Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Π ρ ο ε ι δ ο π ο ι ο ύ μ ε ! Άκρως ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ! ΦΑΤΕ ΕΝΤΟΜΑ (!) ΣΑΣ ΛΕΝΕ, ΝΑ ....ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ 'ΕΛΙΤ' !!!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο μόνο γιά αρκετά ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ!

 





https://www.youtube.com/watch?v=yzf44IClXZ0&ab_channel=amazonios


Μετα την μείωση πληθυσμού με τα βιολογικά τους οπλα η Παρανοϊκή 'Ελιτ 'περνάει στα επόμενα σχεδια της που ειναι ο έλεγχος τροφής και η προστασία δηθεν του Περιβάλλοντος.

Για να προστατευτεί σας λενε ...Φατε έντομα και σκόνη απο αυτα !!! Η Ε.Ε το πέρασε στον Εκτελεστικο Κανονισμό της 2023/5 να τρως αλευρόσκονη απο έντομα σε προϊόντα που αγοράζεις στα Σούπερ Μάρκετ...

Μάλιστα κάνουν και αθλια Προπαγάνδα απο τα πληρωμένα και ελεγχόμενα Μεσα εξαπάτησης... δειτε σε ποια προϊόντα τα εχουν χώσει μεσα με την αδεια της Λυκο-συμμαχίας τους στην Ε.Ε και με την ευλογία και της Δικής μας Κυβέρνησης Μαριονέτα της Νέας Τάξης.. https://eur-lex.europa.eu/legal-conte...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!