Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ! Ο Χριστός ...έπαιζε 'ακορντεόν'!!!!!! ( Τό ξέρατε; )

 

ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΘΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΩΣ,
ΜΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Πρόκειται γιά τό εξώφυλλο του βιβλίου των Θρησκευτικών της Α΄ Γυμνασίου!!!!!!!!!!

[ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

ΟΥΤΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ (;;;) ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ "ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ", ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΙΑ, ΒΑΘΥΤΑΤΗ  Υ Π Ν Η Λ Ι Α....


ΚΑΫΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;
ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ;....
]

http://ealoellas.blogspot.com/2022/09/blog-post_14.html

7 σχόλια:

  1. Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, που είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας ολόκληρου του ανθρώπινου γένους και όλων των αιώνων, παρουσιάζεται σαν να είναι ένας δήθεν "κοινός-θνητός άνθρωπος".

    Στην σημερινή σατανόπληκτη εποχή μας, αναβιώνει (πολύ πονηρά) ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ Αρειανισμός (που ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ΤΕΛΕΙΟΣ Θεός ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ άνθρωπος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ αμαρτία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη πολύ σωστά τά επισημαίνετε.
      Μέ τήν κρατούσα Εκκλησία όμως Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ τί γίνεται;
      ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ μέ Τ Ι Π Ο Τ Ε καί π ο τ έ;
      Δέν έχει γνώμη τάχα γιά έναν τέτοιο Π Α Ν Α Θ Λ Ι Ο εξώφυλλο βιβλίου ΔΗΘΕΝ Θρησκευτικών;
      (Όταν δυστυχώς τό ποίμνιο ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟ, ιδίως οι γονείς;)

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς αδερφέ μου τα αναθέματα είναι πολλά περισσότερα ( και είμαι βέβαιος πως δεν τα έχω συλλάβει όλα )...

      1. Δεν είναι για το ανάθεμα μονάχα το γεγονός πως έχουν τοποθετήσει τον Κύριο μας επάνω στον βράχο διαστρεβλώνοντας την ιστορική αλήθεια Του.
      2. Τον παρουσιάζουν ως διασκεδαστή αντί για Διδασκάλου, πόσο μάλλον δε του Μέγα Διδασκάλου...
      3. Το αριστερό πόδι και η τοποθέτηση του στο δεξί έχει αποκρυφιστικό μήνυμα. Μπορείς να δεις την"9η πύλη" - "the ninth gate@ με την μαριονέτα Johnny Depp στην αρχή της ταινίας για να πάρεις μια ιδέα - μεταξύ άλλων - κοινωνικού προγραμματισμού -
      4. Ο - έξω από εδώ - παίζει φλάουτο και παρασέρνει το ποίμνιο στον όλεθρο όπως ο τύπος στην παιδική ιστορία με τα ποντίκια. Στο συγκεκριμένο σίχαμα τον έχουνε αντικριστά από τον Κύριο μας (γιατί άραγε?) επάνω σε κατοικημένη περιοχή (είτε θυμίζουν σπίτια είτε εκκλησίες) ενώ ο Κύριος απομονωμένος μοναχός του.
      5. Το παραπάνω παραπέμπει στην εγκατάλειψη του Τριαδικού Θεού από τον άνθρωπο και την αποδοχή του κοσμοκράτορα στις μέρες μας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
      6. Η συγκεκριμένη περιοχή παραπέμπει στο Άγιο Όρος μεταφέροντας το μήνυμα της αλώσεως του μέσω της λαίλαπας του οικουμενισμού.
      7. Στην παραπάνω εκδοχή, στις εκκλησίες / μοναστήρια, απουσιάζει εμφατικά ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός του Κυρίου μας.
      8. Ο μόνος άνθρωπος που η στάση του σώματος του είναι προς την πλευρά Του, είναι απομονωμένος ωσάν ερημίτης.
      9. Αριστερά επάνω το οικοδόμημα θυμίζει κεκαλυμμένο πύργο της Βαβέλ και με κόκκινο χρώμα απεικονίζεται η ανερχόμενη ασεβής βασίλισσα όπως μας ενημέρωσε ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός. Το κόκκινο χρώμα (αίμα) της αμφίεσης της μόνο τυχαία δεν επιλέχτηκε.
      10. Επίσης, απεικονίζεται και ένα ρολόι, θυμίζοντας το ρολόι που μετρά αντίστροφα πριν τον όλεθρο.
      11. Τα δύο παράξενα δένδρα χρώματος μαύρου με τις περίεργες κορυφές πλησίον της επιφάνειας της θαλάσσης, παραπέμπουν στην Αποκάλυψη.
      12. Αντί επιλόγου, ο ήλιος και το φεγγάρι είναι κλασσικά αποκρυφιστικά σύμβολα.

      Διαγραφή
    3. ΔΡΑΣΕΙΣ

      1. Όσοι γονείς αντιλαμβάνονται και όσοι ακόμη αγωνιούν για το μέλλον της Ορθοδοξίας μας και εν τέλει του Έθνους μας, πρέπει να βρούμε τρόπο να επιστρέψουμε τα κ@λ@βιβλία τους ως επιεικώς Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α και Α Ν Τ Ι Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Κ Α.
      2. Πρέπει να οχυρώσουμε Ν Ο Μ Ι Κ Α τις παραπάνω Θ Ε Α Ρ Ε Σ Τ Ε Σ ενέργειες ώστε οι γονείς να μην αποκτήσουν ένα επιπρόσθετο πρόβλημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας...
      3. Πρέπει να βρούμε πρόσβαση στα παλαιότερα άρτια βιβλία των Θρησκευτικών, εν αρχή ψηφιακά και μετέπειτα και εκτυπωμένα.
      4. Πρέπει να οργανώσουμε σύγχρονα κρυφά σχολειά ώστε να μεταφερθεί το Ορθόδοξο μήνυμα των παραπάνω βιβλίων...
      5. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να έρθουμε σε ρήξη με την (Αν)ιερη Διαρκή Σύνοδο και με το θεσμό του κατηχητικού. Απεναντίας, μπορεί να έρθει επικουρικά και συμπληρωματικά το κρυφό μας το σχολείο. Η ρήξη μας είναι η δράση μας....
      6. Πρέπει να πλαισιωθεί από ανθρώπους που το λέει η καρδιά μα πάνω από όλα η Ψ Υ Χ Η τους...
      7. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ρίξουμε νερό στο μύλο της διχόνοιας μεταξύ ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ! Όλα τα παιδιά πρέπει να προφυλαχθούν από την διχόνοια και την μικροψυχία των "ενηλίκων" "γονέων" τους. Πρέπει να διδάξουμε το ΉΘΟΣ, την ΟΜΟΝΟΙΑ και το μήνυμα της ΑΓΑΠΗΣ της Ορθοδοξίας μας και του Κυρίου μας, του Ιησού Χριστού.
      8. Είμαι βέβαιος πως άξιοι ιερείς, εν ενεργεία και συνταξιούχοι Θεολόγοι καθώς και άξιοι ιεροκήρυκες ωσάν Νατσιού Δημητρίου είναι ευπρόσδεκτοι - αν όχι απαραίτητοι - να πλαισιώσουν την κοινή προσπάθεια.
      9. Πρέπει να μεταφέρουμε το μήνυμα όπως το διδαχθήκαμε και εν μέρει, απορρίψαμε όλοι μας, άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Τα παιδιά μας πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ του Θεανθρώπου μας και να επιλέξουν μονάχα τους αν θελήσουν να ακολουθήσουν το δύσβατο αλλά Σωτήριο δρόμο Του...
      10. Ήρθε η ώρα να γράψουμε ΙΣΤΟΡΙΑ αδέρφια μου. Είναι στο χέρι μας. Άλλωστε, ένα βήμα περιμένει από εμάς. Ας προσθέσουμε τις προσευχές και των παιδιών μας ώστε να γεμίσουμε την αγκαλιά της Υπεραγίας Θεοτόκου μας.

      Τι λέτε λοιπόν ? Αξίζει να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ εν ΕΙΡΗΝΗ και ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ ? Αν πολεμήσουμε υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ, το υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ απλώς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ έπεται...

      ΠΑΤΡΙΣ, ΔΙΧΩΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ...

      ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Ένας αδερφός εν μετανοία...

      Διαγραφή
  2. Άγιος Βασίλειος ο Μέγας: Πρέπει να τους μακαρίζουμε...

    "Θα πρέπει να θεωρούμε, κυριολεκτικά, μακάριους αυτούς που ζουν σε κοινωνία με τον Θεό, ακόμα και αν αυτοί ζουν μέσα στο καμίνι, όπως οι άγιοι Τρεις Παίδες στη Βαβυλώνα ή είναι κλεισμένοι στα λιοντάρια ή και αν ακόμα βρίσκονται στην κοιλιά του κήτους. Αυτούς πρέπει να τους μακαρίζουμε και να τους θεωρούμε πραγματικά χαρούμενους και ευτυχισμένους. Επειδή αυτοί δεν θλίβονται για τα παρόντα και γήινα αγαθά, αλλά ευφραίνονται με την ελπίδα που γεννιέται από τα μέλλοντα και αιώνια."

    Πηγή:
    https://www.pemptousia.gr/rimata_zois/prepi-na-tous-makarizoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω θα βαλω αλλο εξωφυλλο στα παιδια μου! Τον Χριστο που αγκαλιζει τα παιδια τα χαμογελαει και τον σταυρο που τους δινει ελπιδα! Ας μην τους επιτρεψουμε αυτο το αισχος! Ενα Χριστισνικο συτοκολλητο στο εξωφυλλο λοιπον! Τοσο απλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου, το πρόβλημα δεν έγκειται στο εξώφυλλο μονάχα.... Αυτή είναι η μπανανόφλουδα.... Το πρόβλημα έγκειται πρωτίστως στο περιεχόμενο και δευτερευόντως, στους συμβολισμούς και στα υποσυνείδητα μηνύματα...

      Αυτά τα σκουπίδια, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ την ΤΣΑΝΤΑ και το ΧΕΡΙ....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!