Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Α κ ο ύ σ τ ε πόσο μεγάλη Δ Υ Ν Α Μ Η έχει ο Σ Τ Α Υ Ρ Ο Σ, που φοράμε στόν λαιμό μας! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 https://www.youtube.com/watch?v=NiYvvxpxhFs&ab_channel=%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%82%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7

3 σχόλια:

 1. Αγαπητέ μου Καποδίστρια καλησπέρα.
  Βάζεις πολλά βίντεο που είναι ενδιαφέροντα άλλα δυστυχώς δεν τα ενσωματώνεις στην ιστοσελίδα σου.
  Αποτέλεσμα αυτού είναι ο κάθε αναγνώστης (όπως εγώ) να κλικαρει και να το βλέπει στο youtube, μετα να επιστρέφει στην σελίδα σου, να χάνει κάποιες φορές την ροή των αναρτήσεων κ.λ.π. και κάποιες φορές να μπουχτίζει με το μπρός-πίσω.
  Να συνυπολογίσουμε δε ότι χωρίς την ενσωμάτωση των βίντεο μειώνεται ο χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα σου.
  Για αυτό θα ήθελα να σε παρακαλέσω αν θέλεις να ενσωματώνεις τα βίντεο στην ιστοσελίδα σου, κάνοντας έτσι πιο εύκολη την παρακολούθηση των θεμάτων σου σε εμάς τους αναγνώστες.
  Ευχαριστω,
  Γιώργος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Γεώργιε, ευχαριστούμε πολύ γιά τίς σκέψεις σου, έχεις δίκοιο, τό ζήτημα είναι ΚΑΙ τεχνικό ΚΑΙ θέμα χρόνου, θά τό ξαναδούμε.
   Νά είσαι πάντα καλά μέ υγεία καί καλό καί ευλογημένο μήνα.

   Διαγραφή
  2. Πως ενσωματώνω και προσαρμόζω βίντεο μέσα σε ανάρτηση; Συχνά Λάθη.

   http://eydoxos.blogspot.com/2016/04/blog-post_4.html?m=1

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!