πρέπει να έχει γνώμη & για την οργάνωση της εκκλησίας; ο καθένας στα του οίκου του.

● Στην εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Φλεσσα θυμάμαι όταν ήταν υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων δεν μπορούσε να απαντήσει γιατί η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους.

● Η ιερωσύνη είναι Μυστήριο που προέρχεται απ’ το Άγιο Πνεύμα δεν είναι νόμος του κράτους που κάποιοι ψευτοδικαιωματιστες προσπαθούν να νοθεύσουν την προέλευση της.

● Εδώ είναι Ορθόδοξη Δογματική κ Θεολογία αν θέλετε γυναίκες στον κλήρο να απευθυνθείτε στην Αγγλικανική Εκκλησία.

● Δηλαδή η συντρόφισα καντηλανάφτρα είναι πιο προοδευτική από τον τραγόπαπα τ.Ζακύνθου.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ :

Τι σε νοιάζει εσένα, που υπήρξες ιέρεια του πρωθιερέα της διαπλοκής Σημίτη και με τα λεφτά μας στο χαμαιτυπείο των Βρυξελλών δεν προώθησες τίποτα από τα ελληνικά συμφέροντα;

Ακόμα κι αν είσαι Ορθόδοξος και κοινωνείς Σώμα και Αίμα Κυρίου, δεν μπορείς να έχεις άποψιν επί θεμάτων, τα οποία μόνον ο Κύριος ορίζει.

Γι αυτό σου προτείνω να πας να γίνεις ΡΑΒΒΙΝΑ ή ΙΜΑΜΙΣΣΑ, αν τολμάς να εκφράσεις άποψιν σε αυτούς τους χώρους. 

Μην μου πεις ότι δεν ανήκεις εκεί, γιατί το πολιτικό σκυλολόι που ανήκεις (~ψευτορωμέηκο), αυτόν τον άθλιον πολυπολιτισμόν προωθεί, αγνοώντας τι θα πει πολιτισμός. 

Απόδειξις ότι δεν γνωρίζεις είναι ότι πέρδεσαι ασυστόλως.

Πήγαινε λοιπόν να γίνεις ΙΜΑΜΙΣΣΑ, ώστε να γνωρίζεις πως θα γίνει ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ όλο το ψευτορωμέηκο.

Στείλε και χαιρετίσματα στην βρετανίδα συναγωνίστριά σου LIZard TRASH, πριν φύγει όπως η προκάτοχος Μπορίσκα (https://www.pronews.gr/kosmos/kaystikos-n-mentventef-gia-l-tras-tha-malosei-me-olous-tha-apotyxei-kai-tha-fygei-opos-i-prokatoxos-tis-i-mporiska/ ).

Κυανούς Ουρανός

2 σχόλια:

  1. Βρε την αΘεη γιδα που θελει ναχει και γνωμη για την Χριστιανικη Ορθοδοξη Πιστη.
    Αλλα παιδες μη μασατε.
    Το ΚΙΣΕ κρυβεται πισω απ' αυτο το σιχαμα.
    Οπως το ΚΙΣΕ κρυβοταν και πισω απ τις ταυτοτητες για την Θρησκεια, οπως το ΚΙΣΕ τωρα....διαμαρτυρεται για την προαγωγη μιας αξιας δικαστικου, της Αρεοπαγειτισας κας Μαριανθης Παγουτελη.
    Ουουουστ σκυλοεβραιοι του κερατα.
    Εχετε πατριδα τωρα. Αλιγια.
    Αρκετα χρονια μας κατσικωθηκατε στο σβερκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αϊ μαρή γίδα κύλα χελώνις στ΄ κατήφουρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!