Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Χμ....Τό άρθρο του Γαλλικού περιοδικού 'Nexus' του Μαρτίου 2019, «εμβόλια ένα π α γ κ ό σ μ ι ο σχέδιο», προέβλεψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέ λεπτομέρειες!!!!!

 



Eνα αποκαλυπτικό άρθρο που κυκλοφόρησε απο το Γαλλικό περιοδικό Nexus τον Μάρτιο του 2019, είχε προβλέψει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, περιγράφοντας τα με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Στο άρθρο, ο συντάκτης σκιαγραφώντας το 2019, εξηγεί με πιο τρόπο ξεκινάει ένα σχέδιο απο την Αργεντινή με σκοπό να πείσει όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να δεχτούν ένα παγκόσμιο νόμο εμβολιασμού. 



Μιλάει για το “διαβατήριο εμβολιασμού”, για τους ανεμβολίαστους που θα αποκλειστούν απο την κοινωνία, για τον απώτερο σκοπό των εμβολίων που είναι ο έλεγχος πληθυσμού και η στείρωση των ανθρώπων, απο ευγονιστές που ελέγχουν χρόνια τους παγκόσμιους οργανισμούς.

 

Το αρθρο αυτό μας δίνει ακόμα λεπτομέρειες όπως για μελέτες που έχουν χρηματοδοτηθεί για την “παγκόσμια συμπεριφορά μας” με σκοπό τις αιτίες άρνησης του εμβολιασμού μας. και πολλά ακόμα που θα τα δούμε παρακάτω σελίδα, σελίδα και θα καταλάβουμε πως ο τελικός στόχος του σχεδίου, πριν ακόμα υπάρξει κάποιος ιός, ήταν να εμβολιαστούμε άπαντες!

 

Είναι μεταφρασμένο με ακρίβεια απο τα Γαλλικά στα Ελληνικά, για το anazitiseis.gr απο μεταφράστρια, η οποία δεν επιθυμεί να πει το ονομα της.

Το Γαλλικού περιοδικού Nexus “τέυχος Μαρτίου 2019” ξεκινά με τον τίτλο «εμβόλια ένα παγκόσμιο σχέδιο» : Εμβόλια σε όλη την διάρκεια της ζωής μας, εμβόλια στα φαρμακεία, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, στα σούπερ μάρκετ: μια σταθερή πολιτική εμβολιασμού σε παγκόσμια κλίμακα που αναπτύσσεται ραγδαία!

Στην πρώτη σελίδα το άρθρο μιλάει για το σχέδιο που εξελίσσεται εκείνη την περίοδο στην Αργεντινή, ένας νόμος που αφορά “τον απόλυτο έλεγχο μέσω εμβολίων” με ένα “βιβλιάριο εμβολιασμού” που θα περιέχει όλες τις προσωπικές μας πληροφορίες. Αυτό γίνεται με μεγάλη μυστικότητα, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό στα ΜΜΕ, η ψηφοφορία στη βουλή πέρασε “κρυφά” κατά πλειοψηφία ( όπως έγινε στην Ελλάδα με τον νόμο 4865/2021 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό) κι όλα αυτά πριν ακόμα κάνει την εμφανισή του ο ιός!

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.40

Υγεία και εμβόλια

Χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης, ούτε στο κοινοβούλιο, ένα πρόγραμμα παγκόσμιου εμβολιασμού οργανώνει την καθιέρωση ενός μόνιμου ελέγχου του πληθυσμού σε άτομα κάθε ηλικίας. Αυτή η στρατηγική αναπτύχθηκε στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας ατζέντας για την υγειονομική ασφάλεια. Η GHSA, κατακρημνίζει την κοινωνία μας με μεγάλη ταχύτητα για ενα “καλύτερο κόσμο”.

Η Αργεντινή ξεκινάει αυτή την πολιτική ολοκληρωτικού ελέγχου μέσω του εμβολιασμού. Το Κογκρέσο ενέκρινε τον Δεκέμβριο έναν νόμο που απαιτεί την παρουσίαση μιας ενιαίας κάρτας εμβολιασμού που να πιστοποιεί πως το άτομο είναι εμβολιασμένο για κάθε διοικιτική υπηρεσία. Αυτό θα περιλαμβάνει δελτίο ταυτότητας, τίτλο, διαβατήριο, οικοδομική άδεια, πιστοποιητικό αίτησης γάμου κ.λπ.. Ενώ η χώρα ξεσηκώθηκε για ζητήματα που αφορούν την ατομικότητα, όπως το δικαίωμα στις αμβλώσεις και τον γάμο για όλους, όπως επίσης και για περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών. Αυτός ο νόμος πέρασε στα “ψιλά” με ομοφωνία και χωρις συζήτηση, ένας νόμος που επιβάλλει την παρέμβαση στην ατομικότητα και στο σώμα κάθε ατόμου. Φυσικά, αυτός ο νόμος ισχύει ακόμα και για την πρόσβαση στην εκπαίδευση, τις υπηρεσίες υγείας και την εργασία.
Λίγοι κατάλαβαν τι έγινε, όπως ένας ανεξάρτητος αρθρογράφος που είπε: «Η Αργεντινή έγινε η πρώτη χώρα στο κόσμο που αποτελείται από ινδικά χοιρίδια», αναφερόμενος στις πολλαπλές επικίνδυνες, ακόμη και θανατηφόρες, κλινικές δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς συναίνεση, ειδικά με το εμβόλιο Synflorix. Τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής, ωστόσο, απείχαν από κάθε κριτική, προβάλλοντας μόνο επίσημα σχόλια.

Η Γιατρός Vizzotti, πρόεδρος εταιρίας για τα εμβόλια και επιδημιολόγος, είπε πως: Πρόκειται για ένα μεγάλο νέο για την κοινωνική υγεία. “Το πρόγραμμα έγινε νόμος με την στήριξει όλων των κομμάτων και θα κάνει καλό στην δημόσια υγεία και ασφάλεια.” Απο την Γερμανία ως την Ρωσία, τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα, αυτή η ρητορική ανοίγει την πόρτα για όλες της παρανομίες. Στην mar del plata, το 2018, έγινε η συνάντηση κορυφής των G20, όπου συμφώνησαν να ενδυναμώσουν τις υπηρεσίες εθνικής υγείας και το κεντρικό ρόλο της OMS (ΠΟΥ), ώστε τα Ηνωμένα Έθνη να έχουν ένα σύστημα για αντιμετώπιση μελλοντικής παγκόσμιας πανδημίας, αυτό θα χρηματοδοτηθεί με τεράστια ποσά, προπάντως για την στήριξη της world bank pandemic emergency financing facility , νέο φρούτο που προέκυψε απο συνεργασία του ΠΟΥ με την Παγκόσμια Τράπεζα.

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.41

Η Ε.Ε. ακολουθεί απο κοντά και προηγείται

Στις 30 Νοεμβρίου, το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγγέλει: “Μια δυνατή συνεργασία ενάντια στις ασθένειες που θα χρειαστούν εμβόλια”, όπου εκεί ζητάει χρηματοδότηση ευρωπαϊκού προγράμματος για εμβόλια και ζητάει την δημιουργεία ενός ευρωπαϊκού αριθμημένου βιβλιαρίου ως “διαβατήριο” – και εμβολιασμούς για όλες τις ηλικίες, κυρίως προσχολικές και εργασίας. Το ίδιο συμβαίνει και στη Γαλλία από το πρόγραμμα “inserm” (Γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικών Ερευνών), όπου οργάνωσε μια τράπεζα δεδομένων για κάθε πολίτη – όπως και να απαγορεύονται (ειδικά απο τα σχολεία) οι διαδηλώσεις.

Το πιο ανησυχητικό είναι πως η Ένωση προβλέπει χρηματοδότηση ερευνών για τις κοινωνικές συμπεριφορές ώστε να είναι σε θέση να προβλέψουν τις αιτίες άρνησης του εμβολιασμού.

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.42

Αιτίες αντίστασης

Πολιτική που θα γίνει σε όλη την Ευρώπη, αν και θα είναι δύσκολο να γίνει θεσμός, θα γίνει πρώτα νόμιμη η υποχρέωση σε κάποιες λιγότερο δημοκρατικές χώρες. Στις περισσότερες δημοκρατίες της δυτικής Ευρώπης, λόγω της αρχής της αυτοδιάθεσης του σώματος και της απαγόρευση των ιατρικών πειραμάτων μετά την δίκη των ναζί και έπειτα με τον κώδικα της Νυρεμβέργης, θα είναι πιο δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Η Μέρκελ, όταν είχαν γίνει κάποια εμβόλια στην Γαλλία υποχρεωτικά, είπε το 2017 σε ένα βίντεο “Είμαστε πολίτες ελεύθεροι και ανεξάρτητοι εδώ στην Γερμανία, όλοι θα πρέπει να παίρνουμε την αποφασή μας για κάτι τέτοιο”. Λίγους μήνες νωρίτερα, τον μάη του 2017, η βουλή της Σουηδίας απέρριψε ένα νόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, με αιτία πως κάποιες ενώσεις είχαν καταγγείλει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου και πως είναι αντίθετο στο σύνταγμα τους.

Όπως και να χει, εκεί όπου ο σεβασμός της ελευθερίας του ατόμου ισχύει, θα βρούν άλλους τρόπους να το επιβάλλουν στη πράξη. Με κάποια παραδείγματα όπως: Άρνηση εισόδου στις δημόσιες υπηρεσίες και στα κρατικά κτίρια, στην εκπαίδευση, ακόμα και στα εμπορικά κέντρα ή στα μέσα μεταφοράς, που σημαίνει πως κάποια στιγμή οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να το κάνουν. Ακόμα μπορεί να υπάρξουν προτροπές εμβολίων με μπόνους ή αντίθετα αύξηση φορολογίας ή χρέωση του κόστους της υγείας, ακόμα μπορούν να μειώσουν τις συντάξεις για τους μη εμβολιασμένους. Κάτι τέτοιο έγινε στην Αυστραλία με την εκστρατεία “no jab, no play”, οργανωμένη απο την news corps – την ομάδα τύπου του Rupert Murdoch (αυστραλός μεγιστάνας) του οποίου ο γιός james ήταν πολύ καιρό στη θέση της διοίκησης του εργαστηρίου GSK. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας υιοθέτησε τον Ιανουάριο του 2016 το νόμο: No jab, no play (όχι ένεση, όχι παιχνίδι) και μείωσε κάποιες πληρωμές στους γονείς που δεν είχαν εμβολιάσει τα παιδιά τους.

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.43

Αυταρχική πολιτική

Η Αυστραλία εμπνέει την Ευρώπη σε αυτή την “εγκληματοποίηση”, εξ άλλου ο γενικός διευθυντής Γενικής Υγείας της Ε.Ε είπε: “ο μη εμβολιασμός απειλεί την ζωή των άλλων” – κάτι που αργότερα θα αποκλείει κάθε δικαίωμα στους μη εμβολιασμένους – Αυτή η εκστρατεία ξεκίνησε απο την οργάνωση “Δραστήριοι Πολίτες στην Ευρώπη για τον εμβολιασμό” και μία ΜΚΟ χρηματοδοτούμενη απο την MSD (merck sharp & dohme) που κατασκευάζει το εμβόλιο Gardasil. Ανάμεσα στους στόχους τους, κεντρικό ρόλο θα έχει το εμβόλιο της γρίπης, έχει το προτέρημα να κατασκευάζεται κάθε χρόνο. Ο γιατρός David Salisbury μίλησε για τα προτερήματα του εμβολιασμού: “όπως και στο στρατό. Κάθε πολίτης θα καλείται με mail ή sms, να έρθει συγκεκριμένη ώρα να εμβολιαστεί – χωρίς κάποια εξέταση πριν.

 

Οι αρχές πλέον δέχονται απλές εμπορικές οδηγίες, χωρίς καμία εκτίμηση για την κοινή υγεία

Να θυμηθούμε ότι στη Γαλλία πριν 2 χρόνια, το κράτος είχε καταδικαστεί για υπέρβαση εξουσίας επειδή είχε προτείνει ένα εμβόλιο για όλες τις ασθένειες. Κάνεις δε πίστευε τότε, ότι θα ψηφιζόταν τέτοιο μέτρο. Παρόλαυτα έκαναν ένα “διαβατήριο” για την απειλή επιστροφής παλιών επιδημιών.

Η απειλή αυτή πραγματοποιήθηκε επίσημα στον Λευκό Οίκο το 2014, όπου συμμετείχαν όχι μόνο όλοι οι εκπρόσωποι της υγείας, αλλά και η Αμερικάνικη Άμυνα και η Ίντερπολ. Βασίστηκαν στην επιστροφή της ανεμοβλογιάς, η οποία σε έγγραφα ταύτιζε την ασθένεια με τον αυτισμό – έρευνα παραποιημένη για την οποία αργότερα απολογήθηκε, για τα ψεύτικα στοιχεία ο Dr Thompson!

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να αναπτύξουν μια πιο στενή παρακολούθηση, και να μετατρέψουν τους προυπάρχοντες νόμους των χωρών, με νόμους που θα επέτρεπαν τον γενικό εμβολιασμό! Ανέφεραν και την ερυθρά (ανεμοβλογιά) ως παγκόσμιο κίνδυνο, όπου θα έπρεπε να εμβολιαστεί το 95% του πλανήτη! Η Ιταλία προτάθηκε ως πρώτη χώρα που θα το έκανε… 2 χρόνια αργότερα, λίγες μέρες πριν την εκλογή του Τραμπ, ο Ομπάμα και ο Bill Gates υπέγραψαν στα γρήγορα μια χρηματοδότηση για να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα το πρόγραμμα σε παγκόσμιο επίπεδο, λανσάροντας έτσι την στρατηγική της απειλής, ότι πρόκειται να επιστρέψει η ιλαρά.

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.44

Στρατηγική της απειλής

Αφού η Ιλαρά δεν δημιουργεί θανάτους, η “στρατηγική της απειλής” έπρεπε να βρει έναν πιθανό και μόνιμο κίνδυνο. Υποτίθεται πως υπάρχει ο κίνδυνος παραπληροφόρησης του κόσμου και ο άγνωστος κίνδυνος μιας γρίπης που δεν γνωρίζουμε – Η γρίπη είναι το αγαπημένο θέμα του Bill Gates και των παραγωγών εμβολίων – όμως το 2018 προστίθενται στην λίστα οι πιθανοί κίνδυνοι της “ασθένειας χ” μιας ασθένειας που δεν υπάρχει ακόμη, η οποία όμως χρηματοδοτείται απο πριν με τα λεγόμενα “προγράμματα προστασίας μιας καταστροφής” μια πρόβλεψη απο την παγκόσμια τράπεζα.

 

Πρόσφατα ο ΠΟΥ ανάφερε κάποιες αντιδράσεις απο τα εμβόλια συν ένα απο τους δέκα κύριους κινδύνους. Εφόσον, τα ΜΜΕ και πολλά λόμπι είναι ήδη υπό τον έλεγχο των εταιριών, η μάχη θα δοθεί στην ελεύθερη επιλογή και αυτοδιάθεση του σωματός μας απο τα social media και τους ελάχιστους ανεξάρτητους δημοσιογράφους. Βάση εγγράφων της Ε.Ε. κάθε ασθένεια πρέπει να παρουσιάζεται ως “ανώτερος κίνδυνος” – εν τέλει δεν έχει σημασία η επικινδυνότητα ή η μεταδοτικότητα ενός ιού, αλλά να βρεθεί ένας λόγος για να γίνει μαζικός εμβολιασμός και μάλιστα υποχρεωτικός!

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.45

Έλεγχος των πολιτών

Μέσω ενός διαβατηρίου για την παρακολούθηση της υγείας των πολιτών, θα υπάρχει ένα ολίσθημα προς την στενή παρακολούθηση του πολίτη γενικότερα. Απο κει και πέρα, οι πληροφορίες που θα παίρνονται θα εμποριοποιούνται, ή θα χρησιμοποιούνται απο τις ασφαλιστικές, χωρίς καμιά δική μας έγκριση. Εξ΄άλλου η Ιντερπολ (διεθνής αστυνομία) διαχειρίζεται ήδη μια λίστα που τις επιτρέπει να κυνηγήσει ένα πολίτη σε οποιαδήποτε χώρα. Αυτό δημιουργεί ερωτήματα για το ρόλο που θα έχει στην πολιτική εμβολιασμών. Τι θα κάνει εάν ένας πολίτης κριθεί αντιδραστικός ή αρνητής του εμβολίου. Επίσης η Ε.Ε. χρηματοδοτεί προγράμματα για την μελέτης της συμπεριφοράς και του ψυχολογικό προφίλ των αρνητών που θα παρουσιαστούν. Ανησυχητικό!

Ευγονισμός μια λέξη ταμπού

Ερωτήματα: υπάρχουν άτομα, ναζί ή ευγονιστές μέσα σε αυτούς που δέχτηκαν και χρηματοδοτούν την ανάπτυξη των εμβολίων; – Υπάρχουν εμβόλια που στειρώνουν; – Ο ευγονισμός είναι μέσα στο πολιτικό πρόγραμμα των εμβολίων; Η απάντηση που δίνουμε είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ!

Εξάλειψει των αδύναμων

Το Ίδρυμα Rockfeller παίζει το κεντρικό ρόλο στην πολιτική του εμβολιασμού, όχι απο τώρα, αλλά εδώ και πάνω απο έναν αιώνα. Δημιουργήθηκε το 1901, υπό την διεύθυνση του William H. Welch, επιστήμονα που το μόνο μέλημα του, ήταν να δημιουργήσει ένα εμβόλιο για την πολιομελίτιδα – συνέχεια στην σελίδα 46

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.46

Ο Welch ήταν γνωστός ευγονιστής και διέυθυνε και το “Eugenics Record Office” ένας οργανισμός με εκατομμύρια Αμερικάκους για να ταυτοποιήσουν τους προγόνους τους, και να εξαλείψουν ολόκληρες γενιές με στείρωση και ευθανασία! Στο βιβλίο του Edwin Black “Πόλεμος ενάντια στους αδύναμους, ο ευγονισμός και η δημιουργεία μιας ράτσας αφεντικών” το 2012, πήρε απο τους Καλιφορνέζους ευγονιστές, τις ιδεολογικές ρίζες και τις μεθόδους εξόντωσης των ναζί, απο τους θαλάμους αερίων. Ο οργανισμός Rockfeller χρηματοδότησε με περίπου 100 εκατομμύρια την Eugenics Record Office και έπαιξε κύριο ρόλο στην ανάπτυξη Ινστιτούτων ευγονιστών στην Γερμανία, όπως το Kaiser Wilhelm Institute. Ακόμα, ο οργανισμός Rockfeller υποστήριζε τις έρευνες του Δρ. Μένγκελε και Rubin πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Rockefeller ήταν ο κύριος χρηματοδότης της Stanford Oil και της Γερμανικής εταιρίας IG Farben. Οι δύο αυτές εταιρίες βοήθησαν κατα τη διάρκεια του πολέμου την στρατιωτική ανάπτυξη της Γερμανίας.

Η IG Farben είναι η εταιρία που έφτιαξε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Auschwitz και συμμετείχε σε ανθρώπινα πειράματα, όπως πχ τον εμβολιασμό αιχμαλώτων με τύφο και άλλες ασθένειες. Επίσης κατασκεύασε το αέριο Zyklon B, αυτό που χρησιμοποιούσαν στους θαλάμους αερίων.

 

Δημογραφικός έλεγχος

Δυστυχώς ο πόλεμος δεν έβαλε τέλος στα ευγονικά πειράματα, και o οργανισμός Rockefeller συνέχισε να τα υποστηρίζει σε επίπεδο εθνικό και διεθνές. – Στις ΗΠΑ τα προγράμματα στείρωσης γίνονταν ως το 1950 και τα τελευταία έγιναν μέχρι το 1970 στην Νότια Καρολίνα. Μόλις πρόσφατα υπήρξαν προγράμματα αποζημίωσης των θυμάτων. Το 1913 σε επιστολή στον Charles Davenport (βιολόγος), Ο Roosvelt έγραψε: “‘οτι η κοινωνία δεν μπορεί να επιτρέψει στους αδύναμους να αναπαράγωνται”. Μεταξύ του Α΄ Παγκόσμιου Πόλεμου και τέλη του 1980, πολλές γενιές της οικογένειας Bush εμπλεκονται στο πρόγραμμα Rockefeller. To 1974 o Kissinger σε μυστική επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Αμερικάνικης Ασφάλειας περιγράφει τους τρόπους ελέγχου του παγκόσμοιου πληθυσμού, των οποίων η πρακτική εφαρμόζεται κυρίως απο διεθνείς προγράμματα, όπως το USAID.

Κυρίως υπο την επιρροή του Βρετανού Julian Huxley, βιολόγο και πρώην διευθυντής της Unesco, όπως επίσης και φανατικό ευγονιστή, αδερφό του Aldus Huxley, του γνωστού συγγραφέα του βιβλίου “ο θαυμαστός καινούριος κόσμος”, που ο έλεγχος του πληθυσμού έγινε με συστηματικό τρόπο παγκοσμίως. Αν και εναντίον του Ναζισμού (γιατί δε πίστευε στην επιλογή βάση ράτσας), ο Huxley βαθιά επηρεασμένος απο θεωρίες ανάπτυξης, είχε μια φιλοσοφία κοινωνική με ρίζες στη βιολογία. Εν συντομία, O Julian Huxley, πίστευε ότι πρέπει να εκλείψουν οι αδύναμοι προς ώφελος των δυνατών, όπως έγραψε και για τον έλεγχο του πληθυσμού στα προγράμματα της Unesco, της FAO και του ΠΟΥ (συνέχεια στην σελίδα 47)

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.47

εγκαθιδρύοντας το Συμβούλιο για το πληθυσμό, φροντίζοντας να ενώσει με τρόπο συστηματικό της πολιτικές δημογραφικού ελέγχου στις υποαναπτυκτες χώρες με την βοήθεια αυτών των οργανισμών, των οποίων το κύριο όπλο είναι το εμβόλιο.

Δύο σε ένα

Ο σκοπός να αναπτυχθούν στειρωτικά εμβόλια ξεκίνησε απο τον ΠΟΥ το 1972, σε συνεργασία με το FNUP ( Έσοδα των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό), το PNUD (πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη), την Παγκόσμια Τράπεζα και τους προνομιούχους τους Rockefeller Planned Parenthood, UNAIDS κτλ. Στο πλαίσιο του “Προγράμματος έρευνας ανάπτυξης της ανθρώπινης αναπαραγωγής” υπήρχαν 650 ερευνητές σε πάνω απο 60 χώρες, και διάφορες μεθόδους, όπως την αποβολή, την στείρωση και τα αντισυλληπτικά εμβόλια.

Το 1993, γίνεται το πρώτο εμβόλιο συνδιάζοντας την τοξίνη του τέτανου με μια ορμόνη εγκυμοσύνης (b c g). Αυτό είναι ένα εμβόλιο που σταματάει την κύηση και αποτρέπει να μείνεις έγκυος απο 6 μήνες, εώς 1 χρόνο. Αυτά τα εμβόλια προορίζονταν για τις τρίτες χώρες τάχα ως αντισυλληπτικά σε γυναίκες που τα ζητούσαν.

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.48

Σήμερα η λέξη αντισυλληπτικό εμβόλιο δεν χρησιμοποιείται, αλλα νέες λέξεις (πιο ουδέτερες), όπως DMPA, ή Depo Provera, αντισυλληπτικό ενέσιμο που προωθείται απο το ίδρυμα Bill & Melinda Gates – Σε συνεργασία με την Βρετανική κυβέρνηση – και που ως στόχο έχει τους φτωχούς της Ινδίας (Αποστολή Parivar Vikas). Αυτό το προιόν στις ΗΠΑ μπήκε σε “black box” λόγω αύξησης του καρκίνου του μαστού, της οστεοπόρωσης, και λόγω δυσκολίας επαναφοράς της γονιμότητας. Εξαιτίας του κέντρου για την υγιεινή και κοινωνική προστασία, ένα άρθρο στον Ινδικό τύπο το 2017, έλεγε πως: η ελέυθερη βούληση είναι μια φάρσα – ελκύουν αναλφάβητες γυναίκες – που δε γνωρίζουν τους κινδύνους, ενώ υπάρχουν πιο ήπιες λύσεις.

Στην Ινδία, οι περισσότεροι γιατροί, έχουν μια κακή προσέγγιση στη κοινωνία στα θέματα της υγείας, που βασίζεται σε κάστες, λόγω των πολλών εθνικοτήτων στην Ινδία. Όταν το κράτος δέχτηκε το πρόγραμμα, πολλές ενώσεις αντιστάθηκαν, ώστε να μη καταλήξουν σε ευγονισμό. Κάτι παρόμοιο συνέβη πριν λίγα χρόνια στην Κένυα.

 

Τέτανο με ορμόνη κύησης

Το Νοέμβριο του 2014, η καθολική εκκλησία της Κένυας κρούει το σήμα του κινδύνου για ψευτοκυήσεις και στειρότητα. Γιατροί Κενυάτες είχαν αναλύσει σε 4 εργαστήρια δείγματα του αντιτεμικού εμβολίου του ΠΟΥ, πάνω απο τα μισά, περιείχαν ορμόνες κύησης! Η ένωση Καθολικών Ιατρών κατηγόρησε τον ΠΟΥ ότι προβαίνει σε πρόγραμμα αποπληθυσμού. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον ΠΟΥ που χρηματοδοτείται τον Bill Gates η μείωση πληθυσμού φαίνεται να είναι το κύριο μέλημα του, κάτι το οποίο παραδέχεται και σε μια ομιλία του στην Tedx το 2010.

Μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς να μη δηλώνε ανοιχτά πως είναι ρατσιστής ή ευγονιστής, οι γονείς του όμως ήταν μεταξύ των διευθυντών του “planned parenthood” την οποία διαχειρίζεται μέχρι σήμερα, και ο κύριος σκοπός της είναι οι ανθρώπινες εκτρώσεις. Ωστόσο αυτό συμβαίνει σήμερα, γιατί αυτός ο οργανισμός αρχικά μιλούσε για την υποχρεωτική στείρωση “των αδύναμων ανθρώπων”, των φτωχών (ειδικά αφροαμερικανών), ανάπηρων, με νοητική υστέρηση, ακόμα και άτομα με επιληψία. Το ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί πολλές έρευνες για την αντισύλληψη, όπως ένα αντισυλληπτικό τηλεδιαχειριζόμενο μέσο μιας κάψουλας που απελευθερώνει ορμόνες για περίπου 16 χρόνια, μέσω σήματος που δίνει ο γιατρός.

Στείρωση και εμβόλιο – Αντί HPV

Φτιαγμένο με την βοήθεια της αμερικάνικης κυβέρνησης, το εμβόλιο ενάντια στον ιό HPV gardasil και cervarix, κατηγορήθηκε για προβλήματα ωοθηκών, εμμηνόπαυσης, πρόωρες γέννες και καρκίνο του κόλων – επίσης γιαυτα ευθύνεται και η χρήση polysorbate και borate.

Τα δύο αυτά προιόντα (polysorbate και borate) έχουν τοξική επίδραση πάνω στο αναπαραγωγικό σύστημα και μπορούν να προκαλέσουν γήρανση των σεξουαλικών οργάνων, μείωση της ποιότητας σπέρματος, και ωορηξία, αλλά και έμβρυα με αναπηρίες.

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.49

Drones, και κολλάρα για ψείρες

Σ’ αυτά τα προγράμματα η Big Data και οι νέες τεχνολογίες επενδύουν – Το 2017 ο διευθυντής της Παγκόσμιας Ένωσης, σε ομιλία του είπε, εκατομμύρια παιδιά δεν έχουν ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, αλλά ένας απο τους στόχους του προγράμματος ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών είναι κάθε άνθρωπος να μπει σε λίστα απο σήμερα ως το 2030. Αυτό μπορεί να γίνει αναπτύσσοντας μία αριθμητική τεχνολογία και είναι ένας στόχος που συνδιάζεται τέλεια με τον εμβολιασμό. Για παράδειγμα, με τη βοήθεια της Big Data, μπορούμε να προβλέψουμε τις επόμενες επιδημίες και την περιοχή. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα drone και τις τεχνικές εύρεσης τοποθέτησεις απο το διάστημα για να εντοπίζουμε έθνη ανεμβολίαστα όπως η Νιγηρία. Αυτό το σχέδιο αναπτύσεται επίσης στην Ρουάντα και τον Αρχιπέλαγο Vanuatu.

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.49

Τέλος εξήγησε ότι στο Rajasthan της Ινδίας, h Gavi, the Vaccine Alliance μαζί με μια άλλη εταρία την Kushi babies, ανέπτυξε ένα βιβλιάριο εμβολιασμού σε μορφή κολλάρου για ψείρες. Αυτό το κολλάρο σκανάρεται και ενημερώνεται μέσω κινητών που έχουν οι ομάδες εμβολιασμού. Στόχος αυτού είναι το 100% του εμβολιασμού των παιδιών. Το θέμα αυτό είναι καθαρά ηθικό και σκοπό έχει να φτάσει στην υποταγή του ατόμου και την άρνηση των δικαιωμάτων του.

Πρέπει να προσέξουμε τις νέες τεχνολογίες. Η προστατευτική άμυνα μέσω γενετικής μπορεί να είναι το μέλλον των εμβολιασμών, αλλά και να ξεκινήσει την νέα εποχή του μετάνθρωπου. Εδώ δεν εισάγουν πλέον ένα αντιγόνο (πχ τον ιό της ερυθράς) για να δημιουργήσουν αντισώματα, αλλά ένα νέο συνθετικό γενετικό που θα μεταφέρει τον ιό γρήγορα μέσα σε όλο το σώμα, με πρωτείνες που αντέχουν σε διάφορες ασθένειες. Αυτή η μέθοδος προκαλεί βραχυκύκλωμα του παραδοσιακού αμυντικού συστήματος και τροποποιεί το γενετικό κώδικα των εμβολιασμένων.

Οι τωρινές έρευνες έχουν σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν σε εμβόλια ενάντια της μαλάριας, της ηπατίτιδας C, του HIV και… της γρίπης. Βλέπουμε λοιπόν ότι θα αντικαταστήσουν όλα τα γνωστά εμβόλια αλλά αυτό προκαλεί τον κίνδυνο να δημιουργηθούν υβρίδια απο την τροποιήση του γενετικού κώδικα. Εκτός του ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για τις συνέπειες αυτής της τεχνολογίας, το πιο ανησυχητικό, είναι ότι το έχουν στα χέρια τους αυτοί που ελέγχουν την ανθρώπινη παραγωγή. Θα μπορούσαν με αυτό τον τρόπο να επιβάλλουν ένα μόνιμο έλεγχο στην αναπαραγωγή του ανθρώπου.

 

Nexus Μάρτιος 2019 σελ.50

Μια πολιτική υποχρεωτικότητας και παρακολούθησης σε παγκόσμια εμβέλεια, οδηγεί σε μια παγκοσμιοποίηση με την συγκέντρωση των εξουσιών, χωρίς διαφάνεια, ούτε ανεξάρτητο έλεγχο, με μέτρα λογοκρισίας και συσσωρεύει την εξουσία σε κάποιους να πειραματίζονται πάνω σε ανθρώπους και στο μετα-ανθρωπισμό. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ τρομακτικό! Πρέπει να γίνει γρήγορα μια γενική συζήτηση για το δημογραφικό , την αντισύλληψη και τις γενετικές τροποποιήσεις, με πλήρη διαφάνεια. Όμως, το πιο επείγον είναι προφυλάξουμε της ελευθερίες μας και τα κατοχυρωμένα και αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα μας!

Πηγή: anazitiseis.gr

oparlapipas.gr

https://katohika.gr/diethni/to-arthro-tou-gallikou-periodikou-nexus-tou-martiou-2019-emvolia-ena-pagkosmio-schedio-proevlepse-ta-panta-me-leptomereies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!