Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ένας ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ! "Είσαι ΑΛΗΤΗΣ"! [ Είμαστε μία ΩΡΑΙΑ ατμόσφαιρα, δέν συμφωνείτε; ] / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

 

Ο Τζανακόπουλος ρώτησε τον Κουμουτσάκο «μου κάνετε παρατήρηση;» που απάντησε καταφατικά «ναι, σου κάνω παρατήρηση», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητάει τον λόγο, λέγοντας «τι είστε; δεκανέας; λοχαγός;».

Τότε, ο Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «μαύρες σακούλες» με λεφτά. Ο Τζανακόπουλος τον ρώτησε «καλά δεν ντρέπεστε λίγο».
«Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνατε», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 


Αυτή η κατηγορία οδήγησε στην έκρηξη του Τζανακόπουλου που είπε στον Κουμουτσάκο: 


«Καλά δεν ντρέπεσαι; 


Αλήτη; 


Που θα μου πεις ότι τα έπαιρνα;».


Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό, ωστόσο διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν κατηγόρησε προσωπικά τον Τζανακόπουλο.


 Όμως, ο Τζανακόπουλος επέμεινε, ενώ του είπε ότι θα τον μηνύσει. «Θα τη λάβεις (σ.σ. τη μήνυση) αύριο το πρωί», του είπε χαρακτηριστικά. 


Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει, το κανάλι αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις με τον καυγά να συνεχίζεται εκτός αέρα πλέον.

 

Αρχίζει το 3ημερο "ξεγύμνωμα" του παρακράτους! Εκβιασμοί και "ιδιαίτερες στιγμές" υπουργών - δικαστών - δημοσιογράφων - μητροπολιτών και επιχειρηματιών στα αρχεία του Μαξίμου από τις υποκλοπές της ΕΥΠ και του Predator. Πολιτικός αρχηγός έχει στα χέρια του ηχητικό υλικό συνομιλίας υπουργού με "νονό της νύχτας".

 

Μια φοβερή καταγγελία αναγνώστη για τα «ναρκωτικά στο Κολέγιο Αθηνών» που ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ! «Ο γιος της τηλεπαρουσιάστριας, ο γιος του εφοπλιστή...

 

ΑΣΥΔΟΤΑ ΤΑ 4 ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΣΤΗΝΕΙ ΝΕΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΄89, «ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ.

 

Είπαμε: Δεν υπάρχει βρωμιά, πλέον, που να μην είναι ανακατεμένη μία... Όλγα !

 

http://ixnos.blogspot.com/2023/01/blog-post_25.html

2 σχόλια:

  1. εξαιρετικό επίπεδο, όπως, προφανώς, κι οι ψηφοφόροι τους. Μπάκινγκχαμ και άνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!