Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ 16χρονος, ενώ έπαιζε 'μπάσκετ', μόλις 5 ημέρες μετά τό ΔΙΑβόλιο!!!! ΠΙΕΣΑΝ ΑΦΟΡΗΤΑ οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τόν πατέρα νά ΑΛΛΑΞΕΙ τήν αιτία ΘΑΝΑΤΟΥ!!! / Β Ι Ν Τ Ε ΟΠατέρας στις ΗΠΑ που έχασε τον 16χρονο γιο του μετά από το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19, ενώ έπαιζε 'μπάσκετ' παραδέχτηκε δημοσίως, πως τον πίεσαν οι αμερικανικές αρχές ζητώντας του να δηλώσει, πως ο γιος του πέθανε από Covid-19 προσφέροντάς του οικονομικά ανταλλάγματα.


Πρόκειται για τον Ernest Ramirez που προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη μιλώντας δημοσίως στην Καλιφόρνια.

«Η FEMA επικοινώνησε μαζί μου για να μου ζητήσει να αλλάξω την αιτία θανάτου σε Covid, ώστε να με βοηθήσουν οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 16χρονος γιος του πέθανε πέντε ημέρες μετά την λήψη του εμβολίου της Pfizer.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ενώ έπαιζε μπάσκετ, ο Junior κατέρρευσε και πέθανε ακριβώς μπροστά  στα μάτια του καλύτερου φίλου του. Το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε (να επαναφέρει) τον γιο μου, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα!

Την ημέρα που τελείωσε ο κόσμος μου, η αυτοψία του Junior έδειξε ότι είχε μυοκαρδίτιδα. Ο Junior ήταν ένα υγιές αγόρι που του άρεσε να παίζει μπέιζμπολ, βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους του, απολάμβανε την ύπαιθρο, αγαπούσε το ψάρεμα.

Επτά μήνες αργότερα μετά, επικοινώνησε η FEMA μαζί μου και μου ζήτησε να αλλάξω την αιτία θανάτου του γιού μου σε κόβιντ, ώστε να μπορέσουν να με βοηθήσουν οικονομικά. Τους είπα ότι δεν θα το έκανα ποτέ».

1 σχόλιο:

  1. Το οξείδιο του γραφενίου είναι μια «θεωρία συνωμοσίας»;
    Η Pfizer λέει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι επειδή προμηθεύονται τα υλικά τους (περιεχόμενα εμβολίου) από πηγές τρίτων (Κίνα) και δεν μπορούν να υποσχεθούν ότι δεν είναι εκεί. Από ποιοτική άποψη, αυτό χρειαζόταν ανάκληση. #DirectedEvolution @pfizer

    https://twitter.com/MelissaMcAtee92/status/1618634860545069056?cxt=HHwWgMDSvY31xfYsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!